рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чим здивувати кохану: подарунок на річницю весілля чоловікові

  1. данина традиціям
  2. Ідеї ​​подарунків на річницю весілля чоловікові
  3. 1 рік - ситцеве
  4. 2 роки - паперове
  5. 3 роки - шкіряна
  6. 5 років - дерев'яна
  7. 10 років - рожева або олов'яний
  8. 15 років - скляна
  9. 25 років - срібна
  10. Презент з приколом
  11. Сюрпризи по інтересам

Отримувати милі презенти неймовірно приємно, а дарувати їх найближчій людині - приємніше удвічі. Вибираючи подарунок на річницю весілля чоловікові, жінки намагаються знайти таку річ, яка здатна висловити всю повноту їх почуттів. Своїм даром вони намагаються виконати мрію чоловіка або просто ощасливити другу половинку, нагадуючи про радісний день, коли двоє закоханих поєднувалися законним шлюбом. Доведено, що сімейні пари, де прийнято робити один одному подарунки, приурочені до дати весільного торжества, можуть похвалитися щирою любов'ю.

Доведено, що сімейні пари, де прийнято робити один одному подарунки, приурочені до дати весільного торжества, можуть похвалитися щирою любов'ю

данина традиціям

Щоб нагадати чоловікові про важливу подію і показати, наскільки він любимо і доріг, жінки намагаються відзначити пам'ятну дату по-особливому. Річниця одруження в багатьох сім'ях стає одним з головних свят. До неї готуються заздалегідь, ретельно плануючи захід і підбираючи з трепетом у серці презент для другої половинки. Зовсім нескладно зробити цей день особливим, навіть якщо грандіозного святкування не намічається.

З самого ранку нагородите улюбленого компліментом і поцілунком, принесіть в ліжко чашечку кави або красиво сервірують сніданок на кухні. Вкладіть в кишеню піджака або куртки записку з поздоровленням або освідченням у коханні. Це легко підніме настрій на весь день, а також нагадає, що потрібно придбати подаруночок для подружжя, якщо джентльмен зовсім забув про важливу дату.

Ідеї ​​подарунків на річницю весілля чоловікові

Традиція щорічно відзначати день проведення шлюбної церемонії склалася ще в середньовічній Німеччині, а потім стрімко поширилася по всьому світу. Сьогодні кожен прожитий рік в шлюбі має власне найменування, відповідно і сюрпризи для нього слід готувати належні. Який оригінальний подарунок чоловікові на річницю весілля слід піднести, враховуючи її опис?

1 рік - ситцеве

Через 12 місяців з дня церемонії одруження, молодята ще повні ніжності і пристрасті. Що подарувати чоловікові на рік весілля? Традиційними презентами на перший ювілей є:

  • ситцеве постільна білизна;
  • гарна сорочка;
  • стильний краватку;
  • банний халат.

ситцеве постільна білизна;   гарна сорочка;   стильний краватку;   банний халат

За старовинним звичаєм в цей день подружжя повинні обмінятися хусточками з ситцю, щоб їх життя було легким і щасливою. Подарунок чоловікові на рік весілля слід купити обов'язково: хай вручення презентів стане для вашої сім'ї першого доброю традицією, яка збережеться до золотого ювілею.

2 роки - паперове

Прожити разом 24 місяці і просто, і складно. За цей час люди звикають один до одного, їхні почуття ще більше міцніють. Що можна подарувати чоловікові на другу річницю весілля? На цю дату актуальні презенти з паперу. Це може бути:

  • блокнот або щоденник;
  • цікава або рідкісна книга;
  • сертифікат на відвідування тренажерного залу, басейну або модного майстер-класу.

З паперу можна зробити подарунок чоловікові своїми руками - на 2 річницю весілля створіть колаж з роздрукованих фотографій, намалюйте стінгазету, підпишіть грамоту. Ідеї ​​для сюрпризу на річницю весілля чоловікові можна розширити, використовуючи уяву і креативний підхід.

3 роки - шкіряна

Шкіра - гнучкий і м'який матеріал, такими ж повинні бути взаємини подружжя, які прожили разом 3 роки. Який подарунок зробити чоловікові на третю річницю весілля? Вибір великий - підійдуть будь-які вироби з натуральної шкіри:

  • портфель;
  • туфлі;
  • чохол для телефону;
  • Обкладинка на документи;
  • портмоне;
  • ремінь.

