Статьи
Печиво з шоколадом усередині - простий рецепт приготування з фото
Печиво з шматочками шоколаду
Фото: Dashu83 / Freepik Печиво за цим рецептом виходить дуже м'яким, ароматним і смачним. Замість нарізаного шоколаду ви можете використовувати спеціальні шоколадні краплі для випічки.
Печиво з шматочками шоколаду Складові:
- 100 г м'якого вершкового масла
- 100 г дрібного цукру
- 1 ч.л. ванільного цукру
- 1 велике яйце або 2 маленьких
- 150 г борошна
- дрібка солі
- 1/3 ч.л. розпушувача
- 100 г чорного шоколаду
Рецепт приготування:
- Охолоджений шоколад порубати на маленькі шматочки.
- Збити міксером розм'якшене вершкове масло з цукром в пишний світлий крем. Додати яйця, ще раз збити.
- Змішати в окремій мисці борошно, розпушувач, сіль і ванільний цукор. Додати до олійно-яєчної суміші, перемішати з допомогою силіконової лопатки.
- В кінці додати шматочки шоколаду, ще раз перемішати лопаткою.
- Застелити деко папером для випічки і викласти тісто кульками за допомогою столової ложки, залишаючи між ними по 5-6 см вільного простору.
- Випікати в розігрітій до 180 С духовці близько 8-12 хвилин, поки краю печива не підрум'яняться. Остудити і подавати разом з какао або молоком.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом чізкейку з сиром і шоколадним печивом . Ми також писали, як приготувати смачну пісне печиво . Крім цього, ми розповідали, як зробити печиво з житнього борошна за рецептом Валентини Хамайко.
Дивіться відео, як приготувати справжні італійські біскотті:
Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram
джерело: сьогодні
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus