рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

рубінове весілля

  1. Цікаві традиції рубінового весілля
  2. Як оригінально привітати ювілярів з рубіновим весіллі
  3. Подарунок на рубінове весілля
  4. Поздоровлення на рубінове весілля в віршах

Рубінове весілля - це найважливіший день у житті подружжя, які прожили під одним дахом 40 років. Звичайно, цей ювілей не так популярний, як срібна або золоте весілля. Але все-таки це урочиста подія, яка обов'язково потрібно відзначити.

Ви знаєте, що рубін вважається дорогоцінним каменем. За цінності рубін трохи поступається алмазу. Він забарвлений в насичений червоний колір, але можна зустріти камені рожевого кольору. Фахівці обробляють рубін, перетворюючи його в камінь неперевершеної краси. З ним і порівнюють відносини подружжя, які встигли пройти огранювання і шліфування. До рубінового ювілею відносини настільки міцні, що з легкістю витримують життєві труднощі і проблеми, скільки вже років вони разом. Це день любові, яку зуміли зберегти два серця, що б'ються в унісон.

Вік прожили разом подружжя досягає 70 років, тому в цей день вони повинні як слід повеселитися. Рубінове весілля - це можливість побачити улюблених дітей, онуків і вірних друзів. Родичі, які згадають про важливий день самостійно, перетворять свято в незабутній день. Якщо ж про це мало хто пам'ятає, то оповістити запрошених потрібно за кілька тижнів до знаменної дати. За цей час вони підберуть корисні подарунки і складуть оригінальні привітання.

Цікаві традиції рубінового весілля

Цікаві традиції рубінового весілля

У день рубінового весілля винуватці торжества повинні замінити звичайні обручки на ювелірні вироби з рубіном. Старі кільця потрібно зберегти і передати внукам, які прийняли рішення узаконити свої стосунки.

Рубінове весілля - це привід провести один цікавий обряд. Чоловік і дружина знаходять на вишневому дереві дві ягідки, плодоніжки яких спарені. Плоди потрібно з'їсти, не розділяючи їх. Потім подружжя бере кісточки і закопують їх у будь-якому місці, що сподобалося. Якщо чоловік і дружина прожили щасливе і мирне життя, то на цьому місці з'являться вишневі дерева, стовбури яких сплетені.

Кімнату, де буде проходити свято, повинна бути оформлена в червоному кольорі. Повітряні кульки у вигляді сердець - це прекрасна прикраса святкового залу. На столи ставлять вази з червоними трояндами або іншими квітами червоного кольору, а на вікна вішають рожеві шторки. Стіл сервірують червоними серветками або скатертинами.
Робіть вибір на користь яскравих і цікавих страв. Якісне вино, ягідні і фруктові десерти, пиріг з фруктовою начинкою - це страви, які неодмінно потрібно запропонувати гостям.

Як оригінально привітати ювілярів з рубіновим весіллі

Як оригінально привітати ювілярів з рубіновим весіллі

Символом цього знаменного дня спільного життя подружжя вважається красивий камінь - рубін. Саме в цей день потрібно привітати подружжя так, щоб вони відчули від вас ніжність, любов і турботу. Якщо ви хочете привітати ювілярів, але не можете підібрати потрібні слова, то можете скористатися привітаннями на 40-річчя весілля, опублікованими нижче. Головне, щоб ваші слова були теплими, добрими і щирими.

Подарунок на рубінове весілля

Поздоровлення - це, звичайно, добре. Але без подарунка в цей день не обійтися. Що ж можна піднести ювілярам на 40-річчя весілля, щоб приємно їх здивувати?
Головні подарунки на рубіновим весіллі - це ювелірні вироби і вироби з рубінами. Наприклад, придбайте набір прикрас. Жінці можна подарувати сережки з рубінами, а чоловікові - гарний брелок з цим каменем.

Ви можете зробити вибір на користь оригінальної шкатулки або чаші, які прикрашені рубінами. Подружжя неодмінно оцінять шикарну вазу або наручний годинник з рубінами.
Чи знаєте ви, що рубін вважається амулетом, який захищає власника від різноманітних неприємностей? Подаруйте подружжю цей дорогоцінний камінь, щоб він захищав їх відносини. Подарунок стане символом любові двох сердець, які змогли зберегти свої відносини.

Ви можете подарувати те, що вважаєте за потрібне і доречним. Головне, щоб подарунок був загорнутий в упаковку червоного кольору. Вона і буде уособленням символу цього знаменного дня - рубінового весілля.
Ви можете подарувати те, що вважаєте за потрібне і доречним

Поздоровлення на рубінове весілля в віршах


Наступна річниця: Сапфірове весілля

Що ж можна піднести ювілярам на 40-річчя весілля, щоб приємно їх здивувати?
Чи знаєте ви, що рубін вважається амулетом, який захищає власника від різноманітних неприємностей?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com