рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сценарій чавунної весілля

  1. Підготовка до святкування
  2. Прикраса місця проведення торжества
  3. Музичний супровід для ювілею
  4. Сценарій проведення чавунної весілля
  5. Конкурси на 6 років подружнього життя

Шоста річниця з дня укладення шлюбу називається чавунної весіллям. Чавун - перший метал, який став символом ювілею - до цього моменту сім'я зміцніла. Однак він одночасно є крихким матеріалом, за яким потрібен постійний догляд. Проведення чавунної весілля допоможе подружжю по-новому поглянути один на одного, а цікавий сценарій зробить захід незабутнім.

Підготовка до святкування

Перед підготовкою винуватцям чавунного торжества потрібно визначити масштаб заходу. Молоді ювіляри можуть покликати тільки найближчих - родичів, друзів, або влаштувати веселу гучну вечірку. Чавунна річниця вважається сімейним заходом, але сучасні молодята із задоволенням влаштовують велике святкування. Якщо винуватцям чавунного торжества вже сталося обзавестися дитиною, варто попередньо подумати, чи будуть присутні на святі пари з дітьми.

Після формування списку гостей настає етап запрошень. Якщо ювіляри влаштовують тематичне чавунне торжество з дрес-кодом, потрібно відсилати запрошення з інструкціями за кілька тижнів. Також слід найняти фотографа, щоб на пам'ять про торжество у вас залишилися прекрасні знімки.

Відео нижче допоможе вам створити унікальні запрошення своїми руками:

до змісту ↑

Прикраса місця проведення торжества

Колір чавуну - чорний. Молоде подружжя можуть використовувати чорні елементи при декоруванні банкетного залу, але цього важкого кольору не повинно бути багато. Добре поєднувати темні деталі з більш спокійними світлими тонами простору (наприклад, бежева скатертину і чорні серветки). Також слід використовувати чавунні вироби при оздобленні столу - свічники, фігурки добре підійдуть для декору, а деякі страви можуть подавати в чавунних горщиках.

За традицією в день чавунної весілля дружина вивішувала на вулицю сковорідки. Чавун вимагає постійного догляду, щоб зберігати презентабельний вигляд, по чистоті, красі кухонного начиння судили про все господарство. Чавунні ювіляри можуть влаштувати невелику виставку своєї посуду при вході в зал, щоб у гостей не залишалося сумнівів в їх спроможності як господарів будинку.

Чавунні ювіляри можуть влаштувати невелику виставку своєї посуду при вході в зал, щоб у гостей не залишалося сумнівів в їх спроможності як господарів будинку

до змісту ↑

Музичний супровід для ювілею

Якщо дозволяють фінансові можливості, запросіть на торжество музичний колектив. В іншому випадку підійде проста добірка пісень, зроблена ювілярами.

Сценарій проведення чавунної весілля

Веселий сценарій прекрасно доповнить святкування чавунного ювілею, а досвідчений ведучий зробить захід яскравим і незабутнім.

Коли гості сідають на місця, ведучий починає:

- Вітаю всіх, хто прийшов святкувати з ювілярами їх шосту річницю! Шість років - чималий термін, багато пар розпадаються до цього моменту, не зумівши подолати розбіжності і сварки, що з'явилися після першого року спільного життя. Але мова піде не про них! Ми будемо вітати тих, чия дружна сім'я подолала бурі негараздів, і готується стати ще міцніше! Привітаємо їх!

Гості аплодують винуватцям чавунного торжества.

Гості аплодують винуватцям чавунного торжества

- Дорогі (імена подружжя), ви пройшли багато і дісталися до першої металевої річниці - чавунної. Чавун куди міцніше його попередників-символів, але все ще крихкий матеріал, який легко розбити, якщо за ним не стежити, не доглядати. Щоб чорний метал перетворився в срібло, а пізніше став золотим, потрібно нагнітати чавун жаром любові, поки той не стане гарним і блискучим. Бажаю, щоб ваша любов своїм жаром виробила прекрасне дорогоцінне виріб - щасливу сім'ю!

Гості з винуватцями чавунного торжества випивають, ведучий продовжує:

- Щоб допомогти вам забути про негаразди, почати з чистого аркуша, я хочу провести невеликий ритуал.

Ведучий ставить перед подружжям великий чавунний горщик і простягає кожному ювіляру з папірця і ручці.

- На цьому аркуші паперу ви повинні написати всі свої претензії до партнера. Згадайте старі образи, запишіть кожен недолік, а потім киньте в котел. Одна умова - писати треба чесно. Необхідно відобразити все, що заважає вам в спільному житті.

Чавунні ювіляри виконують завдання ведучого.

- А зараз, щоб завершити ритуал, візьміть ці сірники (подружжю дають сірники). Запаліть їх і киньте одночасно, щоб вогонь поглинув старі негаразди!

Винуватці чавунного торжества проходять ритуал.

- Вітаю! Всі ваші біди, образи, претензії згоріли! Зараз ви можете тверезо подивитися один на одного. Сталося оновлення, яке залишило позаду неприємності. Гірко!

Гості з провідним кричать «Гірко!», Чавунні ювіляри цілуються.

- Після цієї магічної розрядки необхідно трошки відпочити - поїсти і випити! Пригощайтеся, дорогі гості.

Відбувається невелика пауза, гості з ювілярами їдять, випивають, спілкуються.

