рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як дізнатися вік собаки за роками

  1. Новонароджені (до 3 тижнів)
  2. Цуценята (від місяця до року)
  3. Підлітковий період (від 1 року до 2 років)
  4. Дорослі собаки (від 2 до 7 років)
  5. Літні (старше 7 років)

Організм собаки в різному віці має свої особливості, і власник повинен про них знати, щоб правильно доглядати за вихованцем. Однак точний вік чотириногого друга не завжди відомий, якщо він був узятий з вулиці або з притулку. В цьому випадку визначити вік собаки допоможуть характерні для кожного періоду життя риси.

Новонароджені (до 3 тижнів)

Малюки народжуються без зубів і з закритими очима. Протягом перших тижнів життя вони не можуть ходити і більшу частину часу сплять.

Цуценята (від місяця до року)

Приблизно через 2-3 тижні після народження у цуценят відкриваються очі, але зір залишається слабким. У віці одного місяця вони вже намагаються ходити, їх починає цікавити світ навколо. Молочні зуби прорізаються на 3-4 тижні життя: першими з'являються ікла, потім, на 4-5 тижні, - два середніх різця. На 6-8 тижні прорізаються треті різці і моляри. У більшості цуценят до 8 тижнів вже є повний набір з 28 молочних зубів - маленьких, округлих, але дуже гострих. Ці зуби, білого або кремового кольору, розташовані не так щільно один до одного, як постійні.

Після 16 тижнів починається зміна зубів: молочні випадають, а на їх місці з'являються корінні. Цуценята в цей час дуже неспокійні і все пробують «на зуб». До 5 місяців прорізаються дорослі різці, перші премоляри і моляри, до напівроку - ікла, другі і четверті премоляри, другі моляри, і, нарешті, до 7 місяців - треті моляри. Так, в період до року у собаки виростають усі 42 зуба.

Підлітковий період (від 1 року до 2 років)

Собаки дрібних і середніх порід припиняють рости в рік, а деякі найбільш великі ростуть до 2 років.

У проміжку між 6 і 12 місяцями вони досягають статевого дозрівання, у дівчаток починається тічка. Але це не означає, що з цього моменту ваш вихованець стає дорослим: його руху все ще можуть бути незграбними, шерсть залишається пухнастою і м'якою, та й поведінку серйозною ніяк не назвеш. У цьому віці на зубах починає утворюватися наліт, і до кінця другого року життя може з'явитися зубний камінь, що стає причиною неприємного запаху з рота.

Організм собаки в різному віці має свої особливості, і власник повинен про них знати, щоб правильно доглядати за вихованцем

Дорослі собаки (від 2 до 7 років)

До 3 років вже помітно стираються верхівки деяких зубів, при відсутності належного догляду з'являються камені і хвороби ясен. Шерсть стає більш жорсткою. Залежно від породи до 5 років можуть з'явитися сиве волосся на морді, активність собаки знижується. До 7 років у собак великих порід можна побачити симптоми артриту і лінзовидного склерозу (блакитно-сіра пляма на ядрі очного яблука, зазвичай не впливає на зір).

Літні (старше 7 років)

Початок старіння залежить від поєднання генетики і зовнішніх чинників, тому для кожної собаки воно індивідуально. У період від 7 до 10 років погіршуються слух і зір, випадають зуби, підвищений ризик появи катаракти. Шерсть часто стає рідшою, сухий і ламкою, збільшується кількість сивого волосся. Собака частіше спить, її м'язовий тонус знижується, шкіра втрачає еластичність. У цьому віці собакам потрібен особливий догляд і раціон . Для продовження активного життя необхідно з розумінням ставитися до їх звичкам і бажанням, а також регулярно обстежувати і не ігнорувати рекомендації лікаря.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com