рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чому темні плями на шкірі. Причина всередині. як позбутися

  1. Що означають темні плями на шкірі
  2. Що робити:
  3. Що робити?
  4. Чи варто побоюватися кожного плями

Медицина виникла задовго до XXI століття. Як за старих часів лікарі могли ставити правильні діагнози і лікувати хворих, не спираючись на лабораторні та інструментальні дослідження? Головною діагностичною процедурою тоді був огляд, а головним «інформатором» про здоров'я - наша шкіра. Вона, як дзеркало, відображає багато патологічні процеси в організмі, особливо, якщо вони зачіпають травний тракт (Монахов С. А. Погляд з середньовіччя на шкірний покрив. Рос. Журн. Кожн. І вен. Бол. 2008).

Змін кольору шкіри при різних захворюваннях описано дуже багато, недарма цьому присвячений цілий розділ медицини. Тут Ви прочитаєте про темні плями на шкірі, які багато хто звик вважати природними ознаками старіння. Але це не так! Очищення організму і в першу чергу підтримка печінки можуть помітно позитивно впливати на стан пігментації.

Надлишкові темні плями - це симптом того, що всередині відбувається з печінкою! Хочете дізнатися більше як слухати свій організм і через натуральні способи детоксикації позбутися поганого самопочуття - прочитайте цю невелику книгу.

Європейська натуральна система зміцнення здоров'я і поліпшення працездатності.
Ви можете впливати на причини поганого самопочуття, а не тільки на симптоми.
Все зручно, зрозуміло і логічно! Здійснимо в будь-якій країні
Не знаєте з чого почати? Скачайте цю методику безкоштовно!

Що означають темні плями на шкірі


Темні плями на шкірі з'являються з віком у більшості людей, правда, тільки у тих, які не надають значення їх збільшення. Але сьогодні вже доведено, що це перший сигнал організму про своє неблагополуччя. Плями помітно відрізняються за своїм походженням і утворюються в результаті накопичення в шкірі різних пігментів.

ліпофусцин

ліпофусцин

Внутрішньоклітинний пігмент коричневого кольору, який довгий час вважався ознакою старіння клітин. Останнім часом акцент з теорії старіння став зміщатися до Ліпофусцин як маркера патологічних процесів.

Ліпофусцин вважається продуктом аутоокисления ненасичених жирних кислот з утворенням гідроперекисів. А так як теорія посиленого утворення вільних радикалів вважається основним механізмом старіння людини, то липофусцин довгий час розглядався тільки з цієї точки зору.

Сьогодні багато авторів довели накопичення цього пігменту при хворобах різних органів: печінки, серця, кори головного мозку, нирок, сітківки ока та інших (Золотаревский В.Б. Питання морфології і патогенезу хронічного гепатиту і цирозу печінки / Автореферат, 1970). Так, він накопичується в органах і на шкірі при жировій дистрофії печінки, ретинопатії, нейрогенной дистрофії м'язової тканини.

Вільнорадикальні механізми можуть посилюватися в організмі не тільки природним шляхом в силу віку, але і провокуватися способом життя людини. Неправильне харчування, вживання великої кількості чужорідних речовин з їжею і водою, солі важких металів, які ми вдихаємо разом з вихлопними газами, призводять до виснаження детоксикаційних можливостей печінки. Отрути починають проникати в клітини і руйнувати їх. Першим маркером цього процесу і стає посилене утворення ліпофусцину і освіту темних плям на шкірі.

Що робити:


Хочете припинити накопичення ліпофусцину - потрібно не просто мазати плями отбеливающими кремами. Потрібно відновити детоксикацію на рівні печінки і кишечника і підтримувати достатній рівень вітамінів і мінералів - антиоксидантів.

Прочитайте про поживну очищенню за європейською «Системі Соколинський» - Програма Преміум. Детокс. Травлення. Імунітет. енергія

меланін

Інший темний пігмент, що пояснює чому з'явилися темні плями на шкірі - меланін. Його здатність захищати організм від шкідливої ​​дії ультрафіолетового опромінення відома багатьом з курсу шкільної біології. Завдяки йому представники негроїдної раси мають темну шкіру. Але, виявляється, це не просте екранування. Меланін працює як інгібітор перекисного окислення ліпідів (Барабой. В. А. Структура. Біосинтез меланінів. Їх біологічна роль перспективи застосування / В. А. Барабой // Успіхи суч. Біології. - 2001).

Посилення синтезу меланіну залежить від фізіологічних і патологічних причин. До перших належить стимуляція меланогенеза ультрафіолетом (загар). Але є й інші механізми, що приводять до появи коричневих плям на шкірі:

- Нервова регуляція через систему гіпоталамус-гіпофіз-меланостимулирующего гормон (МСГ). Патологія центральної нервової системи, яка зачіпає ці області, спричиняє змін кольору шкіри (Чорнух. А. М. Шкіра / А. М. Чорнух. Е. П. Фролов. - М .: Медиці-на.1982).

- Збій в ендокринної регуляції.

- Порушення балансу вітамінів і мінералів. Так, вітаміни В1 і В2 підсилюють пігментацію, нестача вітамінів А, С, РР відбувається утворення коричневих плям (Бабаянц. Р. С. Розлади пігментації шкіри / Р. С. Бабаянц. Ю. І. Лоншаков. - М .: Медицина. 1978 ).

- Стимулюють вироблення меланіну і деякі хімічні речовини: сполуки міді, миш'яку, вісмуту, срібла та інші (Фролов. Е. П. Біохімія шкіри / Е. П.Фролов // Шкіра; під ред. А. М.Чернуха. Е. П . Фролова. - М .: Медицина. 1982).

Що робити?


Таким чином, якщо Ви надмірно реагуєте на сонці або боїтеся розвитку меланоми, то перше що потрібно зробити: не просто купити відро сонцезахисного крему з SPF 50 і ходити на дерматосканірованіе щороку, а зробити реальну профілактику - очистити організм від токсинів, підтримати захисні механізми на клітинному рівні.

Прочитайте про глибоку системі зміцнення антиоксидантного захисту за допомогою Програми Преміум. Детокс. Травлення. Імунітет. енергія з Чехії.

Чи варто побоюватися кожного плями


Тут розказано лише про деякі механізми утворення темних плям на шкірі. Деякі з них специфічні, але більшість пов'язані з системною патологією, що порушує загальний баланс організму. Тому, ніколи не можна недооцінювати такий діагностичний сигнал як різке збільшення плям на шкірі.

Тим більше, ще в кінці 19 століття була описана зв'язок певних ділянок шкіри зі «своїм» внутрішнім органом (в діагностиці внутрішніх хвороб це називається зони Захар'їна-Геда). Запалення, висипання або больові відчуття в них з великою часткою ймовірності говорять про локалізацію хвороби всередині організму.

З іншого боку, щоб не впадати в невротичний стан з приводу ризику пухлиноутворення - меланоми, завжди легше відвідати фахівця, який за допомогою спеціального приладу дерматоскопи може достовірно визначити наявність пухлинного процесу. Якщо ж його немає - розумно не боятися, а займатися профілактикою через очищення від токсинів, поліпшення роботи печінки, заповнення рівня антиоксидантів та інших захисних речовин.
.

Як за старих часів лікарі могли ставити правильні діагнози і лікувати хворих, не спираючись на лабораторні та інструментальні дослідження?
Що робити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com