рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Які пільги по пенсійному забезпеченню покладені ветерану бойових дій в Афганістані при виході на пенсію в 2019 році

  1. Нормативно-правова основа
  2. На які субсидії можуть розраховувати «афганці»
  3. Отримання пенсійних виплат
  4. оподаткування
  5. соціальні привілеї
  6. послуги ЖКГ

З моменту закінчення війни пройшло чимало часу, але   пільги для ветеранів бойових дій в 2019 році   в Афганістані - тема, до сих пір актуальна для великої кількості чоловіків З моменту закінчення війни пройшло чимало часу, але пільги для ветеранів бойових дій в 2019 році в Афганістані - тема, до сих пір актуальна для великої кількості чоловіків. І питань, що стосуються держпідтримки, не стає менше. Щоб розібратися в їх основній масі, варто, в першу чергу, вивчити законодавство, а потім з'ясувати нюанси у відповідному органі.

Нормативно-правова основа

Право на субсидії від держави описано в ФЗ № 5 , Де докладно опрацьовані всі нюанси: хто зізнається ветераном, які пільги має ветеран бойових дій в Афганістані, куди звернутися і інша інформація. Наприклад, в ст.3 вказані особи, визнані воїнами-інтернаціоналістами:

  • солдати-строковики,
  • кадрові офіцери,
  • льотчики,
  • цивільний персонал, який отримав поранення під час перевезення вантажів для воюючих, або особи, прикомандировані до в / ч в Афганістані в 1979-1989гг.

На які субсидії можуть розраховувати «афганці»

Норми ст Норми ст.16 ФЗ 5 регламентують, які пільги мають ветерани бойових дій в Афганістані. Серед них привілеї як федерального, так і регіонального характеру.

Отримання пенсійних виплат

На підставі, ветеран бойових дій (ВБД) в Афганістані вправі розраховувати на ряд пільг по пенсійному забезпеченню. Наприклад, в пункті «а» ч.1 зазначено, що якщо громадянин служив в ДРА, то при розрахунку вікової пенсії цей момент враховується і відбувається збільшення нарахування - місяць перебування за кордоном прирівнюється до 3. Якщо під час служби військовий був поранений, період терапії також потрапляє в стаж. Завдяки такому підходу ВБД отримує пенсію збільшеного розміру.

При отриманні інвалідності ( ФЗ № 166, ст.15 ) Потерпілому покладається соцпенсії 300% при I групі, 250% - якщо присвоєна II, 175% - коли визначена III.

Важливо! Право на отримання пенсії залишається, навіть якщо ветеран- «афганець» вийде на роботу.

Незважаючи на продовження роботи, згідно № 400-ФЗ , ВБД має право вийти на пенсію по інвалідності. Виплати ветеранам бойових дій будуть підвищеними через пільгового військового стажу і встановленої доплати. На підставі статей 45, 46 ФЗ № 468-1 , Воїн отримує надбавку 32% від суми соцпенсії.

оподаткування

В ч.2 ст.218 НК РФ вказано, що брали участь в зарубіжних конфліктах, можуть оформити податкові пільги ветеранам бойових дій в 2019 році . При цьому податкове вирахування з доходу складе 500 руб. Інвалід має податкове послаблення 3 тис. Руб.

Коли воїн-інтернаціоналіст виступає позивачем у судовій справі, він не оплачує держмито.

Також цим громадянам надається знижка 10 тис. Руб. при оплаті земельного податку або повне звільнення від нього на один з предметів нерухомості - будинок або квартиру (статті 391, 407 НК).

соціальні привілеї

Серед заходів соцпідтримки для воїнів-інтернаціоналістів виділяють:

  • монтаж ліній телефонії і ТБ позачергово;
  • безочередний прийом в медустановах;
  • отримання ортопедичних протезів;
  • санаторно-курортне оздоровлення;
  • соцпослуги, зазначені в ФЗ № 178;
  • доплату тисячі шістсот дев'яносто дев'ять руб., вироблену щомісяця, що зазначено в ФЗ № 5 ст.23.1.

послуги ЖКГ

На підставі

[Всього голосів: 0 Середній: 0/5]

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com