рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Форма чоловічого жилета .. Обговорення на LiveInternet

Цитата повідомлення Лілёк_Мотилёк Форма чоловічого жилета

джерело

У наш час чоловічий жилет дуже широко поширений і користується величезною популярністю. При бажанні зшити самостійно жилет хоч і не зовсім просто, адже він повинен ідеально сидіти на фігурі, але цілком здійсненно.

Форма чоловічого жилета на сьогодні представлена ​​в самих різних варіаціях, починаючи від класичної деталі в складі костюма-трійки, і закінчуючи зручними і стильними демісезонними жилетами, які одягаються поверх пуловера.

Перед тим як приступати до пошиття чоловічого жилета, вам необхідно визначитися з його призначенням і фасоном. Тільки після цього варто вибирати тканину, з якої жилет буде пошитий, адже саме від обраної моделі буде залежати якої матерії віддати перевагу. Фурнітуру слід вибирати в останню чергу, віддаючи перевагу або класичним гудзиків або заклепкам або блискавки в залежності від стилістики жилета.

Як тільки всі ці нюанси визначені, необхідні матеріали закуплені, саме час переходити до викрійці. Для того щоб її правильно побудувати, потрібно попередньо зняти мірки, у випадку з жилетом вам знадобитися знати: напівобхват шиї і грудей, ширину спини і ширину грудей, а також ширину плеча і довжину виробу. Не варто забувати, що при розкрої необхідно додавати один - два см на припуски. Після того як всі деталі викроєні і вирізані, їх необхідно змітати і зробити примірку. Адже чоловіча жилетка має досить складну конструкцію, і повинна добре сидіти на фігурі, інакше надутий силует або зайві складки зіпсують весь зовнішній вигляд виробу.

Чоловік жилет це стильний і функціональний елемент гардеробу чоловіка, він здатний надати образу солідності, якщо його поєднувати з класичним костюмом або ж неординарності, в тому випадку, коли має незвичайну обробку. Зшитий ж своїми руками жилет буде відмінно сидіти а, крім того, він буде ексклюзивним і додасть його власникові чимало шарму. Чоловік жилет це стильний і функціональний елемент гардеробу чоловіка, він здатний надати образу солідності, якщо його поєднувати з класичним костюмом або ж неординарності, в тому випадку, коли має незвичайну обробку

Серія повідомлень " чоловікам ":

Частина 1 - Форма чоловічого жилета
Частина 2 - Як зшити чоловічі сімейні труси

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com