рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Грановська з "ВІА Гри" не йде

Грановської вже знайшли "заміну"

Днями прокотився слух, що з групи в третій раз зібралася йти Надія Грановська (нагадаємо, перший раз вона покинула колектив через вагітність, а вдруге - послалася на втому). Тепер же 28-річній брюнетці, яка, подейкують, зараз лікується від анорексії, вже і заміну знайшли - в особі екс-учасниці скандального реаліті-шоу "Дом-2", 25-річної Євгенії Феофілактова. Вона теж брюнетка з пишними формами і, до речі, навіть не приховує, що недавно збільшувала собі груди і змінювала губи. У своєму блозі дівчина вже давно заявляла, що мріє опинитися в "ВІА Грі".

Втім, менеджмент групи інформацію про майбутню зміну складу нам рішуче спростував. "Ви знаєте, я сьогодні разів п'ять розмовляв з Надею і можу вас запевнити, що вона точно нікуди не збирається йти, - сказав нам директор" ВІА Гри "Артур Ковальков. - А з цієї Євгенією ніхто з нас навіть не знайомий. Тим більше, знаючи ставлення Костянтина Меладзе до подібних реаліті-шоу, навіть уявити не можу, щоб вона у нас з'явилася! Ці брюнетки просто вже не знають, як піаритися - самі ж розпускають чутки на своїх блогах, а потім ще й коментарі роздають. на нас уже і Водонаєва (ще одна учасниця "Дому-2". - Авт.) піарилась. Але ніякої зміни сос ава у нас не передбачається, в січні дівчинки відпочивали, а зараз знову активно гастролюють ".

Читайте найважливіші новини в Telegram , А також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com