рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Декоративні лаки для нігтів, набори для французького манікюру


Лаки для нігтів "Джестер Гель Ефект" (з ефектом гель-лаку) від Випера Косметікс

Лак для нігтів "Наталіс" від Випера Косметікс

Лак для нігтів Ай ем вив зе Лайфгард від Чайна Глейз

Лак для нігтів Хай-тек від Люкс Візаж

Кулер Натюр Лак-Блиск для нігтів

Лак для нігтів Париж Магик від Голден Роуз

Приємний ніжно рожевий колір. Лягати розлученнями, потрібно другий шар, довго сохне, вчора ввечері нафарбувала, вже по краях злегка сліз. Повторно купувати буду, т. К. Ціна влаштовує, але не скоро.

Лак для нігтів Графіті від Голден Роуз

Лак для нігтів від Мері Кей

Лак для нігтів від Селлі Хансен

Лак для нігтів "Нью-Йорк" від Оріфлейм

Приємні універсальні забарвлення підходять для повсякденного манікюру! Ціна радує, наноситься добре, сохне швидко, носиться довго!

лак для нігтів Колор Експерт від Голден Роуз

Дуже подобається ця серія! Всі кольори яскраві, соковиті. Добре пігментовані, це означає, що фарбують з одного шару чудово! Тримаються по різному, якщо фарбувати як годиться з основою і топом, протриматися довше, а без всього дня 2-3 точно протриматися. Нігті не фарбують, стираються теж без проблем. Загалом ці лаки рекомендую!

Лак для нігтів Магнетик В Страйп від Голден Роуз

Лак купила для різноманітності. Темно-бордового кольору з магнітом полосочки (можна робити лінії по діагоналі в різні боки, або прямі лінії уздовж нігтя). Сам лак не поганої якості, тримається 4-5 днів. Великий флакон. Мінус темні кольори.

Лак для нігтів з серії "Сяюче Золото" від Данс Легенд

Піддавшись постам і прочитавши захоплені відгуки про лаки з ефектом піску, вирішила і собі купити такий. На полиці в магазині побачила лак фірми "Данс Легенд". У той же вечір випробувала. Наноситься добре, флакончик з лаком великий - вистачить надовго. Пензлик зручна. Хороші лаки у цієї фірми.

Гель Наїл Поліш від Ессенс

Купила цей гель тому, що дуже сподобався колір! Особливо на сонці! Такий ніжний рожевий подтон і ненав'язливі іскорки блиску! На подив, цей гель виявився досить стійким. Спокійно витримав 3 дня. Це у порівнянні з іншим лаком тієї ж фірми. На літо навіть дуже схожий!

Лак для нігтів серії Карнавальна колекція від Лавель

Звичайний лак за прийнятною ціною. Наноситься, правда, не дуже, але кольору красиві, яскраві, модні так сказати. Вистачає його на пару днів, але не біда. на диско або корпоратив якраз вистачить ... сохне довго, тому що потрібно два шари для того, щоб не було просвітів ...

Лак для нігтів Неіл Енамель від Флормар

Лак дійсно хороший, наноситься без розлучень, швидко сохне, і, що найголовніше тримається п'ять днів, навіть якщо мити багато посуду і займатися прибиранням, правда, після збирання я наносила ще один шар, але це не є мінусом ні в якому разі.

Лак для нігтів "Матовий ефект" від Ейвон

Не так давно почала знайомство з косметичними засобами від Avon і звичайно ж не обійшла стороною лак з матовим ефектом. Приємний довгастий флакончик об'ємом 10 мл, зручна середньої ширини пензлик, лак легко наноситься, одним шаром покриває нігтьову пластіну- без лисин ... Читати далі "

Текстурний лак для нігтів «Рідкий пісок» від Оріфлейм

Поглядала на лак давно, начитавшись "чарівниць" і відгук конкретно на даний лак, додала його в свій заказ.І перше розчарування-колір (замовляла "заявлений м'ятний), отримала зелений.Ладно, будемо подивитися, нанесла на один ніготь (попередньо покривши покриттям ), не вразив-лисини. підсох, завдала другий шар. лисини зафарбувати, але сіх довше і цей не мій зелений колір ... Читати далі "

Лак для нігтів CC 9 в 1 від Фаберлік

Лак швидко сохне, яскраві кольори, довго тримається на нігтях, пензлик дуже хороша, широка. Користуюся лаками лише цієї серії, маю на косметичці кілька відтінків

Колорс! Лак для нігтів

Користуюся таким лаком давно, дуже подобається і мені такий пляшечки вистачає приблизно на 6-7 раз, а саме червоний завжди беру тільки у Ів-Роше. Зручна пензлик, не розтікається, і сам лак в пляшечки не засихає дуже довго, а на нігтики швидко сохне. Колір дуже насичений, у мене такої ще темно синій.

Рубрики каталогу:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com