рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зшити двосторонню панаму

Автор znaikakadmin На читання 4 хв. Переглядів 6.1k.

Такі панами влітку традиційно носять на городі, риболовлі і навіть на пляжі. Одночасно вони прекрасно утеплюють прохолодними вечорами або на заходах у води. Це універсальний варіант дизайну: і для дорослих, і для дітей. У неї є невеликі поля, розташовані під кутом приблизно в 45 градусів, які можна загнути догори по всьому периметру, а можна тільки спереду. У нашому випадку панама буде ще і двосторонньої, щоб вона оптимально підходила під різний одяг і купальники.

Вам будуть потрібні:
- по півметра тканини двох різних кольорів;
- липка сітка-підкладка для тканини, активується нагріванням (праскою) - полотно або великі шматки;
- ножиці;
- шпильки;
- праска і дошка для прасування;
- швейна машинка;
- форма (знаходиться в PDF файлі тут: http://v5-static.ehowcdn.com/media/downloads/crafts/bucket_hat.pdf ).

1. Виберіть тканину: більш тонку і світлу для літа, вовняну, фланель або брючні для прохолодною осінньо-весняної погоди.

2. Роздрукуйте і виріжте викрійки з PDF файлу по посиланню. Два елементи викрійки - поля і боковину - вам доведеться склеїти після вирізання з паперу. Білим на малюнках позначені припуски, сірим - ще і форма для клейкою сітки, т. К. Деталі із сітки будуть менше. Разом на руках у вас будуть: один верх (hat top, коло), одна боковина (band) і одні поля (brim).

3. Виріжте по одній деталі з липкої сіточки: верх, боковину, поля (за сірими розмірами на викройках). Виріжте деталі побільше (з припусками, т. Е. По білим полях на викрійці) з тканини першої забарвлення. Відцентруйте деталі із сітки на відповідних деталях з тканини і прикріпіть одне до іншого праскою. Пам'ятайте, що клейка сітка буває різною, так що не гладьте по нашій сітці старого формату, інакше вона просто залишиться паленим дрантя на підошві праски: гладити зверху можна тільки за сучасною і швидше за все імпортної сітці. Як аналог можна придбати звичайну підкладку з підходящої тканини і в кінці процесу шиття просто в декількох місцях хрест-навхрест дкоратівно прошити поля і боковини панами.

Як аналог можна придбати звичайну підкладку з підходящої тканини і в кінці процесу шиття просто в декількох місцях хрест-навхрест дкоратівно прошити поля і боковини панами

4. Працюючи на виворітній стороні, зшийте малі краю боковини (по ширині) з тканини один з одним.

Працюючи на виворітній стороні, зшийте малі краю боковини (по ширині) з тканини один з одним

5. Внутрішній довгий необроблений край боковини (той, що буде кріпитися до круглого верху панами) подрежьте по всьому периметру через кожні 2,5 см на глибину приблизно в 0,95 см. Будьте обережні, щоб не підрізати занадто близько до шву з п. 4.

4

6. Складіть коло (верх панами) навпіл і відзначте шпильками центри з кожного боку. Аналогічно відзначте 2 центри на боковині. Зіставте отримані центри, закріпіть шпильками. Накладаючи рівно необроблені краї один на одного (лицьова до лицьової), заколіть боковину по всьому периметру до кола.

Накладаючи рівно необроблені краї один на одного (лицьова до лицьової), заколіть боковину по всьому периметру до кола

7. Пришийте боковину до круглої верхівці панами, не створюючи зморшок і складок на тканині в області шва. Шийте по кромці липкою сіточки і в будь-якому випадку за межами розрізів. Чи не шийте по шпильок - виймайте по одній, коли будете «підходити» до них.

Чи не шийте по шпильок - виймайте по одній, коли будете «підходити» до них

8. Виверніть верх панами на лицьову сторону. Притисніть шов усередині до боковини і прошийте з лицьового боку по боковині близько до першого круговому шву.

Притисніть шов усередині до боковини і прошийте з лицьового боку по боковині близько до першого круговому шву

9. Заколіть поля до нижньої частини боковини (знову обличчя до обличчя) за принципом кроків 5 і 6. Пришийте. Притисніть шов знову саме до боковини і з лицьової прошийте близько до першого шву.

10. Виріжте за викрійками по одній відповідної деталі з тканини другий забарвлення. Повторіть кроки з 4 до 9 (т. Е. Тут працюємо без сіточки). Сколите 2 заготовки разом лицьова з лицьової, стежачи, щоб основні шви і необроблені краї полів чітко збігалися, і сколюючи саме на області швів.

11. Прошийте по всьому периметру самого нижнього краю полів, залишивши в шві «пробіл» у 7,5-8 см. Виверніть панаму на обличчя через цей отвір. Акуратно пропрасуйте останній шов на лицьовій стороні, вирівнюючи його, і прошийте на лицьовій по колу ще раз близько до краю, закриваючи в т. Ч. І секцію в 7,5-8 см.

12. Застрочити повторно шов між боковиною і полями, зшиваючи дві заготовки в цьому місці. Готово!

Якщо збільшити викрійку полів по ширині, отримаєте жіночну капелюшок з м'якими полями, що загинаються хвилями.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com