рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Друк брошур

  1. Основні види і сфери застосування брошур
  2. Переваги та технології друку брошур в друкарні Zetaprint
  3. Приклади виготовлених брошур

Всі друкують тут! Всі друкують тут

Основні види і сфери застосування брошур

Затребуваність поліграфії даного виду пов'язана з її універсальністю - можливість використання в самих різних областях. Це може бути навчальний матеріал, глянсовий каталог рекламованих товарів / послуг, інформаційна поліграфія про діяльність компанії або змішаний варіант, що дозволяє донести до потенційних клієнтів всі необхідні дані. Друк брошур недорого в Москві може зацікавити власників бутиків і супермаркетів, турагентств і готелів, банків і фінансових установ, торгово-розважальних центрів. Брошури можна використовувати в якості роздаткового матеріалу або розмістити на стійках поблизу місць продажів (надання послуг), на виставках і презентаціях.

Друкарня Zetaprint здійснює виготовлення різних варіантів оформлення поліграфічних виробів, включаючи:

  • Текстові, повнокольорові з яскравими фото, комбіновані брошури.
  • Багатосмугові (традиційно тридцять дві смуги плюс чотири смуги на обкладинці).
  • Популярні (А5, А4, А3) і нестандартні розміри. Доступний вибір орієнтації - книжкова, альбом-па.
  • На пружині, скріпки, інші види палітурки.

Переваги та технології друку брошур в друкарні Zetaprint

Наша компанія є виробником, тому нашим клієнтам доступна недорога і терміновий друк брошур в Москві. Це стало можливим багато в чому завдяки наявності власного, різноманітного поліграфічного обладнання, що відповідає всім сучасним вимогам до даного виду техніки. Парк, склад якого представлений тут , Регулярно оновлюється і доповнюється новими високопродуктивними машинами. Хочете надрукувати брошури недорого, швидко і великим тиражем (від 100 штук)? Для цих цілей ми використовуємо офсетний обладнання. При невеликому замовленні доступна цифровий друк.

У складі парку є до- та післядрукарське обладнання (включаючи брошурувальні), що дозволяє збільшити точність друку, зробити продукцію більш привабливою, оригінальною, довговічною. Ви можете звернутися до нас як з уже готовим дизайн-макетом вашої брошури, так і замовити розробку поліграфії у наших фахівців. Ми врахуємо всі ваші вимоги і виконаємо замовлення в короткі терміни, розробимо і надрукуємо інформаційні, ознайомлювальні, рекламні та ділові друковані вироби.

Приклади виготовлених брошур

Замовлення і доставка брошур в Москві

Ціни на даний вид поліграфії варіюються в залежності від кількості примірників, розмірів, кількості сторінок і інших особливостей. Ознайомившись з вартістю, ви можете переконатися в тому, що в нашій друкарні проводиться друк брошур недорого. Чим більше ви замовляєте, тим менше доведеться платити за нього. Розрахувати вартість під індивідуальні вимоги, уточнити терміни виготовлення і ціну доставки ви зможете, звернувшись до менеджерів друкарні.

Хочете надрукувати брошури недорого, швидко і великим тиражем (від 100 штук)?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com