рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепт справжнього бісквіта з покроковими фото

Секрети приготування бісквіта: Секрети приготування бісквіта: Секрет справжнього бісквіта 1Секрет справжнього бісквіта 1.

Дуже акуратно відокремлюємо жовтки від білків! Це важливий момент, можна сказати ключовий: щоб білки збили в пишну, міцну піну, треба, щоб ні малесенькій крапельки жовтка випадково не потрапило в білок.

Секрет гарного бісквіта 2.

Білки ставимо в холодильник: охолоджені, вони швидше і краще збиваються.

Секрет пишного бісквіта 3Секрет пишного бісквіта 3.

До жовтків висипаємо не весь цукор, а половину.

До жовтків висипаємо не весь цукор, а половину

І збиваємо міксером на середній швидкості приблизно протягом 1 хвилини.

І збиваємо міксером на середній швидкості приблизно протягом 1 хвилини

До тих пір, поки маса стане пишною і світлою.

До тих пір, поки маса стане пишною і світлою

Тепер дістаємо з холодильника мисочку з білками і висипаємо туди другу половину склянки цукру. Збиваємо міксером.

Секрет повітряного бісквіта 4Секрет повітряного бісквіта 4.

Починаючи збивати білки з цукром на найменшій швидкості, потроху нарощуємо обороти. Збиваємо півхвилини на першій швидкості, перемикаємо на другу - і так далі, дійшовши до 4-й або 5-й, - найвищій швидкості, на яку здатний Ваш міксер. На найбільшій швидкості збиваємо хвилини 2 - 3. Якщо для міксера таке навантаження велика і він сильно гріється - дайте своєму помічникові перепочинок на хвилинку, хай трішки охолоне, піна за цей час не осяде.

Якщо для міксера таке навантаження велика і він сильно гріється - дайте своєму помічникові перепочинок на хвилинку, хай трішки охолоне, піна за цей час не осяде

Коли Ви побачите, що піна стала густою, пишною і міцною, а за міксером на ній залишається виразний слід - значить, збивати досить.

Коли Ви побачите, що піна стала густою, пишною і міцною, а за міксером на ній залишається виразний слід - значить, збивати досить

Тепер потрібно з'єднати збиті з цукром білки зі збитими жовтками. Викладаємо піну в миску з жовтками і акуратно перемішуємо.

Викладаємо піну в миску з жовтками і акуратно перемішуємо

Прийшов час додавати борошно.

Прийшов час додавати борошно

Поступово просіюємо її через друшляк в миску.

Перемішуємо: ніжно, але при цьому ретельно :) Щоб інгредієнти добре з'єдналися і не збилася пишна піна, найкраще обережно перемішувати за годинниковою стрілкою і трохи знизу вгору.

Тісто для бісквіта готове, тепер підготуємо форму для випічки. Можна пекти бісквіт і в сковороді, але зручніше все-таки в рознімної формочке. Ще нам знадобиться кондитерський пергамент або калька.

Ще нам знадобиться кондитерський пергамент або калька

Розбираємо форму, вирізаємо папір за розміром денця.

Розбираємо форму, вирізаємо папір за розміром денця

Застеливши дно папером, збираємо форму. Тепер бісквітне тісто не втече через щілинки і корж не пристане до денця форми!

Тепер бісквітне тісто не втече через щілинки і корж не пристане до денця форми

Обріжемо зайвий папір і злегка змазати олією папір на дні і борти форми: чи не надто щедро, а зовсім крапельку, щоб бісквіту було легко підніматися.

Обріжемо зайвий папір і злегка змазати олією папір на дні і борти форми: чи не надто щедро, а зовсім крапельку, щоб бісквіту було легко підніматися

Викладаємо тісто у форму, розрівнюємо ложкою і ставимо в розігріту, можна сказати гарячу духовку.

Бісквіт випікається на середньому або трохи більшій вогні: спочатку бажано зробити погарячіше, щоб він піднявся, а коли стане високим і почне рум'яна - трохи збавити спеку, щоб гарненько пропікся в серединці. Але зменшуйте вогонь не дуже, щоб бісквіт не надумав «сісти»! Через 25 - 30 хвилин спробуйте бісквіт паличкою: якщо корж легко протикає і тісто не залишається на шпазі, значить бісквіт готовий!

Виймаємо з духовки форму, пару хвилин чекаємо, щоб корж трохи охолов. Потім акуратно підрізаємо його краю ножиком, щоб вони відстали від ботиків форми, розкриваємо форму і дістаємо бісквіт разом з папером. Перевернувши корж на кришку від великої каструлі, швидко і акуратно знімаємо з його денця папір, потім назад перевертаємо на блюдо.

Перевернувши корж на кришку від великої каструлі, швидко і акуратно знімаємо з його денця папір, потім назад перевертаємо на блюдо

А зараз можна робити з нашим бісквітом все, що захочемо! Ну, не прямо зараз, а коли корж повністю охолоне. Так як п'ятий секрет бісквіта полягає в тому, що різати на коржі можна тільки остиглий бісквіт, гарячий при спробі його розрізати буде кришитися і розвалюватися.

Що можна приготувати з бісквіту?

  • Можна з'їсти з чаєм просто так, дуже смачно!
  • Можна розрізати його на 2 - 3 коржі і зробити бісквітний торт з масляним кремом!
  • А можна вирізати з бісквіта деталі для абсолютно оригінального тортика. наприклад, торта у вигляді військового корабля !

А раптом Ви ще що-небудь придумаєте? Тоді поділіться будь ласка з нами!

Що можна приготувати з бісквіту?
А раптом Ви ще що-небудь придумаєте?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com