рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вітання з весіллям »Головна

  1. Оригінальне привітання з весіллям
  2. Привітання з весіллям (1 року - Ситцеве весілля)
  3. Привітання з весіллям (2 роки - Паперове весілля)
  4. Привітання з весіллям (3 роки - Шкіряне весілля)
  5. Привітання з весіллям (4 роки - Льняне весілля)
  6. Привітання з весіллям (5 року - Дерев'яне весілля)
  7. Привітання з весіллям (6 років - Чавунне весілля)
  8. Привітання з весіллям (8 років - Жерстяна весілля)
  9. Привітання з весіллям (9 років - Фаянсове весілля)
  10. Привітання з весіллям (10 років - Рожеве весілля)
  11. Привітання з весіллям (11 років - Сталеве весілля)


Оригінальне привітання з весіллям

Для поздоровлень на весіллі існують деякі правила, яких слід дотримуватися: не треба втомлювати себе і людей довгими промовами, цілком вистачить 3-4 хвилин, щоб висловити все, що запало в душу; ніяке прикольне або оригінальне привітання не замінить щирих почуттів, треба говорити душевно; кожному привітання свій термін і місце; мова треба готувати заздалегідь, якщо вам потрібно репетиція; шпаргалки не забороняє, їх цілком можна заготовити; ні в якому разі не приймати занадто багато «на груди для сміливості». Перші привітання звучать від батьків, звичайно ж це ставитися і до весільних тостів. Сподіваємося, що ознайомившись з нашими варіантами, ви подумаєте і складете свою власну, оригінальну і, звичайно, набагато кращу мова.

Переглянуто: 65535 раз

Привітання з весіллям (1 року - Ситцеве весілля)

Перша річниця спільного життя носить назву ситцеве весілля. Це назва прийшла з давнини, воно пов'язане з певними традиціями. Як відомо, ситець - дуже тонка тканина, зазвичай яскравого забарвлення. Так ось і подружнє життя через один рік після весілля асоціювалася саме з цим матеріалом. На річницю прийнято обмінюватися ситцевими хусточками. Подарунки молодятам: з ситцю, бавовни, шовку, нейлону. Ці матеріали символізують молодість і чистоту.

Переглянуто: 24470 раз

Привітання з весіллям (2 роки - Паперове весілля)

Друга річниця - «паперова» або «скляна» весілля. Її назва говорить про те, що два роки - термін, але все ж ще дуже маленький, відносини між подружжям ще дуже крихкі, тому звертатися один з одним слід обережно і дбайливо, щоб зберегти любов до наступних роковин. У цей день можна написати своїй «другій половині» ласкаве лист з освідченням у вічній любові і вірності на барвистій листівці або подарувати скляну фігурку в формі або сердечка, або тварини. Гості дарують сім'ї скляні або паперові подарунки, наприклад красивий графин, фужери з різьбленого скла, шпалери в нову квартиру, красиві книги, картини, фотоальбоми.

Переглянуто: 33239 раз

Привітання з весіллям (3 роки - Шкіряне весілля)

Третя річниця весілля - «шкіряна». Називається вона так тому, що подружжя повинні до цього часу добре відчувати один одного, образно висловлюючись, самою шкірою. Дружина в цей день може подарувати своєму чоловікові шкіряний ремінь, черевики або гаманець, а чоловік дружині - шкіряні туфлі або сумку. На таку річницю слід йти в гості з подарунками з натуральної шкіри, наприклад, з картиною зі шматочків шкіри або чемоданом, який буде служити подружжю натяком на романтичну подорож.

Переглянуто: 33351 раз

Привітання з весіллям (4 роки - Льняне весілля)

Четверта річниця весілля - «лляна» або «мотузкова». До цієї річниці подружжя прив'язуються один до одного, немов мотузками. Наші предки в цей день навіть проводили такий обряд, при якому гості садили подружжя на стільці, які стоять поруч, і міцно пов'язували їм мотузками руки і ноги. Якщо подружжя не могли виплутатися з тісних пут - значить, любов їх була міцною, а подружнє життя міцної, довгої і благодатним. Гостям слід дарувати подружжю всілякі плетіння, макраме, лляна постільна білизна, лляні скатертини, рушники і покривала.

