рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Поради лікаря-косметолога по догляду за молодою шкірою

Редакція Експерт TV.UA лікар-косметолог Тетяна Швець розповідає, як правильно доглядати за молодою шкірою, застерігає дівчат від типових помилок, а також ділиться простими, але дієвими рецептами, перевіреними на практиці.
Юнацькі проблеми зі шкірою мають не тільки негативні зовнішні прояви, а й можуть стати причиною депресії. Сьогодні дівчата намагаються, як можна раніше починати користуватися косметичними засобами, але при цьому абсолютно не звертають уваги на їх якість, вважаючи за краще яскраву і «модну» косметику.
Дуже часто дівчата-підлітки наносять на шкіру багато шарів тонального крему, рум'ян і пудри - все це лише забиває пори і не дає шкіри дихати. В результаті - запалення погіршуються. У такому віці краще взагалі не користуватися тональним кремом. Забиті забрудненнями і тональними засобами пори не дають шкірі вільно дихати, внаслідок чого розвивається запальний процес.
Найпоширеніша помилка, яку здійснюють підлітки - це видавлювання прищів і вугрів . Тим самим, вони тільки травмують шкіру, та ще й ризикують занести в неї інфекцію. В результаті, після видавлювання прищів можуть залишитися некрасиві шрами і плями на обличчі.
Необхідно доглядати за шкірою правильно і комплексно, тоді і проблем не виникне. Від догляду за шкірою в період до двадцяти років буде залежати її стан в зрілому віці. Молодий вважають шкіру до двадцяти п'яти років. Зазвичай до цього віку дівчат турбують одні й ті ж проблеми: жирність в Т-зоні, чорні точки, закупорені пори, акне.


При догляді за молодою шкірою не рекомендується захоплюватися кремами проти прищів. Безсумнівно, якийсь позитивний ефект ці кошти надають, однак сильно висушують шкіру , Внаслідок чого вже після двадцяти років вона почне в'янути, втрачаючи свою молодість і привабливість, Тому подібними косметичними засобами слід користуватися точково.
Догляд за будь-якою шкірою включає очищення, тонізування, зволоження та живлення. Вмиватися милом - шкідливо, незалежно від вікового періоду. очищати шкіру необхідно двічі в день, вранці і ввечері, застосовуючи спеціальний гель (пінку, мус, лосьйон) для молодої шкіри.
Вибираючи косметику, звертайте увагу на інгредієнти, які молодий шкірі протипоказані: спирт, евкаліпт. Важливо змивати макіяж з особи, не можна залишати його на ніч, так як він сприяє росту бактерій. При наявності вугрового висипу - застосовувати засоби з протизапальною дією.
Після очищення шкіра потребує тонізації, для чого рекомендується використовувати освіжаючий лосьйон-тонік, дія якого регулює процес вироблення шкірного сала. Після тонізації молоду шкіру необхідно зволожити, для чого слід використовувати крем, що підходить вашому типу особи.
Для зняття макіяжу з очей і обличчя для молодої шкіри сухого типу краще використовувати поживне молочко, власницям ж жирної і проблемної шкіри для зняття макіяжу більше підійдуть лосьйони без вмісту спирту.
Чорні точки особливо турбують молоду шкіру, для їх усунення рекомендується застосовувати розпарювальні маски, скраби м'якої дії. Цілком ефективно також готувати домашні скраби для очищення молодої шкіри, які виключають ймовірність її травмування.

До двадцяти років тональними засобами краще не користуватися зовсім, а віддавати перевагу легким пудрам.


Тепер перейдемо від теорії до практики. Вашій увазі пропонуються рецепти засобів по догляду за шкірою, які можна приготувати в домашніх умовах без особливих зусиль.
Тепер перейдемо від теорії до практики Для зволоження нормальної шкіри необхідно збити жовток курячого яйця і змастити ним особа, через п'ятнадцять хвилин умити обличчя теплою водою.
Для поліпшення кольору шкіри обличчя рекомендується в збитий жовток додавати 1 ст. л. подрібненої на дрібній терки моркви. Суміш також витримується на обличчі 15 хвилин.
Освіжаюча маска з білої глини з м'ятою чудово підходить для молодої і проблемної шкіри. Завдяки дії входять до неї інгредієнтів маска звужує пори, зменшує роздратування і почервоніння шкіри, позбавляє від жирного блиску, бореться з прищами.
Для приготування візьміть 1 ст. л. глини і розбавте невеликою кількістю теплої води (до консистенції рідкої сметани). М'яту необхідно добре вимити, дуже дрібно нарізати і потовкти листя до виділення соку.
У глину додати листя м'яти 2 ст. л. (Листя м'яти можуть замінити 2 краплі ефірного масла м'яти) і 3 краплі ялівцевого масла. Маску наносити на злегка вологу шкіру обличчя тонким шаром і тримати до висихання.
Зволожуюча йогуртовая маска для проблемної шкіри. Для приготування маски візьміть 2-3 ст. л. йогурту (краще домашнього приготування) додати 1 ч. л. свіжовичавленого соку алое (або одну ампулу екстракту алое) і 2-3 краплі ефірного масла розмарину. Маску наносити на шкіру обличчя на 10-15 хвилин.
Для жирної і проблемної молодої шкіри допоможе маска з знежирюючим і заспокійливу дію. Для її приготування необхідно розтерти до однорідної маси 1 ст. л. сиру з 3 ст. л. кефіру і додати 1 ст. л. подрібненої м'якоті яблука кислих сортів.
Отриману масу нанести на обличчя, змити через 15 хвилин водою кімнатної температури.
Доглядаючи правильно за шкірою з молодих років, можна запобігти виникненню серйозних проблем в недалекому майбутньому. Будьте здорові і красиві!
У вас є питання до косметолога? Задайте його в блозі косметолога Тетяни Швець на TV.UA

У вас є питання до косметолога?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com