рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати на лляну весілля. Підбірка відмінних ідей

  1. Що подарувати на 4 роки весілля від друзів і родичів.
  2. Що подарувати на лляну весілля чоловікові і дружині.
  3. Подарунки на лляну весілля своїми руками.
  4. Як упакувати подарунок в відріз з тканини:

Сьогодні сайт «Конфетті.ру» розкриє нагальне питання, що виникає безпосередньо перед четвертою річницею весілля - що подарувати на лляну весілля ?! Ну що ж приступимо, влаштовуйтеся зручніше!

Ну що ж приступимо, влаштовуйтеся зручніше

Чим більше часу пройшло з дня одруження, тим краще подружжя ладнають один з одним, а сім'я стає міцнішим. Після чотирьох спільно прожитих років настає день лляної весілля. Таку символічну назву четвертої річниці дано не випадково. Льон вважається дуже міцним матеріалом, вироби з нього відрізняються красою і говорять про високу якість, а лляні мотузки непросто розірвати. Вважається, що сім'ю, яка прожила в шлюбі чотири роки, складно зруйнувати, її відрізняють гарні міцні відносини і взаєморозуміння. Льон завжди вважався на Русі дорогим матеріалом. Лляні вироби могла купити не кожна сім'я, тому четверта річниця після шлюбу, свідчила про працьовитість господаря і його умінні забезпечити сім'ю.

Що подарувати на лляну весілля.

Після чотирьох років спільного проживання для молодої сім'ї починається нова фаза більш зрілих відносин. Подружжя прагнуть поліпшити свій добробут і починають набувати спільне майно. По одному з старовинних звичаїв дружині потрібно змінити в цей день зношених ситцеве ліжко на більш міцне лляне білизна. Простирадло прикрашають вишивкою, мереживом або мережкою.

Четверта річниця не рахується ювілейною датою, відзначають її в колі сім'ї і найближчих друзів, багато народу не запрошують, так як торжество швидше носить скромний характер. Стіл, за яким пригощають гостей, накривають лляною скатертиною. Оскільки ця дата називається ще воскової весіллям, на столі ставлять свічники зі свічками, букетик із квітів льону і різні фігурки, сплетені з стебел рослин.

На стіл прийнято подавати нескладну повсякденну їжу і салати. Але господиня може продемонструвати свою майстерність і приготувати власну фірмову страву, а молодому господареві можна пригостити присутніх червоним вином власного виробництва. Окрасою святкового столу повинні бути різні солодощі, фрукти і мед.

У день лляної весілля подружжя потрібно надіти на себе лляні вишиті сорочки, чоловік може надіти однотонну сорочку, дружина може вбратися в блузу з яскравою вишивкою. Після закінчення застілля батьки «молодих» пов'язують їм руки вишитим рушником, щоб відносини в сім'ї міцнішали і поліпшувалися.

Що подарувати на 4 роки весілля від друзів і родичів.

Підказкою для подарунка служить сама назва весілля, тому в якості пам'ятного подарунка вибирають постільну білизну, рушники, набір декоративних подушок, пледи, вишиті скатертини та серветки. Можна подарувати подружжю красиві фіранки на вікна або замовити лляні жалюзі. Приємним подарунком виявляться парочка лляних прихваток, в які вкладено конвертик з грошима. У сувенірних магазинах можна придбати Топіарії, прикрашені квітами з льону, а також симпатичних ляльок, що символізують чоловіка та дружину. До всього іншого, Ви можете вручити подружній парі, символічного домовичка або янголятка, знову ж створеного з льону, не забувши йому вкласти в ручки конвертик з хрусткими купюрами.

Оригінальним подарунком стане фотографія сімейної пари, надрукована на полотні і оформлена в красиву рамку, панно з різнокольорових мотузочок або гобелен з лляних ниток. Можна подарувати подружжю намальоване на полотні дерево побажань. Щоб оформити таке дерево гості залишають на гілках листочки у вигляді відбитків своїх пальців і пишуть на них свої побажання. Прикрасять інтер'єр написані на полотні картини, кашпо або інші вироби, виконані в техніці макраме, і подаровані парі. Крім того зараз у продажу можна знайти чудові скрині декоровані лляною тканиною, а також аналогічні валізи.

