рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сюрприз коханій: радійте кожному моменту життя

  1. Доброго ранку коханий!
  2. Знайди подарунок!
  3. Варіант 2
  4. Сюрприз на бігборді
  5. портрет
  6. Розклад
  7. Сюрприз коханій на річницю відносин своїми руками
  8. Романтична вечеря з іменний посуду
  9. Фільм про відносини
  10. наш календар
  11. Поштова скринька кохання
  12. Сюрприз коханій просто так

Зміст:

  1. Доброго ранку коханий!
  2. Знайди подарунок!
  3. Сюрприз на бігборді
  4. портрет
  5. Розклад
  6. Сюрприз коханій на річницю відносин своїми руками
  7. Сюрприз коханій просто так

Коли ніжні думки про кохану людину переповнюють серце і не вистачає слів, щоб в повній мірі висловити свої почуття і відчуття, або коли хочеться просто порадувати свою половинку маленьким затишним святом, можна влаштувати який-небудь приємний сюрприз для нього, який, як показує практика, напевно обернеться невеликим святом і для вас! Коли ніжні думки про кохану людину переповнюють серце і не вистачає слів, щоб в повній мірі висловити свої почуття і відчуття, або коли хочеться просто порадувати свою половинку маленьким затишним святом, можна влаштувати який-небудь приємний сюрприз для нього, який, як показує практика, напевно обернеться невеликим святом і для вас

Що таке сюрприз? Найчастіше - це подарунок. Але подарунок несподіваний, що піднімає настрій, робить людину хоч ненадовго трохи щасливішим. Це може бути не тільки подарунок, але і якесь несподіване подія або пригода, сплановане вами заздалегідь. Аби воно було веселим і приємним!

Почнемо з головного свята, який ніколи не обходиться без подарунків і приємних приготувань, розповімо про те, як підготувати сюрприз коханому на день народження.

Доброго ранку коханий!

Купуйте заздалегідь величезну листівку. Найбільшу, яку знайдете, приблизно 5 0х 70 см. Вранці, поки ваш дорогий іменинник ще спить, тихенько покиньте ліжко, візьміть листівку і, прикривши нею своє оголене тіло, застигніть посеред кімнати в який-небудь спокусливій позі. Увімкніть захований в руці будильник.

  • пікантно буде, якщо на зап'ясті або на шию ви прикріпіть святковий бант;
  • можна на мелодію будильника записати своїм голосом еротичний текст або його улюблену музику;
  • можна прикрити очі маскою. Загалом, політ фантазії не обмежуйте, пам'ятайте, що чоловіки дуже люблять такі «несподіванки» і готові просто на руках носити тих жінок, які це розуміють!

Підготуйте святкову ванну (якраз після ранкового сюрпризу): наберіть води, рясно використовуйте піну для ванн, пелюстки троянд Підготуйте святкову ванну (якраз після ранкового сюрпризу): наберіть води, рясно використовуйте піну для ванн, пелюстки троянд. На дно ванни покладіть подарунок: святкову коробочку, герметично упаковану в (наприклад) целофан, обмотаний скотчем.

Знайди подарунок!

Варіант 1

В поле зору вашого улюбленого повинен потрапити маленький подарунок з прикріпленою до нього запискою, де шукати наступний, до якого, в свою чергу, також прикріпити записку - де шукати ще один. Таким чином, в ігровій формі ви зможете подарувати кілька приємних дрібниць, захованих по всьому будинку, наприклад: шкарпетки, білизна, краватка, запальничку і т.д.

Варіант 2

В однакові стоси (без граней і малюнків) складаєте подарунки, накриваєте їх паперовими кришечками, зав`язуєте гумкою і залишаєте їх в місцях, в які точно загляне ваш улюблений: в шафі, в ящику з ложками, в черевику, в бардачку і т.д.

Сюрприз на бігборді

Далі, провівши його на роботу або в магазин за святковими продуктами, чекайте його дзвінка, коли він побачить величезний бігборд зі своєю фотографією і привітанням з днем ​​народження! Те, що він буде здивований, це м'яко сказано! Так що влаштуйте такий сюрприз коханому обов'язково! Обережно! Не розміщуйте це привітання в місцях з інтенсивним рухом машин, щоб не наражати на небезпеку кохану людину!

портрет

Прийшовши на роботу після такого насиченого подіями ранку, ваша друга половинка буде вже готова до подальших сюрпризів. Чи не розчаровуйте його! Якщо в середині робочого дня він побачить посильного з великим пакунком, то відразу зрозуміє, від кого він. Але він ще не знає, що всередині коробки! А всередині - портрет, але портрет незвичайний. На ньому (його ви можете замовити у художника) зображений іменинник в (тут фантазуйте):

  • формі улюбленої гоночної команди;
  • за кермом «крутий тачки»;
  • в одязі пірата з скринею золотих монет і т.д.

Можна навіть щоб це був шарж - веселий і добрий, не обов'язково написаний маслом, можна - олівцями. Але робота повинна бути якісною. Важливо: на картині має бути намальовано те, про що мріє він, а не ви!

Розклад

Як же завершити цей чудовий день так, щоб ваш улюблений з нетерпінням чекав наступного? Думаю, у вас вже з'явилося кілька варіантів ...

