рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Торчин

  1. Картопляна запіканка з беконом
  2. Омлет з помідорами та базиліком
  3. Пиріг з сиром
  4. Французький відкритий пиріг "Кіш"
  5. Брауні
  6. Млинці з курячим жульєном
  7. Олів'є з креветками
  8. Печена овочевий салат з яйцем-пашот
  9. Рис а-ля різотто
  10. Салат цезар з кальмаром
  11. Яєчний салат з кальмаром
  12. Скрембл з сиром і бананом
  13. Крем-суп з гарбуза
  14. Грецький салат ТОРЧІН®
  15. Чізкейк - ТОРЧІН®
  16. Баба-гануш - ТОРЧІН®
  17. Банош з підчеревина - ТОРЧІН®
  18. В'єтнамський сендвіч бан-ми - ТОРЧІН®
  19. Грецький омлет - ТОРЧІН®
  20. Гриссини - ТОРЧІН®
  21. Пан-банья з Ніцци - ТОРЧІН®
  22. Картопля по-селянськи
  23. Великодні пироги з рибою і яйцем
  24. Тісто для пасти і лазаньї
  25. Запечена форель з зеленим перлотто
  26. бігос

Картопляна запіканка з беконом

Гратен - не що інше, як звичайна картопляна запіканка у французькій кухні! Для картопляної запіканки по-прованськи інгредієнти завжди під рукою. Прованська кухня відома своїми вишуканими рецептами зі звичних продуктів, а також акцентом на сезонних овочах. Якщо прохолодно - саме час приготувати це просте, але ситне блюдо з картоплі і бекону.

Якщо прохолодно - саме час приготувати це просте, але ситне блюдо з картоплі і бекону

Омлет з помідорами та базиліком

Омлет з овочами - класика сніданків. Хочете дізнатися, як зробити його особливо смачним? Секрет насиченого смаку і пишності омлету - в додаванні майонезу. Він робить страву більш ніжним і ситним. Всього 5 хвилин і швидкий сніданок на столі!

Всього 5 хвилин і швидкий сніданок на столі

Пиріг з сиром

Швидкий і апетитний пиріг підійде і до свята, і до сімейної вечері. Цілих 2 рецепта в одному відео: вибирайте свою начинку - сир або сливи, а тісто приготуйте з додаванням майонезу замість розпушувача. Випічка вийде особливо ніжною. Хочете побалувати рідних вечерею або десертом? Саме час вирушити на кухню!

Саме час вирушити на кухню

Французький відкритий пиріг "Кіш"

Кіш - це французький відкритий пиріг з різними начинками на піщаному або листковому тісті. Спробуйте приготувати класичний киш з шинкою, помідорами і шпинатом на нашу рецептом. Апетитна заливка з яєць, майонезу, спецій і тертого сиру - ідеально до обіду або вечері. Експериментуйте з різними начинками!

Експериментуйте з різними начинками

Брауні

Брауні - це шоколадний торт, улюблені ласощі американської дітвори. Спробуйте додати майонез замість розпушувача при замішуванні тіста - мало хто знає про цей секрет, але ви здивуєтеся наскільки ніжнішим і пікантним стане тісто! Побалуйте ваших близьких смачним десертом - від охочих не буде відбою!

Побалуйте ваших близьких смачним десертом - від охочих не буде відбою

Млинці з курячим жульєном

Приготуйте млинці з курячим жульєном за рецептом Торчін®, і ви здивуєтеся, який вишуканої може стати така проста їжа. Соус на основі Майонезу Торчін® «Європейський» з паприкою та часником додасть пікантні нотки вашому Жюльєна, а оригінальна подача забезпечить естетичне задоволення. Насолоджуйтесь!

Насолоджуйтесь

Олів'є з креветками

Олів'є? Креветки? Олів'є з креветками? Саме так! Урізноманітніть звичні рецепти улюблених страв з новими рецептами від Торчін®. Додайте креветок, заправте салат унікальним соусом на основі майонезу Торчін® «Європейський» з ароматними спеціями і цукром. Ви такого ще не пробували. Смачного святкування!

