рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

2 роки яке весілля: що подарувати на річницю

  1. Це яке весілля, якщо 2 роки одружені
  2. Що подарувати на 2 роки спільного життя батькам
  3. Що дарувати на весілля 2 роки друзям
  4. Що подарувати чоловікові від дружини: привітання чоловікові прикольні на річницю весілля 2 роки
  5. Що дарувати дружині на 2 роки сімейного життя
  6. Поздоровлення прикольні на ювілей весілля 2 роки
  7. 2 роки весілля статуси з приколом для однокласників і не тільки

У молодих сім'ях з'являються свої добрі традиції. Наприклад, щороку відзначати свята, такі як день весілля, робити сюрпризи, вручати подарунки в такий день. Нижче ми розглянемо такі питання: «2 роки яке весілля, що подарувати на річницю?».
У молодих сім'ях з'являються свої добрі традиції

Це яке весілля, якщо 2 роки одружені


Два роки життя подружжя після шлюбу називають весіллям «паперової». За такий термін відносини між людьми ще не зміцніли, і переживають непрості часи, коли закладається основа міцної і дружної сім'ї. 2 роки подружнього життя назвали паперової весіллям тому, що папір - це крихкий, але еластичний матеріал. Саме такими бачаться людям відносини через деякий час після одруження.

Відзначають така подія багато народів, і у кожного з них свої особливості і традиції. Наприклад, в США закохані дарують своїм половинкам паперові вироби. А ось в нашій країні прийнято приносити в дар матрьошки, які символізують велику і дружну сім'ю.

Але самі незвичайні святкування проводить грецький народ. Дружина танцює під час урочистої події. У свою чергу гості, що прийшли на свято, чіпляють до одягу дівчини гроші та записки з побажаннями.
Але самі незвичайні святкування проводить грецький народ

Що подарувати на 2 роки спільного життя батькам


Після весілля кожен батько хоче подарувати своїм коханим дітям дорогий і потрібний подарунок під час настання чергової річниці. Важливо, щоб такий презент запам'ятався надовго. На паперову весілля до подарунка, за старою доброю традицією, прикладають картонну листівку.

Найцікавіші подарунки від батьків на другу річницю весілля дітям будуть перераховані в списку нижче:

Це цікаво: Річниці весіль їх назви по роках

Для кращого чоловіка хорошим подарунком послужить портсигар, а ось слабкій статі можна подарувати шкатулку для зберігання прикрас і косметики;

Парні подарунки для закоханих, наприклад, футболки з зображеннями подружжя або светри;

В якості подарунка можна піднести і побутову техніку: робот-пилосос, якісну кавоварку, і інші гаджети, необхідні для домашнього використання.

Часто подружня пара заявляє, що в подарунках від батьків немає необхідності. Необов'язково щось дарувати. Саме тому слід дарувати подарунки від душі, які залишаться в пам'яті у молодих надовго.

Що дарувати на весілля 2 роки друзям


У молодого подружжя за час знайомства було багато приємних моментів, які вони запам'ятали на пам'ять за допомогою фотоапарата. Такий подарунок, як великий сімейний фотоальбом буде універсальним і приємним подарунком від друзів. Такий приємний презент можна не купувати в магазині, а зробити індивідуальне замовлення в фірмі. У тому випадку, якщо у вас є вільна хвилинка і терпіння, гарний альбом ручної роботи можна зробити самому.

Якщо ви ставите питанням, «2 роки яке весілля, і що подарувати на цю знаменну дату?», То ось вам варіанти сувенірів:

  • покупка книги в подарунок - це теж непогана ідея. Не важливо, який зміст в ній буде - сучасний роман, класична література, або ж усім відома книга про секс - Камасутра. Напевно молодим людям вона стати в нагоді;
  • Чудовий подарунок - це фотографія заміжньої парочки, виконаної у вигляді пазла;
  • набори для творчості завжди доречний подарунок. Конструктор з паперу або набір для створення картини за допомогою бісеру на багато годин заманять будь-якого дорослої людини. Такий подарунок допоможе згадати дитинство молодим сімейним людям.

Звичайно ж, не можна забувати і про подарунок у вигляді грошей. Паперові купюри можна подарувати в конверті, або ж зробити з грошей шикарний букет. Для того, щоб зробити грошовий букет, необхідно кожну купюру згорнути тюльпаном, а потім насадити їх на шпажку. Прикрасити такий щедрий подарунок слід різнокольоровими бантами.


Що подарувати чоловікові від дружини: привітання чоловікові прикольні на річницю весілля 2 роки


Заміжні дівчат задаються питанням після шлюбу: «2 роки яке весілля» та «що подарувати своєму чоловікові?». В якості подарунка можна піднести чоловікові книгу або щомісячну передплату на улюблений журнал. Ось ще кілька універсальних подарунків, які повинні підійти кожному чоловікові:

Врахуйте, що квитки вважаються паперовим подарунком, тому вони ідеально підходять в якості піднесення в цю дату.

