рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вибираємо подарунок дружині на річницю весілля, поради та рекомендації


Всім відомо, що жінки люблять подарунки. Річниця весілля - прекрасний привід подарувати жінці щось особливе. Наші замітки допоможуть чоловікам не заплутатися при виборі подарунка своїм дружинам.

Чоловік зобов'язаний пам'ятати про деякі щорічних святах, в числі яких не тільки Міжнародний жіночий день (8 березня) і День всіх закоханих (14 лютого), але і день весілля. Звичайним поздоровленням тут не обійтися. Кожна жінка в такий день чекає від свого чоловіка розкішний букет квітів і особливий подарунок.

Не варто забувати, що кожна річниця весілля пов'язана з певними традиціями і прикметами. Будь-яка жінка високо оцінить вашу працю в пошуку тематичного подарунка, відповідного приводу. Загальні правила дозволять не помилитися в непростому виборі унікального подарунка.

Через рік з того моменту, як наречені обмінялися обручками і стали єдиною родиною, настає ситцеве весілля. Кілька століть тому існувала традиція, відповідно до якої чоловік повинен був піднести в якості подарунка ситцевий сарафан і обмінятися зі своєю дружиною носовими хустинками. Абсолютно ясно, що зараз такого подарунку дівчина навряд чи буде рада. Вироби з ситцю давно перестали бути популярними, в світі моди використовуються більш довговічні і красиві тканини.

Чоловікові варто зробити свій вибір на користь текстильного вироби - від нижньої білизни або привабливого халата до розкішної сукні. Такий подарунок швидше за все припаде до душі будь-якій жінці, так як більшість з них отримують задоволення від примірки обновок. Труднощі можуть виникнути при підборі фасону і розміру одягу. Щоб уникнути помилок, можна запропонувати коханій відправитися за покупками разом. Таку пропозицію її лише тільки обрадує.

Зверніть увагу на промокод Milavica , Він допоможе заощадити на покупці нижньої білизни в подарунок.

Можна приємно здивувати дружину, подарувавши їй прикрасу (наприклад, кільце або сережки). Прив'язати такий подарунок до народних традицій неважко: можна вручити заповітну коробочку, обернувши її в шматок тканини або хустку з візерункової вишивкою.

Другу річницю весілля прийнято називати паперової. Проблем з вибором подарунка не повинно виникнути, якщо дружина любить читати книги і журнали. Таку дружину обрадує подарункове видання книги або підписка на улюблений журнал.

Якщо в сім'ї прийнято дарувати один одному гроші, то паперове весілля буде відмінним приводом зробити такий подарунок. Більш вдалою варіацією грошового подарунка буде паперовий сертифікат в парфумерний або ювелірний магазин. Вручення сертифікату - приємний сюрприз, який чудово вписується в «паперову» тематику річниці.

використовуйте промокодом Летуаль для покупки подарункового сертифіката на косметику або парфумерію зі знижкою.

Для романтичної дами підійде велика сімейна фотографія в красивій рамці. Також можна змайструвати великий колаж з пам'ятних фотокарток, який чудово доповнять любовна лірика і визнання, компліменти, власноруч зроблені паперові квіти.

Річниця п'яти років спільного життя носить назву дерев'яної. Обов'язковим атрибутом цього свята є подарунок з натурального дерева. Наприклад, шкатулка, виконана у вигляді шафи або комода - з дверцятами, ручками, висувними шухлядками - буде відмінним презентом. Дружину обрадує і оригінальна музична шкатулка, зроблена у формі рояля.

У колекції любительки біжутерії обов'язково повинні бути популярні зараз дерев'яні прикраси. Підійдуть шпильки, намиста, браслети; можна подарувати цілий комплект, доповнивши дерев'яної гребінцем для волосся.

ввівши купон на знижку Pichshop , При оформленні замовлення в інтернет-магазині - отримаєте знижку або подарунок до замовлення.

Ефектно виглядають статуетки і фігурки з дерева. Обов'язково знайдеться така, яка сподобається вашій благовірної, наприклад, розпустилася троянда з берести. Можна знайти особливі амулети і талісмани, що оберігають будинок, сім'ю та любов.

Якщо дружина розбирається в мистецтві, то вона високо оцінить дерев'яну картину. Такий подарунок коштує недешево, але однозначно займе почесне місце в будинку.

Десятирічний ювілей в народі називається рожевим. Назва цієї річниці очевидно вказує на те, якому подарунку слід віддати перевагу. Чим більше троянд чоловік подарує своїй дружині, тим краще. Подарунки, виконані в рожевому кольорі або прикрашені трояндочками, також внесуть романтику в міцні подружні стосунки.

знаючи купон Vangold ви отримаєте подарунок або безкоштовну доставку ювелірних виробів. Не пропустіть можливість порадувати дружину.

Десять років спільного життя не зобов'язують чоловіка дарувати ювелірні прикраси, але при великому бажанні побалувати свою улюблену жінку коштовностями чоловікові слід зупинити свій вибір на прикрасах з рожевим камінням. Дороге нижню білизну рожевого кольору також стане вдалим подарунком. Труднощів при підборі комплекту необхідного розміру виникнути не повинно - все-таки після десяти років шлюбу чоловік повинен розбиратися в розмірах білизни.

Кожна річниця весілля неповторна. Сприймати це свято потрібно як ще один чудовий привід показати дружині свої теплі почуття, можливість подякувати їй за подружню любов і ласку. Не сумнівайтеся, кожна жінка готова зустріти золоте весілля з уважним і турботливим чоловіком.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com