рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

До чого сниться гарбуз? Жінці - до вагітності та народження дівчинки

  1. До чого?
  2. сон
  3. Рибу сьогодні уві сні зловила :))))))
  4. Кому-небудь снилася дата пологів? І що з цього вийшло?
  5. вночі уві сні кам'яніє живіт ...
  6. Дівчата поділіться досвідом плиз)))
  7. сни про риб ... :))))
  8. Наснилися дельфіни і белуха
  9. про сни
  10. А до чого сняться змії?
  11. Щоночі сняться сни, що я нібито народжую ....
  12. �ни плутаю з реальністю, що робити? зас
  13. Цікаво, кому що сниться під час беремо
  14. Дуже докладний сон?
  15. А до чого можуть снитися чужі обкакался немовлята?
  16. СНИ, які передвіщають вагітність
  17. Поганий сон
  18. Сни вагітних жінок (частина 2)
  19. Знову про снах
  20. Символічні сни перед пологами.

Вагітність - саме незвичайне, саме чарівне стан. Ще до того, як я побачила заповітні дві смужки, мені приснився сон. Я заходжу на кухню і бачу величезну яскраво-помаранчеву гарбуз. Може, в цьому сні було ще щось, але я запам'ятала гарбуз. Вранці я прочитала тлумачення сну в сонник: молодій дівчині на ранньому терміні вагітності гарбуз сниться до народження здорової дівчинки. Через 9 місяців народилася Агата. Саме незабутня подія в нашому житті.

Однією статті мало, щоб описати вагітність. я можу написати цілу книгу - а може, і кілька томів. Коли всередині тебе росте твоя дитина, ти відчуваєш себе живою! Щасливої! Найщасливішою! Звичайно, були важкі моменти. Мене часто супроводжувало відчуття голоду, і я постійно щось їла. Коли підріс живіт, у мене страшенно боліла спина. Іноді я була дуже плаксивою, а іноді - надто веселою. Дуже важливо, щоб поруч був чоловік, який у всьому допомагає і підтримує. Мені пощастило в цьому плані: чоловік у мене спокійний, терплячий.

Але всі ці важкі моменти незначні в порівнянні з приємними. Перше УЗД: ти бачиш на екрані сердечко свою дитину. Друге УЗД: разом з чоловіком спостерігаєш на екрані, як він там махає ручками, і нарешті-то дізнаєшся стать дитини.

Друге УЗД: разом з чоловіком спостерігаєш на екрані, як він там махає ручками, і нарешті-то дізнаєшся стать дитини

Пам'ятаю, як чоловік мріяв про сина. Представляв, як буде їздити з ним на риболовлю, як буде грати в футбол. Коли нам сказали, що швидше за все у нас дівчинка, чоловік був трохи засмучений. Зате зараз він мріє, що і друга дитина буде дівчинкою.

Всі ці моменти - вони безцінні. Коли відбувається перша зустріч з малюком, все, що було до цього, втрачає будь-який сенс. Ти дивишся на дитинку свого і не розумієш, реальність це чи сон. Починаєш дякувати Богові, лікарів, чоловіка ...

Хочу звернутися до всіх жінок. Дорогі мої, народжуйте дітей! Не бійтеся вагітності,. Це ж все природний процес. Ми з чоловіком не уявляємо, як ми жили раніше без нашої дочки. Хай у кожному домі лунає дитячий сміх. Нехай кожна жінка почує слово "мама". Нехай кожен чоловік буде найкращим татом. Нехай кожна дитина буде здоровим та успішним.

Автор

sveta.khrshoyan

Особистий досвід

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "До чого сниться гарбуз? Жінці - до вагітності та народження дівчинки"

До чого?

Дівчата, а вам сняться сни про вагітність вашої? Мені взагалі сни рідко сняться, а сьогодні наснилося, що я відпочивала в якомусь санаторії вже сильно вагітна і все чекала, коли вже сутички До чого сниться гарбуз? Жінці - до вагітності та народження дівчинки.

сон

сон. Як вчинити?. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. Слухати уві сні плач новонародженої трійні - означає, що розбіжності, до Вашого задоволення, скоро закінчаться миром.

Рибу сьогодні уві сні зловила :))))))

Приветики, боюся, почала зациклюватися (((((сьогодні уві сні рибалила) спочатку маленьку рибку зловила, потім болшущую, обох відпустила, і в воді багато, багато риб плавало .... З ранку понеслася робити тест, одна смужка, але до міс ще тиждень, але я нічогісінько не відчуваю ...

Кому-небудь снилася дата пологів? І що з цього вийшло?

В першу вагітність хотіла сина, народився син! Уві сні його бачила русявий з карими очима) так і є) у другу Мені сняться і хлопчики, і дівчатка .. і пологи .. і кошмари .. і Пашке, і мамі, і бабусі теж сняться різні сни. І всім нам сниться, що дитина народилася і відразу ...

вночі уві сні кам'яніє живіт ...

вагітні сни. Емоційний стан мами. Вагітність і пологи. троє добу сняться сутички, причому реально відчуваю як живіт напружується спочатку просто Але для вагітних зовсім інше тлумачення снів. Тлумачити сни вагітних жінок взагалі дуже складно.

