рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лікування дитини: довіряти чи Інтернету?

  1. Діагноз по Інтернету
  2. Чи можна обходитися без ліків?
  3. Бурштинове намисто і корінь фіалки
  4. Чому діти стають вибагливими в їжі?

Сучасні технології не тільки велике благо, але і величезна небезпека, особливо для молодих, недосвідчених мам. Сучасні технології не тільки велике благо, але і величезна небезпека, особливо для молодих, недосвідчених мам

Burda Media

Діагноз по Інтернету

Найчастіше питання матерів на форумах в Мережі стосуються найважливішого здоров'я дитини, і дивно, з якою легкістю вони довіряють невідомим і часто просто некомпетентним людям, у яких навіть немає медичної освіти. дотримання рекомендацій по прийому лікарських препаратів, які призначили іншому малюкові, хай і зі схожими симптомами, можуть бути не просто шкідливими, а небезпечними для життя малюка, адже тільки лікар при особистому огляді зможе поставити точний діагноз.

Тому це одне з небагатьох правил, які треба виконувати завжди. Використовуйте форуми краще для того, щоб поділитися рецептами нових страв для малят або своїми думками, і ніколи для того, щоб скористатися порадами щодо лікування.
Безумовно, мами всіх країн світу сидять на форумах, присвячених дитячим проблемам. В Америці навіть є спеціальні клуби для молодих мам, куди вони приходять зі своїми немовлятами, щоб поділитися проблемами, які у них існують, і просто поспілкуватися. Але при цьому і в Німеччині, і у Франції, і в США мами вважають за краще не ставити діагнози і не лікувати своїх дітей через Інтернет, довіряючи в цьому питанні фахівцям.

Burda Media

Чи можна обходитися без ліків?

Безумовно, немає нічого хорошого в тому, щоб давати малюкові багато ліків, тим більше сильнодіючих. Але іноді це буває необхідно.

Деякі мами не дають ніяких препаратів взагалі, заявляючи: "Я ні за що не буду напихати свою дитину ліками, обійдемося без будь-якої хімії". Однак такі батьки перебувають у владі омани, що сильний біль можна перетерпіти, що це природно. Її не можна терпіти не тільки маленькій людині, а й дорослим людям. Тим більше це стосується і серйозних випадків, коли просто необхідно давати дитині призначені лікарем ліки, в тому числі і антибіотики.

Мама дає дитині ліки (фото: Burda Media)

Бурштинове намисто і корінь фіалки

В Європі є не тільки традиційні, але і вельми незвичайні способи допомоги малюкам, наприклад, при прорізуванні зубів. У Німеччині малюкам в цьому випадку дають корінь фіалки. Кажуть, що це натуральний засіб прекрасно полегшує біль.

Неймовірно популярні в цій країні і намиста з бурштину, призначені для маленьких діток. Янтар виділяє речовину, здатну зняти біль при прорізуванні зубів. Носити такі намиста треба 24 години на добу 7 днів на тиждень не знімаючи, поки зуби не прорізуються.

Fotolia

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Чому діти стають вибагливими в їжі?

Психологія дитини - як малюк сприймає похід в магазин

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com