рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Царський пляж, Новий світ (Крим): фото, як добратися, відгуки

  1. Царський пляж - народжений в легендах!
  2. Пляж «тиші»
  3. Як дістатися до Царського пляжу
  4. Відгуки туристів про пляжі
  5. Відео огляд з Царського пляжу 2017

Дивовижна Таврида не перестає підносити сюрпризи навіть досвідченим туристам

Дивовижна Таврида не перестає підносити сюрпризи навіть досвідченим туристам. Ну, де ще можна зануритися в води, які облюбувала імператорська сім'я? У Криму Царський пляж в Новому світі - це дійсно унікальне місце. Сама природа сховала його від сторонніх очей і намагається зберегти для майбутніх поколінь в первозданному вигляді. Розкішна синя гладь води, бездоганна чистоти, мудрі гори і мальовнича бухта - вас чекає справжня пригода, яке ви точно не забудете.

Царський пляж - народжений в легендах!

Якщо ви подивіться на дивовижні фото Царського пляжу - переконайтеся, що перед вами шедевр, створений природою. Акуратна бухта з усіх боків охороняється важкими горами, які повністю відрізають підхід до неї. Незабутня синява води - на дні знаходяться поклади сланцю, який під призмою води створює такий незвичайний ефект.

Море тут дуже чисте і прозоре, на дні немає мулу і водоростей. Лінія пляжу зовсім невелика, гальковий, але це не заважає туристам насолоджуватися чудовими панорамами і купатися. До того ж відрізняється тут і повітря - близькість заповідної зони з безліччю рослин і ялівцевим гаєм зіграли свою роль. А унікальний хвойний ліс заповнює весь простір насиченим ароматом, який п'янить і бадьорить одночасно.

З Царським пляжем пов'язано дуже багато історій і легенд. Є думка, що пірати облюбували цю бухту і сховали в численних гротах незліченні багатства.

І, звичайно, всім відома історія про імператорської сім'ї і Миколу II, який приїжджав сюди відпочивати в 1912 р Дійсно, він був вражений красою цих місць, підлягає купався і насолоджувався прогулянками по звивистих гірських стежках.

А князь Голіцин побудував тут знамениті винні погреби, які потім подарував царю.

Особливість - на Царському пляжі офіційно заборонено купатися. Пов'язано це з тим, що в горах часто відбуваються обвали, та й територія визнана заповідною. Добиратися теж непросто - доведеться подолати шлях довжиною понад 2 км з селища Новий Світ.

Кращий варіант - припливти сюди на катері і вдосталь насолодитися відпочинком в відокремленої Блакитній бухті.

Дивовижні картини можна спостерігати на пляжі ввечері - захід просто приголомшує безліччю фарб. Все небо палає червоним, який змінюється всіма відтінками жовтого і помаранчевого.

Пляж «тиші»

Якщо ви прихильники повного релаксу - обов'язково відвідайте цей дивовижний пляж. Тільки тут вас не потурбує шум атракціонів, гуркіт водного транспортів і численні туристи.

Царський пляж практично завжди пустує, тому можна провести тут весь день не зустріти ні душі! Ще один бонус для туристів - можливість зайнятися альпінізмом. Навколишні гори дуже цікаві в цьому плані, тому сюди з'їжджаються як професійні спортсмени, так і новачки.

Не залишаться байдужими до Блакитній бухті діти - тут можна плавати на човні і розглядати дно, риб, яких дуже багато. Любителі риболовлі зможуть зайнятися улюбленою справою. А екстремали попірнати з аквалангом, зробивши спробу відшукати незліченні скарби піратів.

Як дістатися до Царського пляжу

Як дістатися до Царського пляжу

Найбезпечніший і швидкий варіант - подорожувати по морю на катері або човні з Нового Світу. Вас доставлять сюди вранці, а заберуть ввечері, поїздка коштує дешево - від 200 руб. Для любителів довгих прогулянок є інший спосіб - пройтися по стежці Голіцина, яка тягнеться вздовж узбережжя. Необхідно подолати складні 2,5 км, і ви на Царському пляжі.

Якщо є бажання насолодитися ароматним ялівцем - можна пройти крізь його зарості, триває маршрут близько 1 км.

Якщо ви перебуваєте в західній частині Нового Світу, можна скористатися Другий Екологічної стежкою, вона теж веде до пляжу через невелике ущелині.

Зі зрозумілих причин тут немає ніяких готелей, зупинитися можна в численних віталень будинках і приватному секторі курортного селища.

Відгуки туристів про пляжі

Відгуки туристів про пляжі

Практично кожна людина, якій пощастило побувати в Блакитній бухті, розповідає про свої незабутні враження! Крім пишноти природи і розкішних гір, відзначають, що води тут дійсно яскраво-синього кольору. Купатися дуже комфортно, вода прозора і тепла. Ще тут не буває різких поривів вітру і відливів. Якщо заплисти подалі від берега, можна знайти великі черепашки, наловити рапанів, а біля скель - мідій.

Відео огляд з Царського пляжу 2017

зберегти

зберегти

зберегти

зберегти

Ну, де ще можна зануритися в води, які облюбувала імператорська сім'я?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com