- Картопляна запіканка з беконом
- Омлет з помідорами та базиліком
- Пиріг з сиром
- Французький відкритий пиріг "Кіш"
- Брауні
- Млинці з курячим жульєном
- Олів'є з креветками
- Печена овочевий салат з яйцем-пашот
- Рис а-ля різотто
- Салат цезар з кальмаром
- Яєчний салат з кальмаром
- Скрембл з сиром і бананом
- Крем-суп з гарбуза
- Грецький салат ТОРЧІН®
- Чізкейк - ТОРЧІН®
- Баба-гануш - ТОРЧІН®
- Банош з підчеревина - ТОРЧІН®
- В'єтнамський сендвіч бан-ми - ТОРЧІН®
- Грецький омлет - ТОРЧІН®
- Гриссини - ТОРЧІН®
- Пан-банья з Ніцци - ТОРЧІН®
- Картопля по-селянськи
- Великодні пироги з рибою і яйцем
- Тісто для пасти і лазаньї
- Запечена форель з зеленим перлотто
- бігос
Картопляна запіканка з беконом
Гратен - не що інше, як звичайна картопляна запіканка у французькій кухні! Для картопляної запіканки по-прованськи інгредієнти завжди під рукою. Прованська кухня відома своїми вишуканими рецептами зі звичних продуктів, а також акцентом на сезонних овочах. Якщо прохолодно - саме час приготувати це просте, але ситне блюдо з картоплі і бекону.
Омлет з помідорами та базиліком
Омлет з овочами - класика сніданків. Хочете дізнатися, як зробити його особливо смачним? Секрет насиченого смаку і пишності омлету - в додаванні майонезу. Він робить страву більш ніжним і ситним. Всього 5 хвилин і швидкий сніданок на столі!
Пиріг з сиром
Швидкий і апетитний пиріг підійде і до свята, і до сімейної вечері. Цілих 2 рецепта в одному відео: вибирайте свою начинку - сир або сливи, а тісто приготуйте з додаванням майонезу замість розпушувача. Випічка вийде особливо ніжною. Хочете побалувати рідних вечерею або десертом? Саме час вирушити на кухню!
Французький відкритий пиріг "Кіш"
Кіш - це французький відкритий пиріг з різними начинками на піщаному або листковому тісті. Спробуйте приготувати класичний киш з шинкою, помідорами і шпинатом на нашу рецептом. Апетитна заливка з яєць, майонезу, спецій і тертого сиру - ідеально до обіду або вечері. Експериментуйте з різними начинками!
Брауні
Брауні - це шоколадний торт, улюблені ласощі американської дітвори. Спробуйте додати майонез замість розпушувача при замішуванні тіста - мало хто знає про цей секрет, але ви здивуєтеся наскільки ніжнішим і пікантним стане тісто! Побалуйте ваших близьких смачним десертом - від охочих не буде відбою!
Млинці з курячим жульєном
Приготуйте млинці з курячим жульєном за рецептом Торчін®, і ви здивуєтеся, який вишуканої може стати така проста їжа. Соус на основі Майонезу Торчін® «Європейський» з паприкою та часником додасть пікантні нотки вашому Жюльєна, а оригінальна подача забезпечить естетичне задоволення. Насолоджуйтесь!
Олів'є з креветками
Олів'є? Креветки? Олів'є з креветками? Саме так! Урізноманітніть звичні рецепти улюблених страв з новими рецептами від Торчін®. Додайте креветок, заправте салат унікальним соусом на основі майонезу Торчін® «Європейський» з ароматними спеціями і цукром. Ви такого ще не пробували. Смачного святкування!
Печена овочевий салат з яйцем-пашот
Такий салат може стати прикрасою будь-якого обіду або блюдом для святкової вечері. Запікаючи овочі з майонезом Торчін® «Європейський», ви отримаєте ніжний смак і апетитну кірочку, а соус на основі майонезу Торчін® «Європейський» і гірчиця Торчін® «Американська» з додаванням меду наповнять блюдо яскравим ароматом і неповторним смаком. Прикрасьте ваш салат яйцем-пашот. Смачного!
Рис а-ля різотто
різотто - старовинне італійське блюдо, яке подавали на прийомах, весіллях та інших важливих подіях ще в середньовічній Італії. З майонезом Торчін® «Європейський» ваше блюдо вийде з ніжною кремовою структурою і по-королівськи вишуканим!
Салат цезар з кальмаром
Варіацій цього відомого салату не злічити, але ми пропонуємо свій власний рецепт. Спробуйте і оцініть! Обіцяємо, поєднання кальмара, груші та пармезану під соусом з майонезу Торчін® «Європейський» з додаванням гірчиці, хрону і меду нікого не залишить байдужим!
Яєчний салат з кальмаром
Здивуй близьких і друзів новим цікавим рецептом від Торчін®. Улюблені інгредієнти, цікаві поєднання під оригінальним соусом на основі майонезу Торчін® «Європейський» - все тут, в яєчному салаті з кальмаром. Спробуйте!
