рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Заміна батареї в iPhone 4S

Ще свіжі спогади навколо галасу про вкрай неприємний сюрприз спіткало перших володарів iPhone 4S. Йдеться про ємності батареї, яка на ділі м'яко кажучи відрізнялася від заявленої виробником. Поки Apple витримувала паузу, частина користувачів вже виявила заковику. Вона полягала лише в некоректній роботі ПЗ.

Ми ж розглянемо питання фізичної заміни батареї в iPhone 4S. Тим більше, безліч що надходять питань показують що дана тема цікава нашим четатель.

Нову батарею можна придбати на Novito.ru , Ebay.com і йому подібних сайтах. Також можна спробувати замовити її в сервісних центрах, які здійснюють ремонт техніки Apple, але в даному випадку термін доставки може бути дуже великим.

Отже, нам буде потрібно:

- Хрестова викрутка типу PH00 (2mm)

- Пластмасовий інструмент для відділення передньої панелі (продається в магазинах запчастин для телефонів).

- Пінцет

- Pentalobe-викрутка (доступна в спеціалізованих магазинах)

За останнім інструменту слід сказати, що Apple цілеспрямовано захищає споживача від необдуманих вчинків використанням таких нестандартних винятково. Тому,

Увага: всі дії, які ви проводите, згідно з цим керівництву можуть, при необережному використанні, нашкодити вашому iPhone 4S. Якщо ви не впевнені в своїх здібностях, будь ласка, зверніться в сервіс.

приступимо:

Перш за все, переконайтесь в тому, що ваш iPhone відключений. За допомогою Pentalobe-викрутки викрутити відповідні гвинтики як показано на малюнку. Взагалі, ми радили б замінити Pentalobe-гвинтики на стандартні хрестоподібні Philips гвинти відповідного розміру.

Взагалі, ми радили б замінити Pentalobe-гвинтики на стандартні хрестоподібні Philips гвинти відповідного розміру

Крок 1

Натисніть на задню панель iPhone в напрямку верхнього його краю. Панель повинна податися приблизно на 2 мм.

крок 2 крок 2   крок 3 крок 3

Зніміть задню панель смартфона при цьому будьте уважні і не зашкодить пластмасові затискачі прикріплені до задньої панелі.

крок 4

Викриття гвинтики, які кріплять з'єднувач батареї і плати телефону.

крок 5

За допомогою пінцета приберіть зажим біля з'єднувача батареї. Коли будете устонавливали затискної контакт, протріть його яким небудь знежирюючим розчином для запобігання можливої ​​некоректної роботи iPhone в майбутньому.

крок 6

Скористайся пластмасовим інструментом для відділення передньої панелі, щоб акуратно витягнути з'єднувач батареї з гнізда плати. Дивіться нижче.

крок 7

Вставте пластмасовий інструмент між батареєю і зовнішньою стороною корпусу поруч з лівим нижнім кутом вашого iPhone 4S. Пройдіться по всьому торця батареї, вставляючи інструмент в різних точках правого краю батареї. Для того, щоб повністю витягти батарею.

крок 8 крок 8   крок 9 крок 9

Потягніть на себе пластиковий язичок для вилучення батареї.

крок 10 крок 10   крок 11 крок 11

Після установки нової батареї, збірка смартфона проводиться в зворотному порядку дій. Для зручного закручування гвинтів, рекомендуємо зліг покриття їх проти різьблення, щоб в неї потрапити.

за матеріалами iFixit

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com