рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити арку з повітряних куль: покрокова інструкція?

  1. Арка з повітряних кульок своїми руками
  2. Як зробити арку з куль своїми руками?
  3. Арка з повітряних кульок своїми руками: покрокова інструкція

В оздобленні приміщень або вулиць повітряними кулями часто використовується безпрограшний прийом - арка В оздобленні приміщень або вулиць повітряними кулями часто використовується безпрограшний прийом - арка. Дійсно, яскрава арка з різнокольорових кульок завжди створює особливий настрій, більш урочисте і святкове. Не дивно, що така арка часто є атрибутів обробки залу для весільного банкету або місця на відкритому повітрі, де проводиться весільна церемонія. Це дійсно красиво, завжди доречно і оригінально. А найголовніше те, що зробити арку з куль можна навіть самостійно, не вдаючись до послуг оформлювачів.

У нашій статті ви дізнаєтеся, як можна зробити красиву арку з повітряних куль своїми руками, і отримаєте покрокову інструкцію створення арки для свята.

Арка з повітряних кульок своїми руками

Насправді, арки з повітряних кульок можуть бути різними. Найпопулярніші - спіралеподібні, з куль двох кольорів. Можна звичайно замовити надувні кульки з доставкою прямо на ваше торжество в будь-якому вигляді. Але зробити повітряну арку своїми руками - це не тільки красиво, але і захоплююче!

Для такої арки довжиною 4 метри знадобиться 40 кульок діаметром 28 см, по 20 куль певного кольору. Залежно від дизайну залу або двору, настрою, можна вибирати гармоніюють між собою кольору, наприклад, білий і рожеві, блакитний і зелений, або ж, контрастні.

Ще потрібна волосінь, близько 6 метрів і насос для надування куль. Можна надути кульки гелієм, тоді арка буде сама по собі висіти в повітрі, що додасть їй більше оригінальності.

Ще один момент - все кульки повинні бути однакового розміру, тому заздалегідь потрібно підготувати шаблон, по якому ви будете перевіряти діаметр кульок.

Отже, як зробити таку арку:

  1. Волосінь натягується горизонтально і закріплюється обома кінцями.
  2. Надуваються кулі, підганяються по діаметру за допомогою шаблону, міцно зав'язуються вузлом.
  3. Беруть дві кулі одного кольору (припустимо, червоного) і пов'язують їх між собою хвостиками.
  4. Ту ж маніпуляцію проводять з двома кулями іншого кольору (наприклад, білого).
  5. Утворену червону і білу пару з'єднують - білу пару накладають на червону так, щоб вийшов хрест, а потім пари перекручують.
  6. Готову четвірку накладають на волосінь.
  7. Червону пару притримують, а білу перекручують навколо волосіні - так, щоб одноколірні кулі знаходилися один навпроти одного.
  8. Такі маніпуляції проводять з іншими кулями. При розміщенні четвірок на волосіні чергують кольору - так вийде спіраль.
  9. В кінці всі кулі щільно зрушують, щоб між ними не було вільного простору.
  10. Останній етап - закріплення кінців гірлянди.

Щоб арка не втрачала форму, її варто прикріпити до дротовому каркасу. Але якщо кульки надути гелієм, каркас не знадобиться, конструкція і без того буде тримати форму. На вулиці каркас необхідний, щоб арка була стабільною і не розгойдувалася від вітру.

Як зробити арку з куль своїми руками?

Інший варіант такого прикраси - плоска арка. Вона зустрічається рідше, але виглядає оригінальніше, особливо, якщо до її оформлення підійти творчо. Наприклад, можна зробити дуже ніжну і красиву весільну арку, «перлову». Або будь-яку одного, колір вибирайте за бажанням. А для перловою знадобляться великі матові кулі і кульки поменше, перламутрові, можна кількох споріднених відтінків, наприклад, білі, ніжно-блакитні або рожеві, бежеві. Скільки треба куль, залежить від довжини арки.

Як зробити таку арку з куль своїми руками? Знову ж таки, для неї знадобиться дротяний каркас, волосінь, повітряні кулі, насос, шаблон - для великих кульок. Ті, які менше, можуть бути різного розміру, так навіть красивіше.

Для виготовлення гірлянди надувають великі матові кулі і пов'язують їх парами. Кожну пару кріплять на волосінь - в результаті виходить плоска смуга з кульок. Далі надувають перламутрові кулі, роблячи їх різного розміру, пов'язують в четвірки і трійки, і кожну четвірку кріплять в центрі, посередині великих двійок. В результаті виходить оригінальна арка з красивим, «перловим» заповненням.

Арка з повітряних кульок своїми руками: покрокова інструкція

А як зробити на весілля арку широку, об'ємну і стійку? Покрокова інструкція в цьому випадку дуже проста, головне - знайти всі необхідні матеріали. Щоб вийшла широка арка з повітряних кульок, крім кульок і насоса, знадобиться сітка для пташників - звичайна, з шестикутними осередками, металева.

Що потрібно зробити, крок за кроком:

  1. З сітки вирізати каркас арки потрібної ширини.
  2. Каркас встановити в необхідному місці.
  3. Надути кулі.
  4. Кожен шар прив'язати до осередку каркаса.

В результаті вийде яскрава, красива і вражаюча конструкція - ідеальне рішення для фотозоні на весіллі. До того ж, разом з кулями можна використовувати інші прикраси, наприклад, штучні квіти, атласні стрічки - арка від цього тільки виграє. Арку можна кріпити на вулиці або в приміщенні, за бажанням.

І останній, найпростіший варіант для тих, хто бажає зробити багато яскравих, ширяють арок. Їх конструкція проста - до волосіні прив'язуються кульки, по одному. Але вся хитрість у тому, що надуваються вони гелієм - через гелію готова конструкція ширяє в повітрі. Кінці арки або закріплюють, або прив'язують до них красиво оформлені вантажі. Багато таких простих арок з гелієвих кульок - ідеальний коридор для молодят або «альтанка» для банкетних столиків. Втім, прикрасити кульками можна будь-яке приміщення або простір, тим більше, зібрати такі арки, весільні або банкетні, дуже просто. Особливо ефектно виглядає арка, якщо вона робиться з куль різних кольорів, але однакового розміру.

Джерело Mechtalion.ru.

Що ще почитати:

Як зробити арку з куль своїми руками?
Як зробити таку арку з куль своїми руками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com