Смачного святкування

Печена овочевий салат з яйцем-пашот

Такий салат може стати прикрасою будь-якого обіду або блюдом для святкової вечері. Запікаючи овочі з майонезом Торчін® «Європейський», ви отримаєте ніжний смак і апетитну кірочку, а соус на основі майонезу Торчін® «Європейський» і гірчиця Торчін® «Американська» з додаванням меду наповнять блюдо яскравим ароматом і неповторним смаком. Прикрасьте ваш салат яйцем-пашот. Смачного!

Смачного

Рис а-ля різотто

різотто - старовинне італійське блюдо, яке подавали на прийомах, весіллях та інших важливих подіях ще в середньовічній Італії. З майонезом Торчін® «Європейський» ваше блюдо вийде з ніжною кремовою структурою і по-королівськи вишуканим!

З майонезом Торчін® «Європейський» ваше блюдо вийде з ніжною кремовою структурою і по-королівськи вишуканим

Салат цезар з кальмаром

Варіацій цього відомого салату не злічити, але ми пропонуємо свій власний рецепт. Спробуйте і оцініть! Обіцяємо, поєднання кальмара, груші та пармезану під соусом з майонезу Торчін® «Європейський» з додаванням гірчиці, хрону і меду нікого не залишить байдужим!

Обіцяємо, поєднання кальмара, груші та пармезану під соусом з майонезу Торчін® «Європейський» з додаванням гірчиці, хрону і меду нікого не залишить байдужим

Яєчний салат з кальмаром

Здивуй близьких і друзів новим цікавим рецептом від Торчін®. Улюблені інгредієнти, цікаві поєднання під оригінальним соусом на основі майонезу Торчін® «Європейський» - все тут, в яєчному салаті з кальмаром. Спробуйте!

Спробуйте

Скрембл з сиром і бананом

Скрембл - це омлет, який має кашоподібний вид і ніжну структуру завдяки особливому способу приготування. А ви пробували приготувати омлет солодким? Ні? Тоді збережіть рецепт і ви будете здивовані наскільки це смачно!

Тоді збережіть рецепт і ви будете здивовані наскільки це смачно

Крем-суп з гарбуза

Гарбузовий крем-суп стане яскравою і смачною сторінкою в вашому кулінарному досвіді. Використовуйте майонез Торчін® «Європейський» для запікання гарбуза - так основний інгредієнт страви збереже весь свій багатий смак, який буде доповнений ніжністю і м'якістю. Спробуйте!

Спробуйте

Грецький салат ТОРЧІН®

У Греції цей салат називають сільським, адже для його приготування використовуються продукти, що зустрічаються в кожної грецької селі. А головна його особливість (крім заправки з майонезом Торчін® «Європейський») - це крупно нарізані інгредієнти, які надають салату характерний колорит і неповторний свіжий смак.

А головна його особливість (крім заправки з майонезом Торчін® «Європейський») - це крупно нарізані інгредієнти, які надають салату характерний колорит і неповторний свіжий смак

Чізкейк - ТОРЧІН®

Існують сотні, якщо не тисячі варіацій цього десерту. Кожна американська господиня має свій рецепт, а деякі навіть зберігаються в найсуворішій таємниці і передаються у спадок. Відкриємо секрет перевіреного рецепту чізкейку, і, може, вам захочеться їм поділитися.

Відкриємо секрет перевіреного рецепту чізкейку, і, може, вам захочеться їм поділитися

Баба-гануш - ТОРЧІН®

Час експериментів: здивуєте своїх близьких вишуканою східної закускою. Ароматні спеції і трави зададуть неповторний тон вашій страві, а ніжну текстуру баклажанів вигідно доповнить соус на основі легкого майонезу Торчін® «Європейський».

