рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Види і способи привітань з весіллям від свідка

  1. Стандартне привітання в прозі
  2. Перший варіант
  3. Другий варіант
  4. третій варіант
  5. Вітання кращої подруги нареченої в віршах
  6. Прикольні поздоровлення від свідка на весіллі
  7. Варіант 1
  8. Варіант 2
  9. Оригінальні привітання від свідка на весіллі

Одним з найбільш пам'ятних поздоровлень для молодят на весіллі має бути те, що скаже свідок Одним з найбільш пам'ятних поздоровлень для молодят на весіллі має бути те, що скаже свідок. Адже їй на цьому торжестві буде приділено практично стільки ж уваги, скільки і самій нареченій. Привітати молодих дівчина може декількома відомими способами.
[Geoadvert]

Стандартне привітання в прозі

Такий варіант вважається класичним. Його можна використовувати також і в якості тосту . При складанні такої мови слід враховувати такий фактор, як наявність почуття гумору у молодят. Свідок має бути впевнена в тому, що її жарти, які використовуються в привітанні, припадуть і винуватцям торжества, і їх гостям до вподоби.

Скласти класичну вітальну промову можна самостійно. Для цього слід знати, що складатиметься вона повинна з вступу, основної частини, яка містить побажання, і логічно завершеною кінцівки.

Ось кілька варіантів текстів від свідка подібного типу:

Перший варіант

Дорогі «Ім'я нареченої» і «Ім'я нареченого»! Сьогодні дуже зворушливий і хвилюючий день. День, коли ви створили міцний і надійний союз! Я, на правах свідка цієї події, хочу приєднатися до привітань, які вже прозвучали тут сьогодні, і від щирого серця побажати вам пронести свою любов через всі негаразди і труднощі. Адже ні для кого не секрет, що на будь-якому життєвому шляху їх зустрінеться чимало. Любіть і бережіть один одного, не сваріться через дрібниці і по можливості поступайтеся один одному. Миру, добра і любові вам! Гірко!

Другий варіант

Ще зовсім недавно я, як зараз, пам'ятаю той день, коли ви тільки познайомилися. Мені дуже сподобалося, як трепетно ​​і ніжно ви стали ставитися один до одного з найперших днів. Ще зовсім недавно я, як зараз, пам'ятаю той день, коли ви тільки познайомилися Про любов тоді говорити було рано; мені здавалося, що вас об'єднує взаємна симпатія. Сьогодні я - свідок на вашому весіллі. Я дуже рада, що на моїх очах зародилося міцне і сильне почуття. Зберігайте вашу любов і завжди будьте разом: і в горі, і в радості. Нехай все ваше життя буде солодким, ну а поки - гірко молодим!

третій варіант

Друзі мої, як же я рада бути присутньою на вашому весіллі, особливо в якості свідка! Сьогодні народилася ваша сім'я. Я сподіваюся, що для вас це не просто слово, і ви розумієте, як важливо берегти і захищати один одного від всіх бід і негараздів. Зберігайте свою сім'ю, яка з часом стане як мінімум на пару маленьких чоловічків більше, піклуйтеся один про одного, виявляйте знаки уваги і любите! Я щиро бажаю вам прожити разом багато щасливих років! Гірко!

Вітання кращої подруги нареченої в віршах

Всім відомо, що віршована мова сприймається слухом набагато краще прозаїчною. Вона м'яка, мелодійна і може вимовлятися співуче. Скласти вірші для молодят самостійно зможе не кожна свідок. Це завдання під силу тільки справжньою майстрині художнього слова, яка захоплюється поезією. Всім відомо, що віршована мова сприймається слухом набагато краще прозаїчною Турбуватися з цього приводу не варто, оскільки можна взяти вже готове привітання у віршах і прочитати його молодим на весіллі. Пам'ятайте про те, що такий текст краще вивчити напам'ять або написати в красиву листівку, щоб привітати нареченого і наречену чітко і виразно, а не плутано, намагаючись при цьому знайти заміну тих чи інших слів. Ось кілька варіантів поздоровлень для молодят від свідка у віршах:

Бувають же, друзі мої, на світі чудеса:

Сім'ю сьогодні створили - спасибі небесам!

