рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски для обличчя від прищів

  1. Маска з косметичної глини
  2. Маска з яєчного білка
  3. Медова маска
  4. Маска з харчової соди

Практично всіх молодих людей в підлітковому віці турбують прищі на обличчі, від яких досить складно позбутися. До 18-19 років цей недолік зазвичай зникає. Але деяких таке захворювання шкіри не залишає в спокої і після перехідного віку. У цій статті описані найефективніші маски проти акне.
Практично всіх молодих людей в підлітковому віці турбують прищі на обличчі, від яких досить складно позбутися

Маска з косметичної глини

Маску з глини можна вважати найпростішою і в той же час результативною. Косметична глина буває різних видів. Найпоширеніші: блакитна, біла , Червона і чорна. Для боротьби з прищами найкраще підійде чорна глина, тому що добре підсушує шкіру. Продається вона в вигляді порошку в аптеках вартістю близько 30 рублів.

Перемішайте невелика кількість глиняного порошку з такою ж кількістю води або молока. Потім нанесіть однорідну масу пензликом на шкіру обличчя. Коли глиняна маска засохне, змийте її теплою або злегка прохолодною водою. Після такої косметичної процедури обов'язково нанесіть крем для обличчя, уникаючи проблемних ділянок. Для більш ефективного результату можна робити таку маску пару раз в тиждень.

Маска з яєчного білка

Потрібно відділити білок курячого яйця (бажано домашнього) від жовтка і збити його. Отриману консистенцію акуратно нанести ватним диском на шкіру обличчя. Після невеликого проміжку часу змити. Така маска звузить пори, запобігши швидке забруднення шкіри, і добре зніме почервоніння від прищів.

Медова маска

Мед відомий багатим вмістом мікро- і макроелементів, які дуже корисні для здоров'я організму, в тому числі для підтримки краси шкіри. Так і медова маска здатна збагатити шкіру обличчя необхідними вітамінами і запобігти появи акне на ній.

Для приготування медового «чудо-засоби» необхідно невелику кількість меду, стільки ж оливкової олії і жовток курячого яйця. Всі продукти довести до однорідної маси. Медову консистенцію нанести на шкіру обличчя на кілька хвилин, потім змити теплою або прохолодною водою.

Якщо проводити таку процедуру регулярно, не тільки зникнуть прищі, але і помітно покращиться стан шкіри, колір обличчя стане рівним, жирна шкіра стане суші.

Маска з харчової соди

Готується з соди в кількості 1-2 ст. л. які необхідно змішати з мильною водою. Консистенція повинна мати вигляд рідкої кашки. Перед нанесенням необхідно ретельно відчистити обличчя. Отриману суміш втирати в шкіру легкими круговими рухами. Після залишити маску на кілька хвилин, а потім змити теплою або прохолодною водою.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com