рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Танець "Ніжний вальс"

Музичний розмір - 3/4;

Кількість учасників - 4 пари:

4 дівчинки і 4 хлопчики;

На початок танцю - діти на сцені в двох лініях по дві пари. Дівчатка праворуч від партнера.

Початкове положення - руки партнерів в положенні «човник», ноги у вільній позиції. Протягом усього танцю у хлопчиків вільна рука зігнутою лежить на попереку, у дівчаток опущена і злегка відведена в сторону.

Вступ короткий ( «дзвіночки»).

1-8 такт. 8 Вальсова рухів (один довгий крок, два коротких). Непарні руху - на партнерку, парні - на партнера, зі зміною положення за годинниковою стрілкою. Таким чином, виконавці за 8 рухів описують повне коло, прийшовши на свої місця.

9-12 такт. Д Евочка рухаються по колу, обходячи при цьому хлопчиків: виконуючи невеликий біг на 2/4 кожного такту, перебігають до кожного наступного хлопчикові, зустрічаються, простягають один одному плавно підняту руку. Так 4 рази (на кожен такт). Хлопчики при цьому злегка присідають, стоячи на місці. Партнерів обходять то з лівого боку, то з правого.

9-16 такт. Повтор комбінації, але тільки, дівчатка стоять, хлопчики їх обходять.

1-8 такт. Дівчатка, зустрівшись зі своїм партнером, беруть один одного за талію і повертаються в парі, виконуючи невеликий біг. 4 такту в одну сторону, потім в іншу.

9-14 такт. Біг по колу. Виконавці тримаються за руки (руки витягнуті вперед), виконуючи легкий біг, рухаються по колу, шикуються в одну колонку по центру (проходить рух), потім розходяться в дві сторони через одну пару і шикуються в одну лінію біля «задника» (дівчинки попереду) .

15-16 такт. Роблять випад в сторону, одночасно піднімаючи руку вгору: вправо - вліво - вправо - вліво.

1-4 такт. У ихід вперед: на 2/4 такту хлопчики лінією проходять «крізь» лінію дівчаток ( «прочісування»), на 1/4 все разом роблять полуприседание (demi-plie). На наступний такт дівчинки виходять вперед, при цьому плавно підводячи розведені в сторону руки, вгору і опускаючи їх. Всього такий «прочісування» виконується 4 рази.

5-8 такт. Р асходятся по парам на свої початкові місця і кружляють, виконуючи невеликий біг, тримаючись за плече один одного (правими руками). В кінці фрази стати на «витяжку» - тримаючись за руку, ноги в напрямку один одного витягнуті на носок (у дівчаток - ліва, у хлопчиків - права), вільні руки відведені в сторону вгору, голова на партнера.

9-12 такт. «Скручування» - партнер «закручує» свою партнерку - виконують полуприседание - «розкручує» в інший бік ( «витяжка»). Повторити те ж в іншу сторону (вправо).

13-16 такт. М Альчик сідають на одне коліно, дівчатка обходять їх дрібним бігом, в одну сторону, в кінці роблять полуприседание,

17-20 такт. В іншу, в кінці також полуприседание.

21-28 такт. Про бходят один одного по колу: рухаються по колу, виконуючи невеликий біг, перебігають до кожного наступного партнеру, зустрічаються, виконуючи напівприсідання, простягають один одному плавно підняту руку.

29-30 такт. У стречаются зі своїм партнером, роблять поворот один від одного, потім один до одного, і стають у фінальну позу.

Фінальна поза: партнери стоять обличчям один до одного, тримаючи руки перед грудьми, стосуються долонями, ноги, ближні до глядача відведені назад на носок. Голова пропущена.

Завантажити музику до танцю

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com