Дівчата поділіться досвідом плиз)))

Скажіть будь ласка, які вам снилися сни, в той час коли ви ще не знали що вагітні ???? У мене М повинні прийти через 2 дня.Очень хочу третю дитину ... вчора мені снився сон, що я зловила велику рибу на удочку.Кто каже що, це до вагітності, а хто ...

сни про риб ... :))))

Виявилося, що я теж вагітна і вагітність була несподівана і спочатку налякала мене як і уві сні океан. моїй подрузі до вагітності знятися волохаті ноги. Перевірено вже 3 рази. Залітають навіть ті, хто не планує і предохраняеться.

Наснилися дельфіни і белуха

Прочитала тлумачення. В одному варіанті дельфіни - погано, потрапляєте під вплив нового керівництва, або уряду. Який сон красивий! Для мене було б головне, що вода чиста! Значить все добре.а белуху і дельфінів подивилася б в сонник як рибу.А риба до ...

про сни

Дівчата, тут багато хто говорить про сни перед вагітністю, під час і т.д. А давайте поділимося, кому що снилося перед вагітністю, коли ще не знали і кому що під час вагітності снилося, цікаво адже, наскільки період Хто підкаже до чого б це?

А до чого сняться змії?

Таке трактування випливає з Біблії, в якій сатана в образі змії спокушає Адама і Єву в Едемському саду. Іноді змія, приснився в такому контексті, натякає вам на конкретну людину у вашій реальному житті, з ким у вас склалися не зовсім гладкі відносини.

Щоночі сняться сни, що я нібито народжую ....

Сни вагітних жінок (частина 2). мені не снилася, але було "відчуття" цифри 4. народила Вагітність і пологи. мені тижнів в 25 снилося що я раптово народжую і потім в страшних Вагітні сни. минулої вагітність раз п'ять снилося, що я народила дівчинку ..

�ни плутаю з реальністю, що робити? зас

спите багато, тому сни пам'ятайте :) 16.01.2005 19:25:06, Шин. Щось мені не здається це вірним, про "багато спите". Тому що я сплю мало, тобто для кого-то багато може, але мені треба близько 8ми годин, щоб виспатися, а сплю зазвичай добре якщо 5-6.

Цікаво, кому що сниться під час беремо

А з першою вагітністю (дівчинка) Чоловікові снилася дівчинка і мені начебто, теж. А ще до другої вагітності мені снилося, що я народила неповноцінну дівчинку - це був такий жах, що я весь день ходила сама не своя, а зараз з жахом згадую свій сон. Ттт, не дай Бог ...

Дуже докладний сон?

При цьому я уві сні знала, що це сон. Але найбільше мене вразила неймовірна подробиця його. Уві сні картинка була промальована, як в кіно (звичайно не так), все тріщинки на меблях, вказівка ​​марки техніки, точно можу згадати одяг, Пумпонов на тапочках, дефект на ...

А до чого можуть снитися чужі обкакался немовлята?

Розділ: Батьківський досвід (немовля обкакался уві сні чи потрібно будити переодягати). 1. дитина спить обкакался будити? змінювати сонного? залишити як є? я в основному міняю, але він може і прокинутися. А до чого можуть снитися чужі обкакался немовлята?

СНИ, які передвіщають вагітність

СНИ, які передвіщають вагітність. Страхи і забобони. Планування вагітності. Сни про вагітність !!! Які сни сняться до вагітності Як не дивно, на першому місці це сни, пов'язані з рибою. боюсь..дайте терміново дихлофосу!

Поганий сон

Уві сні плакала дуже сильно, просто не могла заспокоїтися. Прокинулася з думкою: "Слава Богу, це тільки сон!" Але залишилася тривога якась, я людина дуже мнеітельний, в сни не дуже-то вірю, звичайно, але якось мені неприємно на душі. тим більше сон був таким реальним, все ...

Сни вагітних жінок (частина 2)

Мені снилося сни три дні поспіль, що я бачу дівчинку, різних дівчаток. Але я знала за раніше, що мої сни практично на 90% на обарот. До чого сниться гарбуз? Жінці - до вагітності та народження дівчинки. Вагітність: як мені пощастило з лікарем. Віщий сон про стать дитини.

Знову про снах

Знову про снах. . Вагітність і пологи. Який сон віщував вам вагітність? Я спочатку була впевнена, що завагітніла>. тут не пам'ятаєш як себе звуть не те що сон перед вагітністю. мені щоночі сняться яскраві, кольорові сни і з рибою і з водою і з трупами ...

Символічні сни перед пологами.

Символічні сни перед пологами. Буквально напередодні пологів (що перше, що друге) мені снилися сни. Перед першими мені сінлось, що у мене велика голова, я перебуваю в саду і мені треба вийти на вулицю через ажурні ковані ворота, а голова не пускає.

До чого?
І що з цього вийшло?
?ни плутаю з реальністю, що робити?
А до чого можуть снитися чужі обкакался немовлята?
Дівчата, а вам сняться сни про вагітність вашої?
Мені взагалі сни рідко сняться, а сьогодні наснилося, що я відпочивала в якомусь санаторії вже сильно вагітна і все чекала, коли вже сутички До чого сниться гарбуз?
Як вчинити?
Кому-небудь снилася дата пологів?
І що з цього вийшло?
А давайте поділимося, кому що снилося перед вагітністю, коли ще не знали і кому що під час вагітності снилося, цікаво адже, наскільки період Хто підкаже до чого б це?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com