- А зараз, шановні гості, коли всі трохи відпочили, доведеться трудитися! Багато здогадуються, якими важкими бувають перші роки життя з дитиною ... Але роки життя з чоловіком нерідко теж видаються важкі! Проведемо конкурс, який покаже, чи хороші ви, прекрасні мами, в догляді за дітьми і за чоловіками. Винуватців торжества також запрошую в центр залу.

Пари виходять у центр залу, чоловіки сідають на стільці, жінки стають поруч з ними. Кожній парі вручають пакет.

Кожній парі вручають пакет

- У цьому пакеті знаходяться дитячі речі - чепчик, пелюшки, соска ... Ваше завдання, дами, як можна швидше сповити свого чоловіка, надіти йому головний убір і дати соску, щоб не плакав! Хто впорається швидше - той перемагає.

Гості беруть участь в конкурсі чавунного торжества, визначається переможець.

- Мої вітання, ви впоралися швидше за всіх! Інші мами поступаються вам за швидкістю, але теж чудово сповиє своїх улюблених, тому призи отримують всі.

Учасникам дарують ляльок-карапузів.

- Наші чавунні ювіляри теж прекрасно себе показали в цьому конкурсі. Всі ми знаємо, як важко ростити і виховувати дитину, але ваші батьки справилися чудово! Давайте піднімемо келих за тих, без кого це свято не відбулося, і не склалася б така чудова пара. За батьків подружжя!

Всі учасники чавунного торжества п'ють за батьків ювілярів.

- А зараз я хочу надати слово гостям, який прийшли вшановувати подружжя, чия любов викликає захоплення і повагу!

Винуватці чавунного торжества приймають поздоровлення і подарунки гостей. Це можуть бути чавунні вироби - посуд, свічники, шкатулки, інші предмети побуту. Також на чавунне весілля прийнято дарувати кухонне приладдя, які стануть незамінними помічниками в господарстві. Після дарування подарунків чавунним ювілярам провідний робить паузу, гості їдять, п'ють.

- Багато прекрасних слів ми почули про наших ювілярів, а які чудові були подарунки! Хочу додати ще дещо від себе. Щоб чавун відносин став міцним, красивим, його потрібно постійно полірувати - ласкавими словами, зізнаннями, пристрасними поцілунками. При виконанні цих простих умов нас чекає ще не одна щаслива дата! Пропоную ювілярам відполірувати чавун відносин міцним поцілунком! Гірко!

Винуватці чавунного торжества цілуються.

- Напевно всі присутні пам'ятають, яким красивим був ваш перший танець. Щоб прожити разом багато років, потрібно обов'язково згадувати ті прекрасні моменти, які ви створювали удвох. Хочу запросити вас, чавунні ювіляри, на танцпол, щоб ви знову, як перший раз, кружляли в прекрасному танці! Оплески!

Чи включається пісня, яка грала на весіллі винуватців чавунного торжества, гості аплодують, ювіляри танцюють.

Чи включається пісня, яка грала на весіллі винуватців чавунного торжества, гості аплодують, ювіляри танцюють

- Ось і добігає кінця офіційна частина прекрасного чавунного ювілею. Але перед тим як попрощатися з вами, хочу вручити солодкий подарунок - чудовий торт!

Помічники ведучого виносять торт для чавунного торжества - з чорними деталями.

- Попрошу вас, шановні ювіляри, розрізати його!

Подружжя разом розрізають торт, провідний допомагає роздавати шматочки гостям. ведучий:

- Основа спільного шляху - це взаємна повага, терпіння, увагу один до одного. Щоб зберегти високі відносини, уберегти любов, потрібно пам'ятати про головне. Під час сварок, образ і непорозумінь страждають обидва, це нікому не приносить задоволення. Ви, чавунні ювіляри, любите один одного. Бажаю, щоб ця любов допомагала вам протягом усього життя! Гірко!

Винуватці чавунного торжества цілуються, офіційна частина сценарію закінчується.

до змісту ↑

Конкурси на 6 років подружнього життя

Додаткові веселі конкурси, ігри допоможуть урізноманітнити сценарій річниці весілля.

  • Танцювальний. Для цього конкурсу знадобиться багато учасників - чим більше, тим краще. Всі вони повинні будуть танцювати під популярні пісні, виявляючи акторську майстерність і зображуючи команди ведучого. Перемагає учасник, який проявив найбільшу активність.

Перемагає учасник, який проявив найбільшу активність

  • Заручини. Гості діляться на дві команди, кожній ведучий дає один маленький бублик з діркою. Завдання конкурсантів - надіти бублик на безіменний палець, а потім передати від першого учасника команди до останнього, використовуючи тільки ці пальці, за максимально короткий час. Перемагає більш швидка команда.
  • Дрес-код. У велику коробку провідний збирає смішні елементи гардероба - великий перуку, кольорове боа, сомбреро, жовтий дощовик. Під музику гості за столом передають один одному коробку, поки пісня не зупиниться. Учасник, на якому музика закінчилася, повинен дістати перший-ліпший предмет і носити протягом півгодини.

Проведення чавунного торжества - прекрасний привід для подружжя звернути друг на друга увагу і згуртуватися. Щоб все пройшло ідеально, організатори повинні подбати про ретельну підготовку - тоді ювілей надовго запам'ятається всім присутнім.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com