рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

40 років весілля - Рубінове весілля

  1. Як відсвяткувати 40 років весілля
  2. Що подарувати на 40 років після весілля

Через 40 років спільного життя прийшов час святкувати черговий весільний ювілей - рубінове весілля Через 40 років спільного життя прийшов час святкувати черговий весільний ювілей - рубінове весілля.

Для початку необхідно зрозуміти сенс рубінового весілля її назви.

Отже, рубін - це дуже дорогий і цінний коштовний камінь, за цінністю другий після алмазу.

Це вже говорить про те, що річниця 40 років весілля повинна святкуватися з розмахом, так як Ваш союз через 40 років придбав цінність рубіна. Сам рубін буває різних кольорів, від густо-червоного до рожевого.

Але, як і алмаз, рубін стає прекрасний тільки після належної обробки. Говорячи рубінове весілля - можна сміливо розуміти під цим шаром міцні і дорогоцінні відносини, які були до досконалості відшліфовані за 40 років з дня весілля.

Також назва весілля - рубінове, говорить і про особливу міцності відносин, яким тепер уже практично нічого не загрожує.

Роблячи висновки можна сказати, що символами 40-річного ювілею весілля є міцність відносин, досягнута за роки спільного життя, червоний колір, який є символом любові.

40-річна річниця весілля - це свято справжньої любові, яку пара зуміла зберегти і довести до досконалості за 40 років спільного життя.

Як відсвяткувати 40 років весілля

Рубін, як ми вже говорили зазвичай червоного кольору, тому головним кольором 40 років після весілля буде - червоний.

Тому для оформлення приміщення, в якому буде проходити святкування 40 весільного ювілею необхідно використовувати штори червоного кольору, на столах - червоні скатертини, також побільше повітряних куль у формі сердечка, теж червоного кольору, можна з написами в честь 40 років з дня весілля, багато червоних кольорів. Червоні серветки теж чудово підійдуть.

На святковому столі обов'язково повинні бути присутніми червоні вина, червоні ягоди (вишня, малина і т.д.). На рубінове весілля на відміну від інших річниць прийнято запрошувати велику кількість гостей, навіть просто сусідів.

Ще одним обов'язковим атрибутом святкування 40 років з дня весілля є святковий пиріг з начинкою з червоних ягід.

Що подарувати на 40 років після весілля

Головним подарунком на рубінове весілля є природно рубіни, прикраси, вироби і т.д.

Найчастіше на 40 років після весілля дарують рубінові сережки, браслети, кільця, намиста, намиста, брошки, кулони. Особливо добре буде, якщо рубіну імітують квіти, грона ягід.

Також можна подарувати на 40 весільний ювілей шкатулки, вази, годинник з рубінами. Якщо ж бюджет для подарунка дещо обмежений, то варто пам'ятати, що в будь-яких механічному годиннику використовуються рубіни, нехай навіть і штучні.

Є і ювелірні вироби з штучними рубінами і різні прикраси. Також на 40 років після весілля можна подарувати будь-який подарунок, якщо він червоного кольору. Для інших подарунків можна вийти з положення звернув їх в подарункову упаковку червоного кольору.

Ще одна підказка для подарунка на рубінове весілля - рубін не просто дорогоцінний камінь, але ще й амулет, який захищає своїх господарів.

Наступна річниця - 45 років весілля - Сапфірове весілля

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com