рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як підібрати колір взуття?

42 987

Стильна, модне взуття тільки тоді виконає своє завдання і вигідно доповнить образ, коли буде гармонійно поєднуватися з одягом. Існує чимало класичних варіантів колірних комбінацій , Однак навіть з усталених правил бувають винятки.

Багато, перебуваючи в полоні стереотипів або з міркувань практичності, вибирають тільки чорну, коричневу, сіру або білу взуття. Як же це одноманітно і, часом, нудно!

Колір одягу і взуття, іноді в самих нетипових поєднаннях, здатний створити досить несподіваний, цікавий образ. А значить - підняти настрій і підкреслити вашу неповторність.

Перш ніж зайнятися модними експериментами, почнемо з базових знань та розглянемо класичні правила поєднання кольору одягу і взуття:

  • колір взуття повинен бути близький основному кольору вбрання (тобто кольором, якого більше). При цьому аксесуари і сумка підбираються до другого або третього кольору в ансамблі;
  • підбір взуття в тон до колготкам або штанів допоможе візуально подовжити ноги;
  • краще, якщо відтінок туфлею кілька темніше наряду, в іншому випадку - увагу оточуючих буде в першу чергу направлено на вашу взуття, а вже потім - на вас;
  • чорні туфлі «обтяжують» одяг світлих, пастельних тонів. Гармонійніше виглядатимуть відтінки олова, бронзи, міді;
  • сріблясті туфлі добре виглядають з холодними квітами одягу, а золотисті - з теплими. Ідеальний варіант - відтінок «пьютер» (тепле срібло), він відмінно сумісний з більшістю кольорів.

Розглянемо найбільш поширені тони взуття і їх найбільш прийнятні поєднання з кольором одягу.

Чорний колір - вважається найбільш популярним і універсальним для взуття. Елегантна і стильна чорна взуття найбільш вдало поєднується з білим, жовтим, червоним, оранжевим, салатовим і рожевим.

Елегантна і стильна чорна взуття найбільш вдало поєднується з білим, жовтим, червоним, оранжевим, салатовим і рожевим

Досить популярний коричневий колір взуття стилісти не рекомендують носити з чорної одягом і навіть джинсами. Найкраще вона доповнить ансамбль червоного, оранжевого, зеленого, жовтого і бежевого відтінків.

Взуття білого кольору чудово поєднується з одягом в морському стилі. Вона надає святковості та комбінується з усіма світлими відтінками, а так само будь-якими яскравими квітами. Однак власникам немаленького розміру ноги варто подумати двічі, адже білий зробить ступню ще більш помітною.

Дуже модні і ошатні бежеві або кремові туфлі відмінно підійдуть до білому одязі або ансамблю світлих тонів будь-яких кольорів. Балетки і туфлі кольору, найбільш близького до кольору шкіри, стилісти рекомендують мати в гардеробі кожної жінки.

Балетки і туфлі кольору, найбільш близького до кольору шкіри, стилісти рекомендують мати в гардеробі кожної жінки

Пісочний або колір «camel» - універсальний для літнього взуття. Найбільш виграшні поєднання - з блакитним, синім, світло-коричневим, білим кольором костюма.

Взуття червоного кольору - відмінний спосіб привернути увагу до струнких ніг і поставити яскравий акцент в образі. Класичне поєднання - з одягом білого, чорного, сірого, синього і зеленого відтінків.

Додасть в образ романтики і легкості взуття рожевого кольору. Найвдаліше вона буде доповнювати ансамбль білого, сірого, коричневого, блакитного і бірюзового відтінків.

Найвдаліше вона буде доповнювати ансамбль білого, сірого, коричневого, блакитного і бірюзового відтінків

Позитивна помаранчева пара чудово підкреслить наряд фіолетового, блакитно-синього і блакитного кольорів. Також добре виглядає з білим, чорним, сірим і коричневим.

Лимонно-жовта взуття відмінно поєднується з вишневим, бордовим, червоним і чорним. Насичений жовтий підкреслить одяг блакитного, фіолетового, сірого і синього тонів.

Правильний відтінок від темно-синього до блакитного, добре поєднується з коричневою, білою, бежевою, і сіркою кольоровою гамою. Крім того, туфлі холодного блакитного кольору підійдуть до теплих тонів одягу, таким як червоний, жовтий і оранжевий.

Крім того, туфлі холодного блакитного кольору підійдуть до теплих тонів одягу, таким як червоний, жовтий і оранжевий

Стильний бірюзовий відтінок буде вдало виглядати з нарядом кремового, вишневого, темно-рожевого, коричневого, і фіолетового кольорів.

Взуття зеленого кольору грамотно поєднувати з теплими відтінками жовтого, оранжевого, золотистого. Так само вона добре комбінується з кремовим, білим, сірим і коричневим.

Салатовий пара - не так універсальна, однак в цьому її принадність і святковий характер. Краще її поєднувати з неяскравими відтінками червоного, білим, сірим, коричневим, темно-синім.

Витончений ліловий відтінок взуття, безумовно, стане родзинкою образу. Його варто комбінувати з білим, сірим, жовтим, а так само рожевим, оранжевим і темно-фіолетовим відтінками.

Крім основних порад стилістів, поєднання кольору одягу і взуття підпорядковується правилам доречності, мова йде про діловому дрес-коді або дрес-коді офіційних заходів . Пам'ятайте про це, підбираючи образ і колір одягу і взуття.

Звичайно, мати в своєму гардеробі взуття різних кольорів, на кожен випадок життя - мрія більшості дівчат. Це не завжди реально, тому до підбору черговий пари все-таки варто поставитися уважно. Прикиньте наперед - чи буде вона поєднуватися з вже наявним у вас гардеробом? Або, що теж буває, екземпляр настільки незрівнянний, що вимагає додаткового придбання того чи іншого елемента ансамблю.

Не бійтеся експериментувати! Сміливі образи виділять вас з натовпу, зрадять впевненості і позитиву. Користуйтеся нашими порадами і дерзайте!

Прикиньте наперед - чи буде вона поєднуватися з вже наявним у вас гардеробом?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com