Переглянуто: 36843 раз

Привітання з весіллям (5 року - Дерев'яне весілля)

П'ята річниця - «дерев'яна» весілля. Ювілей серйозний, грунтовний. Дерево символізує міцність сімейних відносин, це вже не ситець і не папір. Зв'язок назви з деревом як символом життя, цвітіння і родючості показує, що до п'яти років спільного життя вже має народитися первісток, а подружжя «прирости один до одного корінням», немов дерева, оскільки ніщо так не пов'язує і не зміцнює сімейне життя, як народження дитини. Назва також означає, що до даного моменту чоловік і дружина вже повинні обзавестися власним будинком (господарством), обставити його добротними меблями. На цей ювілей подружжю краще всього дарувати всілякі дерев'яні штучки - шкатулки, ложки та інше кухонне начиння, дрібні предмети меблів. Можна подарувати дерев'яну підставку для сімейної фотографії або дерев'яну фігурку.

Переглянуто: 23118 раз

Привітання з весіллям (6 років - Чавунне весілля)

6 років сімейного життя - «чавунна» свадьба.Чугун - метал, що відрізняється від інших металів своєї крихкістю, від ударів він може тріснути. Так і сімейні відносини можуть дати тріщину, якщо подружжя не будуть підтримувати вогонь любові в сімейному вогнищі, підкидаючи в нього докозательства свого почуття. За звичаєм, перед днем ​​річниці дружина прибирала в будинку, основна увага приділяючи чавунному посуді, яка ретельно чистили. Гості можуть подарувати мініатюрні чавунні горщики.

Переглянуто: 15531 раз

Привітання з весіллям (8 років - Жерстяна весілля)

Вісім років з дня весілля - «бляшана» весілля. Передбачається, життя подружжя повинна до цього часу нормалізуватися остаточно, наповнитися теплом і взаєморозумінням. У центрі уваги на такий річниці - блискуча бляшана кухонне начиння (посуд, столові прилади і т. П.), Яку слід піднести в якості подарунків. Гості можуть подарувати, наприклад, красиві формочки для кексів або пасок.

Переглянуто: 16034 раз

Привітання з весіллям (9 років - Фаянсове весілля)

Дев'ята річниця весілля - «фаянсова» або «ромашкова». Ромашка - квітка, який з давніх часів був пов'язаний з любов'ю (ворожінням на любов), ромашка - символ літа, сонця, тепла, веселощів, тому ромашкове весілля нагадує про те, що подружнє життя наближається до свого розквіту. Отже, і справляти таку річницю найкраще на природі (якщо вона випадає на теплу пору року) разом з близькими друзями подружжя, дітьми. Букет ромашок - кращий подарунок у цей святковий день. Можна також піднести фаянсовий посуд, фігурки, статуетки.

Переглянуто: 17455 раз

Привітання з весіллям (10 років - Рожеве весілля)

День десятиліття подружнього життя прийнято називати «олов'яної» або «рожевої» весіллям. Олово символізує гнучкість - подружжя вже настільки добре знають один одного, що розуміють всі з півслова, поступаються, коли це необхідно. А червона троянда завжди символізувала сильне почуття, пристрасть. На ювілей слід запрошувати всіх тих, хто був присутній на основний весіллі, обов'язковою є присутність на річниці свідків і власних дітей. Чоловік повинен подарувати дружині букет троянд. Традиційно подружжю в цей день дарують всілякі предмети рожевого і червоного кольорів і всіх їх відтінків, які символізують незгасну любов, пристрасть, або якісь олов'яні речі.

Переглянуто: 44033 раз

Привітання з весіллям (11 років - Сталеве весілля)

На одинадцятий рік з дня реєстрації шлюбу зазначається «сталева» весілля. Недарма стала крилатою фраза «міцна, як сталь». Так, до цього часу сімейні узи повинні бути настільки міцними, що їх вже нічим не можна розірвати, а подружжя повинні мати добротний будинок, господарство і не менше двох дітей. На річницю запрошуються близькі родичі, друзі. В якості подарунка найкраще дарувати подружжю сталеві вироби, прикраси, предмети начиння.

Переглянуто: 12272 раз

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com