Отже, ближче до кінця робочого дня відправте йому на електронну пошту лист з назвою «Сексуальне розклад», в якому напишіть розклад сексуальних ігор на тиждень: в понеділок ви - медсестра, у вівторок - вчителька. Ну а далі складайте самі! Повірте, ваш улюблений після такого послання не затримається з друзями в барі, а помчить додому, де на нього чекатиме романтична вечеря і ви в короткому білому халатику. І навіть якщо в цей день прийдуть гості, ваш молодий чоловік буде з нетерпінням чекати закінчення вечора і вашого сюрпризу!

Сюрприз коханій на річницю відносин своїми руками

Іноді хочеться не просто здивувати і порадувати свого обранця, але ще і вкласти в подарунок якийсь особливий сенс, частинку душі, тим більше, якщо привід - дуже романтичний.

Найчастіше приємні дрібниці створюються своїми руками - колажі любові, вишиті подушки, пов'язаний светр або розписана власноруч посуд.

Романтична вечеря з іменний посуду

Купіть кілька білих тарілок (кілька - для пробних спроб) і фарби для кераміки на водній основі. Такі фарби продаються в магазинах хенд-мейд, а іноді і в канцтоварах. Попередньо обробіть керамічну поверхню будь-якої алкогольної рідиною. Нанесіть пензликом бажаний малюнок або визнання в любові. Дайте фарбі просохнути 24 години, і поставте тарілку в холодну духовку. Увімкніть духовку на 150 градусів, і через 15 хвилин вимкніть. Тарілка повинна охолонути в духовці. Готово!

тепер приготуйте вишукану вечерю , Сервірують стіл, поставивши коханому тарілку з визнанням. Візьміть сухий лід - опустивши його в маленькі ємності з водою і розставивши по столу, ви отримаєте альтернативу звичним в таких випадках свічок. Замість трепету вогню над столом струмуватиме легкий серпанок.

Фільм про відносини

Виберіть найбільш значущі і радісні фотографії вашого спільного життя. Використовуючи будь-який відеоредактор комп'ютера, і накладаючи на зображення улюблену музику або свій голос, створіть кіноісторію ваших зустрічей. Можна розповісти про те, що ви відчували на кожній фотографії. Перегляд удвох такого відеоряду, особливо виведеного на великий екран, налаштує вашу пару на романтичний настрій.

наш календар

Візьміть 12 - 13 аркушів А4, зробіть діркопробивачем 2 отвори вгорі, як на календарях, скріпіть листи кільцями. Зі старого календаря виріжте нижні частини з датами і наклейте на те саме місце на чистих аркушах, але починайте з того місяця і дня, в якому ви познайомилися. Останнім днем ​​цього календаря повинен бути день напередодні вашої зустрічі. Візьміть 12 - 13 аркушів А4, зробіть діркопробивачем 2 отвори вгорі, як на календарях, скріпіть листи кільцями

Наприклад: ви познайомилися 8 березня - значить, на першому аркуші календаря повинен бути березень, і починається він з 8 числа. На останньому аркуші - березень, але до 7 числа. Вгорі прикріпіть свої спільні фотографії, в вільних місцях напишіть побажання, визнання. Ви отримаєте настінний календар, в якому рік буде починатися з дня вашого знайомства і ніхто з вас випадково не забуде цю дату!

Поштова скринька кохання

Будь-який зручний для вас коробок обклейте кольоровим папером, зробіть в ньому отвір на зразок тих, що в поштових скриньках, і повісьте на вхідні двері. Умова таке: протягом року кидати «пошту в ящик»: будь-які думки і визнання, які раптово прийшли в голову, потрібно написати на папірці, поставити дату і «відправити». Через рік, сидячи в такій же романтичній обстановці, ви відкриєте ящик, і заново переживете щасливі моменти минулого року!

Сюрприз коханій просто так

  • Не обов'язково чекати урочистого дня, щоб зробити приємно другій половинці! Спробуйте скласти план вже на сьогодні!
  • Сніданок в ліжко. Розріжте вздовж сосиску, але не до кінця, виверніть її у вигляді сердечка, покладіть на сковороду, всередину вбийте яйце.
  • Кіндер Сюрприз. Зніміть акуратно фольгу, розділіть яйце навпіл, дістаньте іграшку, покладіть свій подарунок. Зберіть яйце назад.
  • Love. Купіть 2 білі футболки. Замовте написи на них: на одній - LO, на інший - VE.
  • В холодильнику. Напишіть маркером на всіх упаковках в холодильнику різні приємні слова, грайливі інструкції.
  • Квитки на футбол. Чудовий привід побути разом на захоплюючому заході. Вам здається, що ви не любите футбол, поки ви туди не сходили з коханим!
  • 100 записок. Наріжте 100 стрічок з кольорового паперу, напишіть на них 100 причин , Чому ви обожнюєте свого коханого. Розкладіть їх по кімнатах, речам, не забудьте про машину!

Радуйте частіше свого обранця маленькими і великими сюрпризами, і у вашому спільному житті завжди буде привід для радості!

Як влаштувати кінну прогулянку для другої половинки, розповімо в нашій статті .

Що таке сюрприз?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com