Один одного ви любите і чи не ображайте,

Ви в радості і в горі рідними залишайтеся!

І віри не втрачайте в любові чудовою силу,

Наречений нехай буде милим, ну а наречена - милою!

А я хочу привітати з весіллям вас і тільки,

І разом з іншими вам прокричу я «Гірко!»

Прекрасний, міцний ваш союз, друзі, оберігайте.

У образу пліткам і негараздам ​​один одного не давайте.

Сьогодні чоловіком і дружиною ви нарешті стали,

І нехай обходять стороною вас різні печалі!

***

Бути свідком вашої і почесно, і приємно!

Подивіться на наречену - хороша неймовірно!

Їй наречений не поступається,

Он як м'язами грає.

Вітаю вас, рідні, і бажаю від душі,

Щоб дітки ваші були теж так ось гарні!

Прикольні поздоровлення від свідка на весіллі

Якщо свідок хоче виділитися з натовпу гостей, які напевно будуть використовувати для привітання молодих шаблонні тости і вірші з придбаних напередодні весілля листівок, вона може використовувати прикольну іронічну мова Якщо свідок хоче виділитися з натовпу гостей, які напевно будуть використовувати для привітання молодих шаблонні тости і вірші з придбаних напередодні весілля листівок, вона може використовувати прикольну іронічну мова. Що важливо враховувати при її виборі або самостійному складанні:

  • Відмовтеся від використання хльосткого, чорного і саркастичного гумору. У справі весільних привітань він вам точно не помічник. Якщо вирішили використовувати жарти, віддавайте перевагу м'яким і яскравим пасажів на адресу молодих або гостей. Здорова частка гумору в тості допоможе підняти настрій і молодятам, і присутніх на їх весіллі гостям, а ось недоречні жарти можуть стати причиною образ або навіть скандалів. Адже наречений, наречена або їх родичі можуть прийняти подібну мова як особисту образу. Звідси можна зробити тільки один висновок: не впевнені в тому, що ваші жарти будуть доречними, відмовтеся від їх використання взагалі.
  • Про що можна жартувати в привітанні молодят? Це питання напевно хвилює багатьох свідків, які прагнуть використовувати прикольний текст для такого випадку. В принципі, тим для гумору існує досить. Краще запам'ятати те, над чим жартувати не слід. До таких речей належать: зовнішність молодят, а також їх наряди і зачіски . Навіть якщо Сукня сидить на нареченій, як грілка на чайник, а костюм на нареченого - мішкувато і незграбно, ні в якому разі не слід перетворювати це в жарт. Пам'ятайте про те, що весілля - це важливий для них день, і вони напевно намагалися виглядати урочисто і красиво. Не варто згадувати і про недоліки характеру нареченого і нареченої. Чи не зачіпайте також не надто приємні епізоди з їх минулого життя або проблеми у відносинах. Все це особиста і не вимагає загального обговорення і вже тим більше усмішок.
  • Чи не зачіпайте також і проблеми взаємин нареченого і нареченої з родичами їх других половинок, навіть якщо такі є. Залиште сімейні справи їм самим.

