рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Річниці весіль по роках, що подарувати на річницю весілля, подарунки до річниці весілля / Весільні звичаї і традиції

Який приємний і чудове свято - річниця весілля Який приємний і чудове свято - річниця весілля. І буде не можна пробачити, якщо хтось із подружжя забуде про це свято. У кращому випадку один з подружжя отримає істерику іншого, а в гіршому - наступної річниці може зовсім і не бути.

За своєю традицією кожна річниця носить свою символіку і назву.

1-й рік - ситцеве весілля. Відповідно подарунок повинен бути із ситцю, наприклад, хусточка, а краще пара хусточок. Також буде приємно подарувати: серветки, фіранки для вікон, скатертини, постільна білизна. І не забудьте, все подарунки тільки з ситцю.

2-й рік - паперове весілля. У цей день потрібно дарувати саме паперові гроші і обов'язково в 2-х конвертах. У першому конверті - велика купюра, яка вважається фінансовою підтримкою для сім'ї, другий - більш маленька.

3-й рік - шкіряна весілля . Подружжю, як правило, дарують дві пари тапочок, які символізують символ домашнього затишку і вогнища. Між собою подружжя дарують замшеві або шкіряні рукавички. Чоловікові можна подарувати шкіряну папку, барсетку або портмоне, а жінці - шкіряний гаманець або шкіряну сумку.

4-й рік - лляне весілля . У цей святковий день дарують висушений снопик або маленький букет квітучого льону. Якщо немає можливості дістати дані подарунки, то тоді подаруйте рушники, постільна білизна, набір красивих серветок. Ці подарунки будуть довговічними, тому що льон вважається найміцнішим матеріалом.

5-й рік - весілля дерев'яна . Відповідно подарунки повинні бути з дерева, і обдаровуючи подружжя подарунками потрібно обов'язково бажати їх шлюбу надійності і міцності, який володіє сама деревина, її затишку і тепла. Крім цього, гідними подарунками будуть обробні дошки, банки для круп, шкатулки. Не слід дарувати качалки.

10-й рік - рожева або олов'яний весілля . У цей день треба дарувати квіти червоного, бордового і червоного кольору. Ці кольори символізують пристрасть і любов, також у це свято можна дарувати різні вироби з алюмінію або олово

15-й рік - скляна або кришталеве весілля . Це весілля символізує ясність і чистоту відносин між подружжям. Природно тут будуть подарунки з кришталю і скла, наприклад, чарки, салатниці, вази.

20-й рік - весілля порцеляновий . На це весілля повинні дарувати набір посуду з порцеляни.

25-й рік - срібна весілля . На цю дату, як правило, дарують вироби з срібла.

30-й рік - весілля перлова . Тут перли символізують бездоганні відносини між подружжям. У це свято прийнято дарувати вироби з перлів.

35-й рік - нефритова (коралова) весілля . Символом цієї дати є скатертину з полотна, яка символізує мир, домашній затишок і благополуччя. Також можна подарувати покривала, простирадла, рушник, серветки.

40-й рік - весілля рубінове . У це свято можна дарувати речі з гранатами і рубінами, а також можна дарувати букети квітів червоного кольору.

45-й рік - сапфірове весілля . Зазвичай подружжя один одному дарують різні прикраси, де є сапфір. Також в цей урочистий день дарують хороше вино або шампанське. Крім цього, слід запросити друзів, які всі 45 років йшли поруч по життю з подружжям.

50-й рік - золоте весілля . Тут, звичайно ж, все зрозуміло, даруються вироби тільки з золота.

55-й рік - весілля смарагдова. У день смарагдовою весілля даруються вироби з бірюзою або смарагдами.

60-й рік - алмазна весілля. У цей день прийнято як дітям, так і онукам дарувати подружжю різні прикраси з діамантами.

65-й ​​рік - весілля залізна. У це свято прийнято дарувати сувеніри, зроблені з заліза або ажурні підставки, також зроблені з заліза.

75-й рік - діамантова або коронне весілля. У ці роковини дарують діти і внуки все що захочуть, але святкувати цю дату повинні всій величезній сім'єю, включаючи родичів.

80-й рік - весілля дубова. На це весілля даруються дубові чотки.

100 років - червоне весілля. Це означає, що ціле століття подружжя прожило разом. Дуже шкода, що відзначити Червону весілля судилося не кожній людині.

І пам'ятайте, що будь-який подарунок на річницю весілля повинен бути подарований від душі, але найдорожчим подарунком для будь-якої річниці весілля буде велика і дружна сім'я, яка збереться за одним столом в цей чудовий день!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com