рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сонячна зарядка для телефону.

  1. Виробник Китай, зарядний пристрій на сонячній батареї SCH3
  2. Виробник Україна, сонячне зарядний Kvazar KV -10 SM

Для створення затишку і комфорту людина постійно винаходить щось нове, щось, що допомагає йому в сучасному ритмі життя

Для створення затишку і комфорту людина постійно винаходить щось нове, щось, що допомагає йому в сучасному ритмі життя. Темп нашого сьогоднішнього життя можна порівняти з терміном мобільність. І природно, ми не уявляємо свого повсякденного життя без мобільного телефону, від малого до великого.

Кожен раз, коли я заряджаю свій мобільний телефон, в голові виникає одне і те ж питання, - як заповнити його енергію без електрики? Навіть не дивлячись на те, що підзарядка мобільного телефону від мережі не вимагає великих енергетичних витрат (5-10Вт в годину) чи можна обійтися без її допомоги. Чи існують сонячні зарядні пристрої для телефону?

В даний час існує досить багато технічних рішень щодо проведення зарядки, підзарядки телефонів і інших мобільних малогабаритних пристроїв від альтернативних джерел, крім мережевих. Перерахуємо деякі з них. Сонячні батареї , Аварійна зарядка від пальчикових батарейок, механічна зарядка від генератора, що приводить в рух вручну або педалями, автомобільна зарядка від прикурювача і ін.

Цікаво ознайомитися зі статтею про те, як зарядити телефон без зарядки , В якій йде мова про використання технологій, які застосовуються в звичайних акумуляторах. Цей спосіб ідеальний для критичних ситуацій.

Слід, особливо зупиниться, на технологіях, які впроваджуються в даний час в зарядний пристрій.

Мої колеги з джерела «InfoHome.com.ua» люб'язно надали інформацію про сонячному зарядному пристрої смартфонів.

ua» люб'язно надали інформацію про сонячному зарядному пристрої смартфонів

Дизайнери Kyuho Song і Boa Oh розробили інноваційне зарядний пристрій для смартфонів та інших пристроїв, що назвали Window Socket.

Зарядний пристрій виконаний у вигляді звичайної розетки, зовнішня сторона якого оснащена сонячною батареєю і спеціальними липучками. Основна ідея пристрою - економія електроенергії і мобільність.

Американські вчені досліджували енергію, що виділяється нашим тілом під час руху. Людина - це ідеальне джерело енергії, адже під час бігу кожен з нас може виділяти близько кіловата енергії. Вчені вважають, що цієї кількості енергії цілком достатньо для повноцінного харчування не тільки мобільного телефону, але і ноутбука.

Для передачі електричної енергії від людського тіла до пристрою вимагає зарядки був розроблений маленький передавач, який підключається до взуття за допомогою технологій Wi-Fi і Bluetooth. Таким чином заряджати невеликі пристрої можна буде без незручних проводів. Для зарядки просто достатньо взяти ноутбук в руки або покласти телефон в кишеню.

Ця фантастична технологія, що перетворює енергію рухомих молекул води в електричний струм, вже поширена в токійському метро. Під платформами станцій японського метро вмонтовані спеціальні «килимки», що фіксують рух людей. Від цієї енергії працюють, встановлені на станції, розсувні двері.

Від токійського метро повернемося в українську сьогоднішню реальність. На загальному тлі новинок, якими заповнений зараз ринок альтернативних зарядних пристроїв, виділяються сонячні зарядки. Постараюся охарактеризувати і зупинити свій вибір на кращих зразках.

У зазначеному нам секторі продажів сонячна зарядки телефону на ринку найбільше продукції китайського виробництва і вітчизняного ПАТ «Квазар». Я підібрав з усієї номенклатури малогабаритні сонячні зарядні пристрої для мобільних телефонів в однаковому ціновому діапазоні - 50 $ за шт.

Виробник Китай, зарядний пристрій на сонячній батареї SCH3

Виробник Китай, зарядний пристрій на сонячній батареї SCH3

Сонячне зарядний може бути використано для зарядки всіляких різновидів мобільних телефонів, підзарядки MP3, CD плеєрів, радіо цифрових фотокамер і ін. Потужність батареї 3 Вт. Сонячне зарядний є багатофункціональним пристроєм, який живиться сонячним модулем і може генерувати і зберігати електрику у вхідних в комплект трьох акумуляторних батареях.

Зарядний пристрій може бути використано для зарядки всіляких різновидів мобільних телефонів, підзарядки MP3, CD плеєрів, радіо цифрових фотокамер.

У цьому пристрої передбачена можливість вихідної напруги на 12В. Це дозволить Вам використовувати даний зарядний як джерело струму для міні-телевізора, радіо та інших електричних пристроїв, розрахованих на напругу в 12В.

Специфікація:

1. Сонячний модуль (полікристалічний): потужність 3,0Вт.

2. Десять перезаряджаються акумуляторних батарей АА: 1.2В / 1000mAh, Ni-MH.

3. Вихідна напруга: 6В або 12В.

4. Час зарядки від сонячних батарей акумуляторних батарей: 4-6 годин.

5. У комплект входять перехідники для 5 видів мобільних телефонів: Samsung, Nokia, Siemens, Motorola, Ericsson.

Без гарантії.

Виробник Україна, сонячне зарядний Kvazar KV -10 SM

Виробник Україна, сонячне зарядний Kvazar KV -10 SM

Зарядний пристрій дозволяє здійснювати прямий заряд навіть в похмуру погоду більшості мобільних телефонів, смартфонів, MP3-плеєрів, iPod, iPhone3, АА, ААА, CR123R акумуляторів (які в подальшому можна застосувати для живлення GPS, ехолотів, ліхтарів, фотоапаратів) заряджаються через додаткові адаптери . Час заряду сумісних приладів можна порівняти з часом заряду від мережі (при стандартних умовах).

iPhone4 і Blackberry заряджаються лише при знаходженні пристрою під прямими сонячними променями. Сонячні зарядні пристрої зроблені у вигляді складного пенала, в якому розміщені сонячні елементи і електронний стабілізатор.

Пенал, в якому зібрано пристрій, зроблений з зносу - і волога - стійких тканин.

Відмінною особливістю пристроїв KV-3,5 BM, SM KV-10 SM є наявність зручних петельок, призначених для надійного кріплення зарядного пристрою в розкритому положенні на рюкзаку, наметі, і т.п. У моделях KV-3,5 ВM, KV-10 SM стабілізатор винесено в окремий блок, що підключається через довгий кабель, що дозволило зменшити товщину пристрою і використовувати його навіть під час дощу (попередньо помістивши стабілізатор в захищене від вологи місце).

Специфікація KV-3,5 ВM:

1. Сонячний модуль, потужність 3,5Вт.

2. Без акумуляторів.

3. Вихідна напруга: 5,5В

4. Час зарядки від сонячних батарей телефону: 2-3 години.

5. Підключення до пристрою через роз'єм USB.

Гарантія 2 роки.

Технічні характеристики зазначених сонячних зарядних пристроїв, практично ідентичні, за винятком наявності акумуляторних батарей у китайських виробників. Важливим фактором українського виробника є гарантійний термін. Але з огляду на, що гарантійний ремонт буде здійснювати завод виробник при відсутності сервісних центрів, то це непотрібна головний біль. На жаль, достатніх відгуків про роботу даних приладів немає і тому вибір за вами читач. Я б зупинився на українській сонячної зарядці телефону.

Кожен раз, коли я заряджаю свій мобільний телефон, в голові виникає одне і те ж питання, - як заповнити його енергію без електрики?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com