Ароматні спеції і трави зададуть неповторний тон вашій страві, а ніжну текстуру баклажанів вигідно доповнить соус на основі легкого майонезу Торчін® «Європейський»

Банош з підчеревина - ТОРЧІН®

Візитна картка гуцульської кухні і символ карпатської гостинності. Ситний, з ніжними вершковими нотками, банош може стати вашим черговим кулінарним досягненням. Звук трембіти не обіцяємо, але оплески кухареві гарантовані.

Звук трембіти не обіцяємо, але оплески кухареві гарантовані

В'єтнамський сендвіч бан-ми - ТОРЧІН®

Щоб порадувати себе в'єтнамськими смакотою, зовсім не обов'язково проводити кілька годин в літаку. За 20-30 хвилин прості інгредієнти з вашого холодильника перетворяться в хрусткий і соковитий бан ми.

За 20-30 хвилин прості інгредієнти з вашого холодильника перетворяться в хрусткий і соковитий бан ми

Грецький омлет - ТОРЧІН®

Цей омлет - як сіртакі: його так само просто і весело готувати. Можете навіть збивати яйця під музику, від цього омлет тільки стане пишніше. Середземноморського колориту додасть сир фета, а майонез Торчін® «Європейський» завершить композицію.

Середземноморського колориту додасть сир фета, а майонез Торчін® «Європейський» завершить композицію

Гриссини - ТОРЧІН®

Тонкі хлібні палички, які можна побачити на столі практично в кожному італійському ресторані. Відмінна заміна соломки з магазину або доповнення до домашніх соусів і паштетів.

Відмінна заміна соломки з магазину або доповнення до домашніх соусів і паштетів

Пан-банья з Ніцци - ТОРЧІН®

Кулінарний привіт з Лазурного узбережжя. Закуска, яку можна приготувати за 15 хвилин. З нею ви подумки опинитеся в Ніццу, щоб зануритися в тепле Середземне море. До речі, пан-банья (фр. Pan bagnat) в перекладі означає «викупаний хліб» - такий цей сендвіч соковитий.

Pan bagnat) в перекладі означає «викупаний хліб» - такий цей сендвіч соковитий

Картопля по-селянськи

Картопля - одна з улюблених страв всіх українців. Пропонуємо спробувати дуже простий у приготуванні і апетитний рецепт. Його секрет в змішуванні солодкуватої гірчиці «Американська» з пікантною «Міцна» і додаванні майонезу Торчін®, які роблять картопля хрустким і пряним. Найголовніше, таке блюдо підійде як для сімейної вечері, так і для святкового застілля.

Найголовніше, таке блюдо підійде як для сімейної вечері, так і для святкового застілля

Великодні пироги з рибою і яйцем

Тісто для пасти і лазаньї

Запечена форель з зеленим перлотто

Форель, запечена в духовці з перлотто - оригінальне, ситне і одночасно легке італійське блюдо. М'який смак і приємна насолода лимонної гірчиці Торчин ідеально поєднується з ніжним смаком риби і морепродуктів. Запашний васильок, шпинат і вино - традиційний інгредієнт соусів і заправок середземноморської кухні - додадуть страві італійського темпераменту. Впевнені, цей оригінальний рецепт переверне ваше уявлення про рибних стравах і стане одним з улюблених. Як приготувати форель з перлотто? Просто начинити рибу зеленим пюре, як описано в рецепті, і запекти!

бігос

Пікантні копчені ковбаски, ніжна відварна телятина, ароматний чорнослив, приємна кислинка квашеної капусти і кислих огірочків. Все це разом - бігос - улюблене блюдо всіх поляків і литовців! Ми додали в рецепт приготування особливий інгредієнт, який робить блюдо ще смачніше - буряково-томатну заправку Торчін®. Паста з стиглих томатів в тандемі з натертої буряком надають бігосу насичений темно-червоний колір, а морква, цибуля, спеції і зелень вдало доповнюють смакову композицію.

Хочете дізнатися, як зробити його особливо смачним?
Хочете побалувати рідних вечерею або десертом?
Креветки?
Олів'є з креветками?
А ви пробували приготувати омлет солодким?
Ні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com