рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Розвиток логічного мислення у дітей

  1. Необхідність розвитку логічного мислення
  2. Специфіка мислення дитини в різному віці
  3. Розвиток логіки у дітей 6-7 років
  4. Розвиток логіки у дітей до 14 років

У всебічно розвиненої особистості - яскраво виражене логічне мислення, вироблене в процесі тренування уваги, логіки і пам'яті. Завдяки активним пізнавальним функцій, людина здатна досягти неймовірних успіхів в навчанні і реалізуватися творчо, тому розвиток логічного мислення у дітей має бути пріоритетним напрямом навчання і виховання.

Розвиток логічного мислення у дітей - вкрай важливий аспект виховання дитини. Батьки повинні потурбуватися про те, щоб навчити малюка правильно мислити. Потрібно тренувати мозок дитини, щоб він постійно перебував в активному процесі.

Логіка дитини формується в процесі:

  • знань;
  • відкриттів;
  • умовиводів.

Необхідність розвитку логічного мислення

Формування логічного мислення - необхідна частина життя успішної людини. Відходячи від стереотипів, малюк встановлює причинно-наслідковий зв'язок і закономірність подій, явищ, дій, - а значить, тренує мислення. Дитині з логічними навичками простіше вибрати раціональний спосіб вирішення поставлених перед ним завдань - як в ігровій ситуації, так і в навчанні. Тому увагу педагогів і психологів звернуто на комплексний розвиток логіки дітей дошкільного віку - як спосіб виховання інтелектуально зрілої особистості.

Специфіка мислення дитини в різному віці

Розвиток логічного мислення у дітей розділяється на вікові етапи:

  • в ранньому віці (1-3 роки) у малюка переважає предметно-дієвий тип мислення, тому «пізнання світу» відбувається тактильно, буквально - «на зуб»;
  • з 3-4 років у дитини діє наочно-образне мислення, тому він реагує не тільки на запах, звук і відчуття при торканні, але і картину. Остаточне формування зорових, слухових і тактильних рецепторів триватиме до 5-6 років, тому батькам, вихователям важливо правильно визначити творчу складову маленької особистості, щоб дати можливість їй повноцінно реалізуватися;
  • розвиток логіки дітей 7 років пов'язане з серйозною соціальною градацією: малюк йде в школу. На цьому етапі він оперує абстрактними і абстрактними поняттями, буквами, цифрами та іншими символами, «зрозуміти» які тактильно, дотиком або візуально неможливо - їх потрібно «представляти в розумі».

    На цьому етапі він оперує абстрактними і абстрактними поняттями, буквами, цифрами та іншими символами, «зрозуміти» які тактильно, дотиком або візуально неможливо - їх потрібно «представляти в розумі»

Розвиток логіки у дітей 6-7 років

Розвиток логічного мислення у дошкільників вкрай важливо. Тому що в цей час кількість нейронних зв'язків у малюка максимально багато. А чим більше цих зв'язків, тим активніше працює мозок людини, тим більше він сприйнятливий до нової інформації і тим швидше він поглинає свіжі навички.

Саме в пізньому дошкільному і початковому шкільному віці закладається інтелектуальна база для подальшого вивчення складних дисциплін - іноземних мов, алгебри, геометрії, фізики, хімії, креслення. Зрозуміло, без інтуїтивних навичок і «залізної логіки» тут не обійтися, тому основний акцент навчання необхідно робити на розвиток логічного мислення дітей дошкільного віку.

Розвиток логіки у дітей до 14 років

Дошкільна освіта відіграє вирішальну роль у формуванні основних умінь і навичок майбутнього першокласника. Академічного курсу дитячого садка недостатньо для виховання і розвитку індивідуальних інтелектуальних здібностей. Важливу соціальну функцію виконує середовище навчання. Досвід показує, що домашня підготовка один на один нехай навіть з найдосвідченішим педагогом-наставником, малоефективна: дитині необхідний микросоциум, тобто, колектив.

Багато батьків задаються питанням, як розвивати у дитини логічне мислення. Зараз центри раннього дитячого розвитку пропонують різні програми дошкільного навчання, орієнтовані як на дидактику, так і творчість. Величезною популярністю користується метод ментальної арифметики, завдяки яким розвиток логічного мислення дітей 6-7 років відбувається набагато ефективніше і в комплексі. У чому ж його принцип?

Гармонійний розвиток усіх 3-х типів мислення:

  • конкретно-наочного (наочно-дієвого);
  • абстрактного;
  • теоретичного (абстрактно-логічного).

Завдяки одночасній стимуляції як лівого, так і правового півкуль мозку, ефект досягаємо в процесі навчання ментальної арифметики , Заснованої на стародавньому методі рахунки абакус. Професійне виклад методики пропонує «Академія розвитку інтелекту AMAKids». Створені на основі психолого-педагогічних розробок дидактичні ігри настільки ж захоплюючі, як і навчальні: завдяки ментальній арифметиці розвиток логіки у дітей до 14 років відбувається поетапно в ході:

  • тренування уваги і пам'яті;
  • формування уяви і свободомислÐ

У чому ж його принцип?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com