Що дарувати дружині на 2 роки сімейного життя


Чоловікам подарунок для своєї другої половинки вибрати набагато важче. Дарувати занадто дешеву покупку не можна, а з дорогою річчю визначитися непросто.

Читайте також: Що можна подарувати оригінальне

Для цього ми створили список того, що можна подарувати жінкам на річницю весілля, іменованої паперової:

  • Плакат з приклеєними солодощами, який можна зробити своїми власними руками. Для цього необхідний аркуш ватману, на який ви приклеїте різні популярні ласощі (Мілки Вей, Снікерс і т.п.);
  • Абонемент на курс масажу тіла;
  • Прикрашену скляну баночку з побажаннями всередині або з любовними листами. Після заповнення баночки папірцями з написом, слід закрити тару і зав'язати барвистими стрічками;
  • Рамка для фотографії, яка буде служити прикрасою на робочому місці;
  • Якщо дівчина обожнює готувати, купіть їй книгу з рецептами;
  • Похід в театр або на концерт, на який вона давно мріяла сходити;
  • Спільна путівка на туристичні острова;
  • Абонемент, що дозволяє піти в салон краси.

Після заповнення баночки папірцями з написом, слід закрити тару і зав'язати барвистими стрічками;   Рамка для фотографії, яка буде служити прикрасою на робочому місці;   Якщо дівчина обожнює готувати, купіть їй книгу з рецептами;   Похід в театр або на концерт, на який вона давно мріяла сходити;   Спільна путівка на туристичні острова;   Абонемент, що дозволяє піти в салон краси

Запам'ятайте, що на паперове весілля необов'язково дарувати паперові подарунки. Можна обернути презент в пакувальний матеріал, чи покласти куплений подарунок в коробку з картону. Наприклад, дорогий гаджет (телефон, планшет або спортивний девайс) обов'язково обрадує вашу кохану дружину. Подарувати можна і прикраса з дорогоцінних матеріалів, красиве взуття, сумочку, а також нижню білизну.

Дівчині завжди приємно прийняти від улюбленого і допомогу в справах. Щоб порадувати дружину в день паперової весілля, зробіть їй сніданок, принесіть каву в ліжко, допоможіть забратися і випрати речі. Якщо ви рідко буваєте у родичів, запропонуйте поїхати провідати тещу. Багатьом молодим дівчатам подобаються романтичні загадки, тому запропонуйте коханій виконати її заповітне бажання.
Дівчині завжди приємно прийняти від улюбленого і допомогу в справах

Поздоровлення прикольні на ювілей весілля 2 роки


Виходячи із стародавніх традицій, що склалися, в цей чудовий ювілей подружня пара повинна подарувати один одному листи з освідченням у коханні. Також можна написати на аркуші паперу ті риси характеру у протилежної статі, які подобаються і навпаки дратують. А потім обмінятися ними.

Ще однією старою традицією є одягання подружжя в паперову одяг, зроблену власними руками.

Жарти і гумор - це обов'язковий атрибут святкування річниці паперової весілля. Якщо ви додасте до свого прекрасного настрою ще й компліменти своїй половинці, то збільшите почуття захоплення і радості в своїй сім'ї надовго.

2 роки весілля статуси з приколом для однокласників і не тільки

  • Пару років після весілля, життя в «побудованої» нової сім'ї стає немов паперовий лист з чорно-білого паперу;
  • Твердим кроком йдемо до золотого весілля. Довгий шлях нам не страшний, якщо ми удвох. Дві сходинки залишилися позаду, ура!
  • Раніше говорили, що шлюбом хорошу річ не назвуть. А я вже рівно 2 роки заміжня, і мені все подобається!
  • Літак з паперу вміє літати, кораблик з паперу може плавати по воді, а ось паперове весілля здатна зняти рожеві окуляри. Адже після цього улюблений чоловічок стане ближче, а жити стає легше;
  • Дівчата надягають білу весільну сукню частка того, щоб побачити заздрість в очах подруг. Чоловіки одягають золоті кільця на безіменний палець для того, щоб побачити в очах друзів співчуття.

Ми розглянули 2 роки яке весілля і що подарувати на річницю. А ви як вітали або вас як вітали на паперове весілля? Залиште свою думку або відгук для всіх на форумі.

Нижче ми розглянемо такі питання: «2 роки яке весілля, що подарувати на річницю?
Якщо ви ставите питанням, «2 роки яке весілля, і що подарувати на цю знаменну дату?
А ви як вітали або вас як вітали на паперове весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com