портфель;   туфлі;   чохол для телефону;   Обкладинка на документи;   портмоне;   ремінь

Дружина, яка бажає здивувати другу половину, може піднести в дар шкіряний батіг.

5 років - дерев'яна

Подарунок чоловікові на п'яту річницю весілля повинен бути виготовлений з дерева. Ваш супутник життя мріє про новий робочому столі або дерев'яному ящику для інструментів? Саме час виконати його бажання. Приємним сюрпризом також стане полку для книг, дерев'яна рамка зі спільним фото або саджанець справжнього деревця, яке можна висадити у дворі будинку.

10 років - рожева або олов'яний

Фігурка з олова - ідеальний подарунок для чоловіка на десяту річницю весілля. Вона повинна символізувати красу відносин, які тривають вже десятиліття. Вибирайте мініатюрні статуетки янголят або сувенірну тарілку з пам'ятною гравіруванням.

15 років - скляна

Що подарувати чоловікові на ювілей весілля, який відзначають вже 15 раз? Зверніть увагу на витончені предмети зі скла:

  • прозору пляшку з кораблем всередині - нехай він символізує вашу сім'ю, захищену любов'ю;
  • набір чарок;
  • чашку з фотографією;
  • наручний годинник.
  • окуляри в стильній оправі.

До скляним подарункам можна також віднести сучасні гаджети: новий мобільний телефон, планшет або телевізор.

25 років - срібна

Що подарувати чоловікові на річницю весілля, якщо ви вже чверть століття разом? На срібний ювілей дарують вироби з срібла. Це можуть бути не тільки прикраси, але і ікони, посуд, старовинні монети, портсигар або витончені свічники.

Презент з приколом

Що подарувати коханому на річницю весілля, якщо він володіє хорошим почуттям гумору? Такий чоловік оцінить прикольні і оригінальні сюрпризи. Чим же порадувати коханого:

  • незвичайної скарбничкою, де потрібно буде зберігати не гроші, а емоції;
  • веселий відеоролик про вашого спільного життя;
  • футболкою з прикольною написом;
  • подушку з його або своєю фотографією;
  • квитки на атракціони;
  • їстівне білизна;
  • торт у вигляді жіночих грудей.

незвичайної скарбничкою, де потрібно буде зберігати не гроші, а емоції;   веселий відеоролик про вашого спільного життя;   футболкою з прикольною написом;   подушку з його або своєю фотографією;   квитки на атракціони;   їстівне білизна;   торт у вигляді жіночих грудей

Сюрпризи по інтересам

  1. Якщо ваш чоловік відрізняється педантичністю і суворою вдачею, даруєте йому традиційні презенти. Завжди доречними подарунками є прикраси з дорогоцінних металів, гаджети і парфуми.
  2. Ділова людина дуже зрадіє стильному прес-пап'є для робочого столу, наручним годинником від відомого бренду або якісної галантереї.
  3. Захоплюється сучасними технологіями чоловікові, можна піднести флешку або портативний зарядний пристрій.
  4. Автомобіліст буде радий новим чохлам для автомобільних сидінь або сертифікату на 10 безкоштовних відвідувань автомийки.
  5. Для рибалки немає кращого подарунка, ніж блешня, чутливий поплавець або новий спінінг.
  6. Любителю кулінарних експериментів подаруйте набір спецій, сучасні пристосування для кухні або інноваційну техніку.

На річницю весілля подарунок чоловікові повинен бути обраний від чистого серця. Презент повинен стати приємним сюрпризом і викликати у одержувача світлі почуття. Піднести його можна вранці в ліжку або під час романтичної вечері. Обов'язково Супроводьте вручення зізнаннями в коханні і ніжним поцілунком, щоб серце чоловіка розтануло.

Вам може бути цікаво: Як повернути любов чоловіка до дружини Чоловік не хоче дитини: що робити жінці Як виховати чоловіка: секрет успіху

Який оригінальний подарунок чоловікові на річницю весілля слід піднести, враховуючи її опис?
Що подарувати чоловікові на рік весілля?
Що можна подарувати чоловікові на другу річницю весілля?
Який подарунок зробити чоловікові на третю річницю весілля?
Ваш супутник життя мріє про новий робочому столі або дерев'яному ящику для інструментів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com