Хорошим подарунком подружжю стануть оригінальні комплекти свічок у вигляді сердечок, голубків або інших символів, а також подарункові медові набори або косметичні засоби, зроблені з продуктів бджільництва. Батьки можуть порадувати «молоду пару» махровими халатами або парними футболками з оригінальним малюнком. Щоб не відступати від традицій подарункову упаковку можна перев'язати лляної вишитій стрічкою або упакувати в лляної мішечок.

Що подарувати на лляну весілля чоловікові і дружині.

Щоб відзначити пам'ятну дату подружжя може організувати романтичне побачення при свічках з натурального воску. Ці свічки горять спокійним полум'ям, а медовий аромат створює затишну інтимну атмосферу в самій звичайній кімнаті. Пара може обмінятися спальним білизною з тонкого ніжного льняного полотна.

Подарунок чоловікові краще зробити своїми руками. Це може бути вишита сорочка, оригінально прикрашений чохол для мобільного телефону або інших гаджетів, хустку з ініціалами власника, а також вишитий очешника. Автолюбителю сподобається зроблена руками дружини невелика подушечка в машину, яку можна прикрасити вишивкою або сімейної фотографією.

Чоловік може подарувати дружині оригінальну холщевую сумку, косметичку, або дизайнерський головний убір з льняного полотна. Хорошим подарунком виявиться плаття, блузка або набір біжутерії, в якому присутні лляні нитки. Можна здивувати її листівкою в стилі Handmade з використанням квіток льону або колечком в декоративному полотняні мішечку.

Четверта річниця весілля не дарма називається лляної, справа в тому, що в кинувши часи даний вид тканини вважався досить цінним, і відповідно сім'я, яка є її власниками вважалася багатою. Крім того після закінчення 4-х років шлюбу сім'я обзаводилася дитиною, і навіть не одним, тому льон крім матеріальних благ, символізує також і духовні цінності сім'ї в цілому.

Подарунки на лляну весілля своїми руками.

► Святковий вінок у вигляді серця.

Вирушаємо в магазин «Все для творчості» і набуваємо пенопластовую заготовку у вигляді серця. Повертаємося додому і приступаємо до подальшого декору. Нарізаємо з лляної тканини або мішковини невеликі однакові квадратики. Беремо один такий квадратик і складаємо навпіл від кута до кута, потім ще раз складаємо навпіл знову ж від кута до кута, виходить щось на зразок трикутника (див. Фото нижче). Наносимо клей з клейового пістолета на куточок отриманого трикутника і приклеюємо дану деталь до основи вінка. Поруч з цим трикутником приклеюємо наступний, і так до тих пір, поки основа не буде повністю покрита деталями з мішковини. На цьому все, чудовий віночок у вигляді сердечка готовий. За бажанням, можете ззаду приклеїти стрічку для підвішування.

За бажанням, можете ззаду приклеїти стрічку для підвішування

► Подарункова подушка.

Вирізаємо з лляної тканини або мішковини два ідентичних за розміром квадрата, Зшиваємо їх разом, залишивши вільної одну зі сторін майбутньої подушки, вивертаємо її, підвертаємо кінці вільної боку всередину і прострочуємо наволочку по периметру, відступивши від краю приблизно 5 мм. Набиваємо наволочку синтепоном і прострочуємо передню частину. Пов'язуємо стрічку або мотузку, зверху укладаємо штучний або жива квітка. За бажанням подушку можна доповнити підковою (продаються в швейних відділах), підвісивши її на стрічці або мотузці.

За бажанням подушку можна доповнити підковою (продаються в швейних відділах), підвісивши її на стрічці або мотузці

Як упакувати подарунок в відріз з тканини:

На цьому сьогодні ми будемо закінчувати, тепер Ви знаєте, що подарувати на лляну весілля, відштовхуючись виключно від назви святкового торжества. Але звичайно ж дані презенти не є якоюсь обов'язковістю, Ви цілком можете порадувати подружжя новою побутовою технікою або іншими побутовими предметами. Можете навіть безпосередньо запитати у винуватців майбутнього торжества, що їм хотілося б отримати в якості подарунка. Головне не засмучувати їх в цей день і усвідомлювати той факт, що будь-який подарунок повинен нагадувати чоловікам, що попереду у них багато світлих, щасливих днів, і перший 5-річний ювілей спільного життя! Ну а тут Ви можете ознайомитися з іншими подарунками до різних річниць весілля.

Ну а   тут   Ви можете ознайомитися з іншими подарунками до різних річниць весілля

» розкриє нагальне питання, що виникає безпосередньо перед четвертою річницею весілля - що подарувати на лляну весілля ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com