Прикольні поздоровлення для молодят можуть бути в прозі. Ось кілька їх варіантів:

Варіант 1

Дорога моя подруга! Я від щирого серця поспішаю тебе привітати і дати кілька уроків життєвої мудрості. Чоловік не захотів дивитися з тобою фільм і грає в комп'ютер. Вийди в під'їзд і відключи електрику - буде привід провести романтичний вечір при свічках! Розкидає шкарпетки по квартирі - поливай їх зверху борщем. Не хоче, щоб в гості приїхала мама? Запроси її разом з сестрами і бабусею - нехай оцінить масштаб справжньої трагедії! А ти, наречений, теж не отставай від своєї коханої! Дружина не пускає на футбол? Запроси друзів, з якими збирався йти, до себе - влаштуйте спорт-бар в квартирі. Не можна на риболовлю? Не відпускай її з подругами по магазинах. Скаржиться на відсутність уваги? Цілий день ходи за нею по п'ятах і обсипай компліментами. Жарти жартами, а насправді я бажаю вам того, щоб подібних ситуацій у вашому житті ніколи не виникало! Нехай у вашій родині панують мир і взаєморозуміння! Гірко!

Варіант 2

Дорогі молодята, друзі мої, я від щирого серця хочу вам побажати примножити своє багатство Дорогі молодята, друзі мої, я від щирого серця хочу вам побажати примножити своє багатство! Ні-ні, я говорю не про матеріальні цінності - квартири, машини, двокамерний холодильник - це все дрібниці. Я кажу про вашого потомство. Бажано, щоб діточок було як мінімум троє. А краще - більше. Порадуйте бабусь і дідусів і розоріть держава на материнський капітал! Прикольні поздоровлення від свідка можуть бути і в віршах:

Роль свідка важлива,

Я на весіллі - ох потрібна!

шанує молодих

І поспішаю привітати їх:

Їм бажаю процвітати,

Ніколи не сумувати

І душею не хворіти -

Лише любити і не старіти!

Який прекрасний наш наречений,

І наречена хороша!

Я поспішаю привітати їх -

Просить цього душа.

Побажаю їм багатства

І терпіння, звичайно,

Чи не старіти і посміхатися

І не змінюватися зовні!

Оригінальні привітання від свідка на весіллі

Привітати молодят можна і іншими оригінальними способами Привітати молодят можна і іншими оригінальними способами. Свідок в якості подарунка для нареченого і нареченої може використовувати пісню. Робити це рекомендується тільки дівчатам, які мають хорошими вокальними даними. Написати пісню можна самостійно, наприклад, переробити на весільний манер будь-який відомий хіт. А можна скористатися варіантами вже готових весільних пісень. Ось їх список:

  • «Ах це весілля»;
  • «Весільні квіти»;
  • «Гірко»;
  • «Весілля»;
  • «Весільні історії»;
  • "Разом і назавжди".

Втім, використовувати саме весільні пісні не обов'язково. Можна вибрати в якості весільного привітання пісню про кохання.

  • "Я люблю тебе до сліз";
  • «Для мене немає тебе прекрасніше»;
  • «Якщо б не було тебе».

Ще одним оригінальним варіантом привітання молодих є танець, який їм може подарувати свідок Ще одним оригінальним варіантом привітання молодих є танець, який їм може подарувати свідок. В цьому випадку можна підключити також і свідка. Вітаючи молодят з таким прекрасним подією, як одруження, свідок має використовувати якомога більше теплих і добрих слів. Адже найкращим поздоровленням є те, що виходить із глибини душі. Свідок може сказати нареченому і нареченій про те, як вона цінує дружбу з ними і як рада, що її запросили на весілля саме в такій якості. Можна також подякувати батькам молодят за те, що вони виростили і виховали таких прекрасних дітей. Напевно їм буде приємно почути це. Головне - не боятися публічно виголошувати привітальну промову, і тоді виступ вийде продуманим, чітким і запам'ятається і винуватцям торжества, і присутніх на весіллі гостям надовго. Ну а якщо свідок попросить допомоги на весіллі у свідка і ще у кількох своїх друзів, то всі вони разом зможуть «створити» ось таке оригінальне привітання - дивимося відео: http://www.youtube.com/watch?v=fxuQNTcxSxA

Про що можна жартувати в привітанні молодят?
Не хоче, щоб в гості приїхала мама?
Дружина не пускає на футбол?
Не можна на риболовлю?
Скаржиться на відсутність уваги?
Com/watch?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com