рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

35 років - Коралове (полотняна) весілля

  1. організація свята
  2. Традиції і ритуали
  3. Подарунки на 35-ту річницю весілля

Річниця 35-річчя подружнього життя удостоїлася відразу двох назв: одні називають таке весілля Коралової, інші - полотняною Річниця 35-річчя подружнього життя удостоїлася відразу двох назв: одні називають таке весілля Коралової, інші - полотняною. Але незалежно від назви цей ювілей прийнято широко відзначати в родинному колі, демонструючи міцність сімейних зв'язків, плодючість і авторитет подружжя. Подібно розростається коралу, сім'я ювілярів за 35 років спільного життя розростається, і за святковим столом в честь Коралової весілля збираються діти і внуки винуватців урочистої сімейної зустрічі. А полотно, що дало другу назву цієї багаторічної річниці, символізує міцність і довговічність подружніх уз.

організація свята

Організувати свято в честь Коралової весілля можна вдома, на дачі або в кафе - вибір місця багато в чому буде залежати від пори року і числа гостей: влаштувати масове гуляння з усіма членами сім'ї в квартирі може бути непросто, а заміський пікнік підходить тільки для теплої пори року . Незалежно від місця святкування 35-ої річниці шлюбу, основним напоєм на святковому столі повинно стати червоне вино, яке символізує колір корала, а також любов і невгасаючу пристрасть відносин. Шампанське теж краще вибрати з рожевих сортів, а для сервірування столу зазвичай використовуються весільні келихи - якщо він збереглися через стільки років з дня весілля.

Традиції і ритуали

За старовинною традицією, ніч перед 35-ю річницею шлюбу подружжя має провести окремо - вони можуть переночувати у дітей або друзів, зняти номер в готелі або кімнату для одного з подружжя, а другий залишиться вдома. На цю ніч кожен з подружжя повинен мати при собі дорогу серцю річ, пов'язану з його другою половинкою. У день весільного ювілею «молодята зі стажем» зустрічаються, обмінюються квітами і подарунками - це можуть бути приємні дрібниці або саморобні сувеніри, цінність яких не у вартості, а в частинці вкладеної душі. Чоловік може піднести дружині коралові намиста або інші прикраси з цього матеріалу, а дружина обдаровує свого супутника життя полотняними виробами для будинку або особистого користування. Відмінним знаком уваги для вже немолодий чоловік і жінка стане розкішний букет з 35 червоних троянд, піднесений люблячим чоловіком в момент їх зустрічі після роздільно проведеної ночі.

Подарунки на 35-ту річницю весілля

Подарунки сім'ї ювілярів повинні бути символічними і практичні. Універсальним подарунком від друзів і рідних стане полотняний домашній текстиль - вироби з якісного полотна знадобляться в господарстві і будуть нагадувати подружжю про це важливий день 35-річчя спільного життя. Прикраси і предмети інтер'єру з натурального корала теж будуть доречні в цей день, а якщо немає можливості або бажання дарувати коралові і полотняні подарунки, досить віддати перевагу червоному кольору у виборі будь-якого іншого піднесення.

Хороший подарунок на річницю весілля батьків - гарне червоне вино, яке символізує пристрасть, любов і міцність сімейного союзу. Якщо є можливість, вибирайте в подарунок вино або інший напій, датованій роком весілля ювілярів - це буде ефектний презент, наповнений змістом і яскравими спогадами минулих років. А на додаток до вина можна замовити індивідуальне виготовлення композиції з цукерок і квітів в червоних відтінках оформлення.

Знак уваги на честь річниці одруження, як і подарунок на весілля, краще запам'ятається і подарує подружжю яскраві емоції і щиру радість, якщо це буде не просто куплена в магазині річ, а ексклюзивний подарунок. На жаль, не всім дається рукоділля, віршування і інші форми художнього вираження почуттів, а у багатьох жителів мегаполісів просто немає часу займатися творчістю. В такому випадку оригінальний, душевний і виключно ваш подарунок до річниці весілля рідних або друзів можуть зробити професійні майстри хендмейд.

У нашої творчої студії працюють креативні дизайнери і талановиті декоратори, яким можна довірити розробку та створення ексклюзивного подарунка до сімейного ювілею. Розкішні келихи для шампанського , Як у справжніх молодят, красиві і смачні солодкі букети і інші композиції з цукерок, а також багато прикрашені кошика для подарунків - порадуйте своїх близьких винятковою увагою в день Коралової весілля.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com