рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як самому зшити ляльковий театр

Конкурс «Золоте рукоділля - 2011»

Номінація «Чарівна голка»

Ляльковий театр! Коли діти чують ці слова, в їх очах спалахують радісні іскорки, чується веселий сміх. Дитячі серця переповнюються радістю, передчуттям дива. Ляльковий театр нікого не може залишити байдужим, будь то малюк чи дорослий.

Коли дорослий спілкується з дитиною за допомогою іграшки, дитяче серце, як губка, вбирає кожне слово. Дитина вірить «ожила» іграшці і прагне зробити те, про що вона просить. Ляльковий театр з його надзвичайним видовищем захоплює дітей, переносить їх на абсолютно особливий, захоплюючий світ.

Моєму ляльковому театру «Теремок» вже більше 10 років. Перші учні, які шили ляльок і починали з ними працювати, вже мають свої сім'ї. Ми є частими гостями нашого сільського садка «Дзвіночок». І немає більш вдячного глядача, ніж малюки.

Мої учні дуже люблять виступати в ролі акторів на сцені, показуючи різні п'єси і казки. І самі відчувають не менше задоволення від спілкування з ляльками, ніж глядачі.

Займаючись з дітьми театром, я ставлю перед собою мету - зробити життя наших дітей цікавою і змістовною, наповнити її яскравими враженнями, цікавими справами, радістю творчості. Прагну до того, щоб навички, отримані в театралізованих іграх, діти змогли використовувати в повсякденному житті.

Беручи участь в ляльковому театрі, навіть самі боязкі і неговіркі діти незабаром стають товариськими і впевненими в собі. Ляльковий театр сприяє формуванню світогляду, моральних переконань, творчих здібностей; розвиває уяву, естетичні почуття і розуміння прекрасного; виховує емоційно - чуттєве ставлення до навколишнього світу.

Багато зусиль витрачаю на те, щоб учні відчули радість творчості.

У додатку до даної роботи дано викрійки на аркуші А4 в натуральну величину.

Використовуючи викрійки собаки, мишки, зайця і кота можна зшити будь-яку іншу іграшку. Для їх виготовлення знадобляться: шматочки тканини, хутра, зволікання, клей, трохи старання і фантазії. Взявши за основу дані викрійки, легко можете зшити потрібну ляльку.

Взявши за основу дані викрійки, легко можете зшити потрібну ляльку

Давайте розглянемо приклад однієї іграшки - собачки. Собаку краще зробити з кудлатого хутра або з драпу. Очі у вигляді аплікації або гудзики, ніс, в даному випадку - помпон, обтягнутий ватою. Мордочка і бровки - з хутра. Жилеточку зшити на свій розсуд. Голова і хвіст щільно набиті ватою.

Буду дуже рада, якщо викрійками моїх ляльок скористаються вчителя початкових класів, вихователі.

Додаток № 1: презентація .

Автор: Скрипачова Ольга Олександрівна, учитель початкових класів МБОУ «Верхньо-Колчурінской ЗОШ», села Верхнє Колчуріно, Республіки Татарстан

Авторизуйтесь на сайті, щоб ви могли залишити свій коментар.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com