Скрембл з сиром і бананом
Скрембл - це омлет, який має кашоподібний вид і ніжну структуру завдяки особливому способу приготування. А ви пробували приготувати омлет солодким? Ні? Тоді збережіть рецепт і ви будете здивовані наскільки це смачно!
Крем-суп з гарбуза
Гарбузовий крем-суп стане яскравою і смачною сторінкою в вашому кулінарному досвіді. Використовуйте майонез Торчін® «Європейський» для запікання гарбуза - так основний інгредієнт страви збереже весь свій багатий смак, який буде доповнений ніжністю і м'якістю. Спробуйте!
Грецький салат ТОРЧІН®
У Греції цей салат називають сільським, адже для його приготування використовуються продукти, що зустрічаються в кожної грецької селі. А головна його особливість (крім заправки з майонезом Торчін® «Європейський») - це крупно нарізані інгредієнти, які надають салату характерний колорит і неповторний свіжий смак.
Чізкейк - ТОРЧІН®
Існують сотні, якщо не тисячі варіацій цього десерту. Кожна американська господиня має свій рецепт, а деякі навіть зберігаються в найсуворішій таємниці і передаються у спадок. Відкриємо секрет перевіреного рецепту чізкейку, і, може, вам захочеться їм поділитися.
Баба-гануш - ТОРЧІН®
Час експериментів: здивуєте своїх близьких вишуканою східної закускою. Ароматні спеції і трави зададуть неповторний тон вашій страві, а ніжну текстуру баклажанів вигідно доповнить соус на основі легкого майонезу Торчін® «Європейський».
Банош з підчеревина - ТОРЧІН®
Візитна картка гуцульської кухні і символ карпатської гостинності. Ситний, з ніжними вершковими нотками, банош може стати вашим черговим кулінарним досягненням. Звук трембіти не обіцяємо, але оплески кухареві гарантовані.
В'єтнамський сендвіч бан-ми - ТОРЧІН®
Щоб порадувати себе в'єтнамськими смакотою, зовсім не обов'язково проводити кілька годин в літаку. За 20-30 хвилин прості інгредієнти з вашого холодильника перетворяться в хрусткий і соковитий бан ми.
Грецький омлет - ТОРЧІН®
Цей омлет - як сіртакі: його так само просто і весело готувати. Можете навіть збивати яйця під музику, від цього омлет тільки стане пишніше. Середземноморського колориту додасть сир фета, а майонез Торчін® «Європейський» завершить композицію.
Гриссини - ТОРЧІН®
Тонкі хлібні палички, які можна побачити на столі практично в кожному італійському ресторані. Відмінна заміна соломки з магазину або доповнення до домашніх соусів і паштетів.
Пан-банья з Ніцци - ТОРЧІН®
Кулінарний привіт з Лазурного узбережжя. Закуска, яку можна приготувати за 15 хвилин. З нею ви подумки опинитеся в Ніццу, щоб зануритися в тепле Середземне море. До речі, пан-банья (фр. Pan bagnat) в перекладі означає «викупаний хліб» - такий цей сендвіч соковитий.
Картопля по-селянськи
Картопля - одна з улюблених страв всіх українців. Пропонуємо спробувати дуже простий у приготуванні і апетитний рецепт. Його секрет в змішуванні солодкуватої гірчиці «Американська» з пікантною «Міцна» і додаванні майонезу Торчін®, які роблять картопля хрустким і пряним. Найголовніше, таке блюдо підійде як для сімейної вечері, так і для святкового застілля.
Великодні пироги з рибою і яйцем
Тісто для пасти і лазаньї
Запечена форель з зеленим перлотто
Форель, запечена в духовці з перлотто - оригінальне, ситне і одночасно легке італійське блюдо. М'який смак і приємна насолода лимонної гірчиці Торчин ідеально поєднується з ніжним смаком риби і морепродуктів. Запашний васильок, шпинат і вино - традиційний інгредієнт соусів і заправок середземноморської кухні - додадуть страві італійського темпераменту. Впевнені, цей оригінальний рецепт переверне ваше уявлення про рибних стравах і стане одним з улюблених. Як приготувати форель з перлотто? Просто начинити рибу зеленим пюре, як описано в рецепті, і запекти!
бігос
Пікантні копчені ковбаски, ніжна відварна телятина, ароматний чорнослив, приємна кислинка квашеної капусти і кислих огірочків. Все це разом - бігос - улюблене блюдо всіх поляків і литовців! Ми додали в рецепт приготування особливий інгредієнт, який робить блюдо ще смачніше - буряково-томатну заправку Торчін®. Паста з стиглих томатів в тандемі з натертої буряком надають бігосу насичений темно-червоний колір, а морква, цибуля, спеції і зелень вдало доповнюють смакову композицію.
Хочете дізнатися, як зробити його особливо смачним?Хочете побалувати рідних вечерею або десертом?
Креветки?
Олів'є з креветками?
А ви пробували приготувати омлет солодким?
Ні?