рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прикольний сценарій на дерев'яну весілля: ідеї та поради

  1. Сценарій проведення дерев'яної весілля 5 років

Дерев'яне весілля святкується через п'ять років спільно прожитих подружжям років

Дерев'яне весілля святкується через п'ять років спільно прожитих подружжям років. Це перший «серйозний» весільний ювілей. Щоб торжество вдалося на славу і нагадало молодому подружжю і гостям про цінності сім'ї, необхідно добре організувати свято. Концепція сценарію на дерев'яну весілля - все навколо нагадує про символ весілля - про дерево.

Запрошення, наряди гостей і «дерев'яних ювілярів», а також кольору оформлення банкетного залу - все повинно відповідати концепції дерев'яної весілля.

Вбрання гостей і молодят

На дерев'яній весіллі дотримується дрес-код: у одязі дотримуються коричневі відтінки, аксесуари допускаються тільки дерев'яні: намиста, запонки, чотки тощо

Сама назва свята говорить про те, що краще місце проведення дерев'яної весілля - біля дерев. Тобто, на природі. Підійде заміський будинок ювілярів, дача або відкритий майданчик поблизу парку літнього кафе. Сама назва свята говорить про те, що краще місце проведення дерев'яної весілля - біля дерев

У холодну пору року, звичайно ж, немає можливості спланувати весілля на відкритій природного майданчику , Але затишний зал ресторану з каміном, або зал в садибі цілком підійдуть під концепцію ювілею.

Наявність дерев'яних речей, дерев'яних меблів - саме по собі оформлення дерев'яної весілля, а в дрібних деталях декору потрібно дотримуватися стилю рустик - це сільські речі.

Скатертини, що нагадують грубу тканину мішковини, дерев'яний посуд, прості квіти в дерев'яних горщиках, сухоцвіти і шишки - все це додасть затишку і ідеально впишеться в концепцію торжества.

Сценарій проведення дерев'яної весілля 5 років

Краща музика для оформлення дерев'яного весільного ювілею - гра на дерев'яних музичних інструментах. А це в основному народна музика (композиції на балалайці, гітарі, флейті). Краща музика для оформлення дерев'яного весільного ювілею - гра на дерев'яних музичних інструментах

Якщо ви складаєте сценарій для святкування дерев'яної весілля будинки, то записати для відтворення на ювілеї слід і танцювальні ритми, і більш затишні мотиви, які будуть супроводжувати застілля.

При складанні сценарію на п'ятирічну річницю весілля важливо розуміти, що тема цього весільного ювілею - хороший привід «занурити» гостей і господарів свята в справжню лісову казку.

Такі персонажі, як лісова фея, друїди, що говорять дерева повинні фігурувати на ювілеї, підкреслюючи тематику і красу свята.

В якості ведучого дерев'яного весільного ювілею може виступити професійний тамада , А може виступити один молодого чоловіка або подруга молодої дружини.

провідна або провідний в ролі казкового мешканця лісу повинні роз'яснити присутнім значення символу п'ятого року подружнього життя: перший міцний символічний матеріал у весільних річниці, а це означає, що сім'я стає міцнішою. провідна або   провідний   в ролі казкового мешканця лісу повинні роз'яснити присутнім значення символу п'ятого року подружнього життя: перший міцний символічний матеріал у весільних річниці, а це означає, що сім'я стає міцнішою

Обов'язковою складовою всіх сценаріїв святкування дерев'яної весілля 5 років є перевірка сім'ї «на міцність»: різноманітні завдання для «дерев'яних нареченого і нареченої».

Ще однією обов'язковою складовою весільного ювілею є конкурси для гостей, тематика яких неминуче пов'язана з деревом: Ще однією обов'язковою складовою весільного ювілею є конкурси для гостей, тематика яких неминуче пов'язана з деревом:

  • конкурс «Лісоруби» (хто більше розрубить колод);
  • конкурс «Дерев'яні пісні» (яка команда згадає більше пісень, в яких звучать назви дерев);
  • конкурс «Збери матрьошку» (на час потрібно зібрати матрьошку) і т.д.

На дерев'яну весілля ювілярам дарують речі, для виготовлення яких використовувалася деревина.

Теж саме можна сказати і про заохочувальних призи за перемогу в конкурсах: різні дрібні дерев'яні сувеніри Теж саме можна сказати і про заохочувальних призи за перемогу в конкурсах: різні дрібні дерев'яні сувеніри.

П'ятирічний ювілей весілля - дерев'яний - перший «серйозний» ювілей сім'ї.

Він покликаний звернути увагу подружжя на цінність збереження відносин, на те, що кожен прожитий рік разом - це справжнє багатство і назви подальших сімейних ювілеїв красномовно про це свідчать.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com