рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кешбек або життя: "Цитрус" пропонує на Halloween страшно вигідні знижки і жахливо милі тематичні стікери

Цього року традиційний осінній акція до Halloween в "Цитрусі" називається "кешбек або життя!" і при покупці товарів зі сторінки акції https://bit.ly/2SiFwTm пропонує повернення коштів до 50% на бонусний рахунок. Вперше під акцію була випущена обмежена серія тематичних наклейок ScaryCitrusPack, яку в електронному вигляді можна безкоштовно встановити для месенджера Telegram за посиланням https://t.me/addstickers/scarycitruspack . До 31 жовтня паперові наклейки можна буде отримати в подарунок при покупці в магазинах "Цитрус".

"Випустивши свій перший стікер-пак, ми хочемо нагадати всім, що Halloween - це таке свято, коли не тільки страшно, але і весело, - каже Ксенія Крилова, SMM Lead компанії" Цитрус ", - Команда" Цитруса "постійно експериментує з новими інструментами і технологіями. Зараз ми випустили набір наклейок, продублировав його електронними стікерами для Telegram, доступними всім бажаючим. у перший же вечір після запуску їх встановили більше 1000 користувачів в соціальних мережах. ми прагнемо бути зрозумілими своїм споживачам, розмовляти з ними на одному язи ке і регулярно розважати, викликаючи яскраві емоції. Тепер тематичні стікер-паки "Цитруса" будуть з'являтися до кожного свята ".

Перший стікер-пак "Цитруса" складається з 9 наклейок, які несуть в собі заряд позитиву і емоції, з якими асоціюється Halloween. Героями стікерів стали кумедні монстри в звичайних для користувачів споживчої електроніки ситуаціях. Ігри на приставці PlayStation 4, перегляд VR-роликів, відрізані дроти у навушників і, звичайно ж, яскрава помаранчева гарбуз - один із символів осіннього свята Halloween. Все для того, щоб розважитися і розважити своїх друзів, бути для них законодавцем моди і не упускати можливості вигідних покупок.

Про "Цитрусі"

"Цитрус" - національна мережа магазинів гаджетів і інноваційних технологій, має статус Apple Authorized Reseller, а також є лідером з продажу техніки Apple в Україні і працює з 2000 року. Сьогодні "Цитрус" - це провідний інтернет-магазин citrus.ua і мережу з 50 магазинів, що працюють в унікальному для України форматі інноваційних розважальних центрів з відкритим доступом до товарів, інтерактивними зонами віртуальної реальності, електротранспорту, пристроїв розумного будинку. "Цитрус" розвиває власну мережу авторизованих сервісних центрів і пунктів прокату електротранспорту , А також не мають аналогів освітніх просторів "ЦеХАБ" і "Цитрус Академія" у флагманських магазинах мережі.

Website: www.citrus.ua

Facebook: www.facebook.com/citrus.ua

Instagram: https://www.instagram.com/citrus_ua/

Інформаційний відеоблог про техніку і аксесуари "Гаджетаріум"

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com