рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сценарій ювілею, прикольний і веселий сценарій ювілею для чоловіків і жінок

  1. Веселий ювілей: поради по проведенню
  2. Головне в підготовці
  3. Веселі конкурси на ювілей
  4. Конкурс "Коктейль на ювілей"
  5. Конкурс "Наростити м'язи"
  6. Конкурс "Букет ювіляру"
  7. Конкурс на ювілей "Скільки?"
  8. Інтерактивні конкурси за столом

Веселий ювілей: поради по проведенню   Сьогодні ми з Вами обговоримо веселий сценарій ювілею, а саме - поради щодо його проведення та підготовки

Веселий ювілей: поради по проведенню

Сьогодні ми з Вами обговоримо веселий сценарій ювілею, а саме - поради щодо його проведення та підготовки. Ми поділимося своїм досвідом і порадами з проведення ювілею.

Щоб свято пройшло весело, треба:

  • знайти ведучого на ювілей ;
  • знайти музикантів або самим підібрати музику;
  • заздалегідь визначити, хто з гостей буде виконувати роль виночерпия.

Головне в підготовці

  1. Весь успіх буде, звичайно, залежатиме від провідних, а точніше, наскільки буде веселий сценарій ювілею у них.
  2. Якщо є можливість, то краще запросити професіоналів. А, якщо немає, то з цією роллю прекрасно можуть впоратися близькі ювіляра.
  3. Музику слід підбирати так, щоб всім гостям було весело. Тому, якщо компанія різновікова, а на ювілеях так і буває, то тут має бути і ретро, ​​і народні, і сучасні мелодії.
  4. У чому ж полягає роль виночерпия? Це ще один веселий момент ювілею. Чашникові надають повноваження давати сигнал до наповнення чарок і келихів. Звичайно, це повинен бути веселий, заводний, адекватна людина. Чашникові вручають якусь дудочку, щоб в потрібний час він дав сигнал до застілля або чергового тосту.

Як скласти веселий сценарій ювілею

Звичайно, якщо Ви запрошуєте професійних ведучих, то зі сценарієм у Вас проблем не буде. Ну, а якщо складаєте самі, тоді треба потрудитися, щоб сценарій ювілею був веселий.

Якщо компанія різновікова, якщо люди не всі знайомі один з одним, то треба складати так сценарій, щоб кожен гість знайшов своє місце на цьому святі.

Тому, добре почати з найкрасивіших вступних слів про сам ювілеї, про винуватця цього ювілею. Можна потім послухати історію знайомства ювіляра зі своєю половинкою. Зазвичай, цей момент проходить весело і цікаво.

Важливий момент, як організувати привітання і побажання. Я не знаю, як Ви, але ми не любимо пишних і довгих поздоровлень і побажань.

На нашу думку, треба надати привітання тільки найближчим рідним ювіляра. А решта гостей кожен може у вигляді гри по черзі сказати всього два-три слова. Такий прийом уже згуртовує всіх гостей.

Весь сценарій треба скласти так, щоб всі конкурси, сценки, уявлення були для винуватця ювілею.

Якщо хтось із дітей або близьких родичів знаходяться далеко і не змогли приїхати на торжество, то можна організувати мобільний міст. Зателефонувати людині, включити гучний зв'язок, використовувати мікрофон і почути привітання і побажання з іншого міста.

Звичайно, в сценарії треба передбачити і танцювальні блоки. Де, як не на ювілеї, гостям від душі потанцювати!

Коли веселий сценарій ювілею буде готовий, конкурси підібрані і продумані, треба приступити до виготовлення реквізиту: костюмів, різних підручних засобів. Не забути, звичайно, і про призи. Це можуть бути різні дрібнички, недорогі сувеніри. Будь-який такий приз на ювілеї викликає тільки радість у гостя.

Веселі конкурси на ювілей

Почати програму ювілею можна з конкурсу "Хто краще знає ювіляра?" .

Питання можуть бути найрізноманітніші. Так як на святі присутні і рідні, і близькі, і друзі, і колеги по роботі, то на будь-яке питання буде відповідь. Запитання можна поставити і про дитинство, і про роботу, і про дітей, про улюблені страви, про захоплення, про значимі події в житті і т.п.

Конкурс "Коктейль на ювілей"

Цей конкурс дуже цікавий і радує всіх.

Для його проведення знадобляться учасники: Щастя, Удача, Посмішка, Любов, Дружба.

реквізит:

  • 2 пляшки шампанського,
  • виноград,
  • величезний скляний келих,
  • черпак.

Костюми можна придумати будь-які. Найпростіші - ковпак кухаря, фартух. На ковпаку напис з ім'ям, кого учасниця подає. Крім того, для виходу кожного героя треба підібрати відповідну мелодію.

Ювіляр в цьому конкурсі займає почесне місце на прикрашеному красиво стільці.

Кожен учасник виносить якийсь предмет для складання коктейлю. Поки звучить мелодія, він підходить до ювіляра, вітає його поцілунком, потім обходить і плескає долонькою кожного гостя.

У келих по черзі кладуть виноград, виливають дві пляшки шампанського і цим коктейлем пригощаються всі гості. Причому, наливає напій щастя «кухар» в келихи черпаком.

Конкурс "Наростити м'язи"

Цей конкурс викликає просто сміх у всіх гостей. Для його проведення потрібно багато повітряних куль, 2 сорочки і 2 штанів величезних розмірів. Вибираються два хлопця або чоловіків, складаються дві команди.

Кожна команда швидко надуває кульки, і підкладає їх під величезні сорочки і штани. Надувають до тих пір, поки не залишиться вільного місця під одягом. Такі гіганти ще повинні станцювати танець.

А далі кожен учасник без допомоги рук повинен поліпшує всі кулі. Цей момент найвеселіше, бо зазвичай вони падають на підлогу і починають гойдатися по підлозі.

Перемагає той, хто швидше лопне всі кулі.

Конкурс "Букет ювіляру"

Кожен учасник отримує вінок з одним певним квіткою. Під мелодію про цю квітку танцює танець для ювіляра. Тут в танець можуть включатися всі гості.

Конкурс на ювілей "Скільки?"

Провідна бере черпак і чарку. Визначається напій: сік, вода, лимонад і кожен гість повинен сказати, скільки таких чарочок вміщається в черпак. Переможець випиває повний черпак обраного напою. Такий конкурс можна проводити, коли гостей не дуже багато, і всі добре знайомі.

Інтерактивні конкурси за столом

Крім того, треба проводити і конкурси за столом. Наприклад, конкурс пісень. Звичайно, вибирати треба веселі пісні на ювілей. Як правило, на таких урочистостях, столи ставлять буквою П, і тому легко можна визначити дві команди. Для кожної команди звучить початок куплета пісні, а гості цю пісню продовжують. Ну і, звичайно, перемагає дружба.

Ще можна інсценувати будь-які пісні, утворювати різні хороводи в костюмах.

Часто веселі пісні на ювілей перетворюють в музичні вітання від «зірок» естради. У кожній компанії завжди знаходяться гості, які з задоволенням переодягатися, перевтілюватися в зірок естради. Такі виступи завжди приносять радість і веселощі всім гостям.

Звичайно, в одній статті не можна охопити всі нюанси проведення веселого ювілею.

Ми будемо дуже раді, якщо поради, як провести веселий ювілей, будуть Вам корисні.

Поздоровлення на ювілеї

У чому ж полягає роль виночерпия?
Конкурс на ювілей "Скільки?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com