рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

АРІЯ - Чародії-2 - Звукі.Ру

Прийнято вважати, що металісти - народ похмурий, жартів не розуміють і веселих пісень не співають. А до п'ятірки запеклих мужиків-професіоналів, ось уже два десятки років плекає метал для підліткової аудиторії це відноситься особливо - в силу тих комерційних рамок, до воторого загнала себе група. І тим не менше минулий 24 грудня о СДК МАІ концерт групи Арія - поза всякими сумнівами, кращий з гумористичних актів сезону. Це було навіть веселіше, ніж недавній " Мотологіческій Новий Рік "Від команди Тайм-Аут. Причому набагато.

Гумор в коротких штанцях і дитячий сад з барабанами починалися ще у самого входу в зазначений СДК, де йдуть на концерт змушені були розлучатися не тільки з почату пляшечками "швепс" і недогризеннимі шоколадками, а й з такими, здавалося б, невід'ємними атрибутами справжніх мета- хедов, як ланцюга і напульсники. Всі конфісковані предмети в організованому порядку відправлялися в сміттєві ящики під стіл адміністратора. Передбачені законами РФ виправдання напульсників не як холодної зброї, а невід'ємною деталі національного костюма представників "п'ятої раси", чомусь не приймалися охороною до уваги. На щастя, інформація, що доходила від вестибюля до хвоста повзучої зі швидкістю п'яною равлики черзі, спонукала деяких спритних хлопців на те, щоб сникать цяцьки в самих маленьких кишеньках рюкзачков, куди, як відомо, охорона не заглядає, так що антиконституційне завзяття сек'юріті в результаті закінчилося пшиком ... Хто сказав слово "застій"?

Прорвалися у вестибюль щасливців зустрічала поєднання переповнених гардеробів і охорони, яка відмовляється пускати кого-небудь в зал у верхньому одязі Прорвалися у вестибюль щасливців зустрічала поєднання переповнених гардеробів і охорони, яка відмовляється пускати кого-небудь в зал у верхньому одязі. Однак ті, хто дістався до місця виступу улюбленої групи до початку пісні "Колізей", все ж встигли зачепити її коду. Коду плавно перетекла в програш з всенародно улюбленої "Venus" aka "Шизгара", після чого навіть самий останній з тих, хто запізнився зрозумів, що сьогодні все буде не так, як буває зазвичай. Передноворічне шоу відбувалося під не оприлюдненими, але явно має на увазі девізом "Монстри Рока глум". У стелю переповненого концертного залу впиралася цветомузикальная ялинка. Роль Діда Мороза виконував мокрий від поту Артур Беркут у відповідній уніформі. Чесно кажучи, в деяких піснях, наприклад в дійсно серйозному "Каті", його наряд все-таки виглядав дещо дикувато. Зате "Там Високо", перетворена за допомогою четвертої електрогітари у виконанні безпосередньо Артура зі стандартної рок-балади в щось середнє між "Hotel California", тієї ж "Шизгара" і поруч шлягерів Юрія Антонова, прозвучала вельми свіжо і оригінально. Слід зауважити, що на просте пустощі або тим більше халтуру відбувається схоже не було - виконання музикантами своїх партій і раніше залишалося на рівні. Навіть вступ до програмного хіту новітнього часу "Хрещення Вогнем" Володимир Холстінін чесно відіграв на спеціально захопленої з такої нагоди електричної мандоліні.

До початку номера Зомбі Артур змінив одягання Сам-ти-Клауса на плащ чаклуна, за допомогою якого перетворив обох гітаристів в справжнісіньких зомбі зі зморщеними зеленими мордами і поглядом гордовитим, як у тухлого харіуса До початку номера "Зомбі" Артур змінив одягання Сам-ти-Клауса на плащ чаклуна, за допомогою якого перетворив обох гітаристів в справжнісіньких зомбі зі зморщеними зеленими мордами і поглядом гордовитим, як у тухлого харіуса. Крім цього шоу включало сольне виконання Артуром романсу "Прости Мене", під час якого решта музикантів встигли пару раз остограміться. До речі, в цей раз Беркут грав на гітарі дуже багато і охоче, переводячи настрій концерту в найнесподіваніші площині. Не відставав і ударник Макс Удалов, який перетворив, наприклад, серединку "Штилю" з блюзу в вальс.

Після нетривалої перерви, заповненого потужними бісовкамі, Артур повернувся на сцену в кашкеті і кітелі, знятих, мабуть, з якогось чергував за сценою міліціонера. Кожен з повернулися слідом за ним на сцену музикантів був представлений публіці на новому мовою. На біс були виконані відносно нова "Битва" (з прописаних в середині шматочком з "Раптом, як у казці, скрипнули двері ..."), дивний гібрид з "Небо Тебе знайде" і "Воля І Розум", така ж неминуча на концерті Арії, як мелодрама "Іронія Долі або З Легким Паром!" по телевізору в новорічну ніч. Були заспівані "Вулиця Роз", а також такі хіти всіх часів і народів, як "Постой, Паровоз" і "В лесу родилась Ялинка". Лише на цьому святковий новорічний концерт і був оголошений закритим.

Бути може, металісти і не грають веселих пісень, однак, як показує практика, повеселитися можна на абсолютно будь-якому матеріалі.

Хто сказав слово "застій"?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com