рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Теракт в Одесі: люди гадають, хто підірвав фірму лідера Автомайдану і бояться обвалу будинку

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

18 лютого 2015 року, 19:54 Переглядів: 18 лютого 2015 року, 19:54 Переглядів:   Без вікон

Без вікон. Постраждалі утеплюють отвори плівками і ковдрами. Фото: facebook.com.

Кілька одеських сімей залишилися з вибитими вікнами через вибух, який прогримів у вівторок близько 23:00 на Великій Арнаутській вулиці. Вночі на місці події працювали правоохоронці, які кваліфікували подію як теракт, а вже вранці до потерпілого будівлі №85 приїхали представники ОБСЄ.

"Сегодня" також побувала на місці ПП , Виявилося, в цей раз підривники спокусилися на офіс "Ніка-сервіс плюс", де продавали і ремонтували оргтехніку. Власником магазинчика в підвальному приміщенні будинку виявився недавно звільнений з-під варти лідер одеського Автомайдану Євген Резвушкін.

ВІДЕО: Момент нічного вибуху в Одесі

ЗБИТКИ. За даними міліції, вибухівку (близько кілограма в тротиловому еквіваленті) заклали під двері офісу. Результат - покручена броньовані двері, що злетіли укоси, розкидані осколки скла і облицювальної плитки. Загальний збиток оцінюють у кілька десятків тисяч гривень. "Постраждало багато техніки наших клієнтів. Її доведеться відновлювати", - пояснює Євген Резвушкін.

І міська влада, і активісти Автомайдану вже заявили, що будуть допомагати жителям постраждалого будинку відновлювати склопакети, адже вибух був настільки сильним, що скла вилетіли з рам навіть в сусідніх будинках, гілки дерев засипали проїжджу частину, а на першому поверсі будівлі, в приміщенні перукарні , обсипалася штукатурка і частково обвалилася стеля.

І міська влада, і активісти Автомайдану вже заявили, що будуть допомагати жителям постраждалого будинку відновлювати склопакети, адже вибух був настільки сильним, що скла вилетіли з рам навіть в сусідніх будинках, гілки дерев засипали проїжджу частину, а на першому поверсі будівлі, в приміщенні перукарні , обсипалася штукатурка і частково обвалилася стеля

Місце вибуху. Укоси вхідних дверей зігнуті і ось-ось впадуть, а вся сходи усипана осколками. Фото: Р. Сегедський

Може впасти. Мешканці будинку, де стався вибух, не дуже говіркі. "Я знаю, що підривали приміщення, яке належить лідеру Автомайдану, але не хочу втручатися в їх розбирання", - зізнається чоловік. А його немолода сусідка хвилюється: "Споруді - більше сотні років! Будинок і так в поганому стані, а тепер ще й вибух в підвалі - будівля адже тепер обвалиться!"

Поділяють побоювання людей і фахівці. "Це старий житловий фонд. Там можуть бути і слабкі перекриття, і реконструкції - все це може привести до того, що будинок просто завалиться", - сказав "Сегодня" будівельник Дмитро Кривий.

У свою чергу доцент будівельної академії Надія Ексарева запевняє, що панікувати рано: "Перш, ніж оцінювати безпеку будинку, необхідно зробити ряд досліджень і перевірок".

Потерпілий лідер Автомайдану намір провести власне розслідування теракту. "Я не вірю, що можуть бути збіги - невипадково напали на мій офіс і саме після того, як мене випустили на свободу під заставу", - говорить Євген Резвушкін.

Я не вірю, що можуть бути збіги - невипадково напали на мій офіс і саме після того, як мене випустили на свободу під заставу, - говорить Євген Резвушкін

Лідер одеського Автомайдану Євген Резвушкін намір провести власне розслідування теракту. Фото: Р. Сегедський

З підтримкою ініціативи виступили і інші активісти. "Офіс на Великій Арнаутській підривали ті ж люди, які організовували і інші теракти в місті. Зараз багато патріотичні і волонтерські організації під посиленою охороною і хтось просто скористався тим, що офіс Резвушкіна не охоронявся. Упевнений, що зловити зловмисників вдасться і самим активістам , якщо правоохоронці ще цього не зробили ", - заявив активіст Руслан Форостяк.

КОМУ ВИГІДНО. На відміну від громадських діячів, експерти вважають, що останній вибух відрізнявся від попередніх. "У минулих терактів була єдина логіка, а в цьому - її немає. Теракти відбуваються поспіль, міліція нікого не може зловити, і це бездіяльність може бути на руку багатьом: сепаратистам, колишнім підривникам, які хотіли відвести від себе підозри, побитому Хотину (директору телеканалу "Круг", на якого напав Резвушкін - Авт.) і навіть самому Резвушкіну ", - міркує політолог Ярослав Католик.

А ось Микола Шутов впевнений, що теракт - це не помста за скандал на "Колі", але хтось явно скористався ним. "Не виключено, що і скандал на телеканалі був спровокований, в результаті вийшов перший конфліктний вузол, а вибух офісу - другий", - вважає експерт.

"НЕБЕЗПЕЧНА Близькість до газопроводу"

На думку екс-чиновника з питань будівництва Олександра Орлова, одеські вибухи готували професіонали: "На щастя, наші предки будували будинки міцно. Тому набагато небезпечніше не так можливі руйнування, скільки близькість вибухівки до газопроводу. Звичайна людина не знає, де він розташований, тому зрозуміло, що вибухами займалися фахівці ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Теракт в Одесі: люди гадають, хто підірвав фірму лідера Автомайдану і бояться обвалу будинку". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Сегедський Родіон

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com