рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мультімаскінг: L'Oreal, The Body Shop, Vichy

  1. Що таке мультімаскінг?
  2. The Body Shop
  3. Моя думка:
  4. Vichy
  5. Моя думка:
  6. L'Oreal
  7. Моя думка:
  8. PS:

Привіт! Слідом за популярністю мультімаскінга і новою модою на глину, власні маски випустив майже весь мас-маркет. І в цьому посту не буде рідкісних, азіатських чи супердорогих. Тільки відомі, а головне - доступні практично в будь-якому магазині, аптеці або парфумерному супермаркеті. Поговоримо про хіти і чарівному мультімаскінге.

Поговоримо про хіти і чарівному мультімаскінге

Що таке мультімаскінг?

Що таке мультімаскінг

Мультімаскінг (не плутати з мультітаскінга) - це нанесення декількох масок на різні зони особи одночасно. Тренд прийшов з Азії (з комплекту для мультімаскінга від японського бренду Boscia ). Підхід логічний: у більшості з нас шкіра на лобі може бути комбінованою, на носі - жирної, а на щоках взагалі сухий. Бренди пропонують купувати кілька масок власних серій і наносити їх одночасно для кращого ефекту. Виглядає це настільки кумедно, що хештег #multimasking не йде із трендів Instagram. А ось чи працює?

А ось чи працює

The Body Shop

У великій лінійці масок від The Body Shop з'явилася серія з п'яти нових «Рецепти природи«: веганських, без силіконів, сульфатів, парабенів, мінеральних масел. Кожна у важкій скляній баночці, щоб якось виправдовувати досить високу для бренду вартість.

Як наносити: Можна наносити кожну на все обличчя, а можна комбінувати. У мережі безліч підказок від The ​​Body Shop і блогерів.

У мережі безліч підказок від The ​​Body Shop і блогерів

Моя думка:

Я спробувала три з п'яти: «Асаи з Амазонії», «Британську троянду» і «Гімалайський вугілля». Скрабірующіе частки в «Асаи» для мене занадто жорсткі, але знаю дівчат, які люблять «суворі» скраби для шкіри обличчя (я немає). «Гімалайський вугілля» вражає своєю насиченістю і дією. Якщо ви хочете очистити шкіру на максимум в домашніх умовах - це ядерна штука для вас. Я користуюся їй рідко - раз-два на місяць - вже дуже сильна річ. Не пригадаю у себе на туалетному столику маски з таким явним візуальним ефектом після першого ж застосування. Однак володарем чутливої ​​шкіри краще не купувати. Що стосується «Британської троянди», то якщо маска може бути задоволенням, то це воно. Дуже гарний продукт (відкрийте тестер в Корнер The Body Shop і зрозумієте, про що я) і дуже приємний ефект оксамитової зволоженою шкіри. Не скажу, що це найкраща зволожуюча маска в моєму житті, але побалувати себе завжди приємно.

Ціна: 1990 рублів. Зараз на сайті компанії діє 20% -а знижка на маски.

Vichy

Vichy

Марка випустила три маски в лінійці Vichy Mineral Mask Collection, які були створені, щоб працювати в комбінації. Звичайно, ви можете нанести будь-яку на все обличчя, і ефект від цього буде, але компанія пропонує для кожного продукту свою зону на обличчі. Для кращого очищення, зволоження і сяйва.

Для кращого очищення, зволоження і сяйва

Як наносити: очищувальну на T-зону, зволожуючу - на вилиці і контур обличчя, маску для сяйва - на щоки.

Моя думка:

Якщо чесно, мені куди більше сподобалося наносити ці маски на все обличчя. Очищаюча добре підійде тонкої і чутливої ​​шкіри: вона ніжна як мус і працює вкрай дбайливо. Тим, хто звик до більш серйозного очищення, ефекту може не вистачити. Зволожуючу маску я б не стала купувати повторно: нічого поганого про неї сказати не можу, але і відмінності від аналогів не знаходжу. Що точно куплю в повнорозмірною версії, так це рожеву маску-пілінг для сяйва шкіри. Якби мені дали на тест цю маску без упаковки, я б точно заявила, що користуюся люксовим продуктом: працює відмінно, не пошкоджуючи шкіру; зволожує і дає сяючий і свіжий колір обличчя. Супер!

PS: Vichy випустив все три маски в класичних баночках, зменшених копіях (як у мене на фото), а також тревел-варіанти в пакетиках. Можна купити останні, протестувати і зрозуміти, чи потрібні вам повнорозмірні версії.

Ціна: +1395 рублів за повнорозмірну версію (75 мл), 192 рубля - за саше (12 мл).

L'Oreal

L'Oreal

Випустивши три маски з глиною, бренд почав активно просувати мультімаскінг. Тобто маркетинг спрямований на покупку відразу всієї лінійки «Магія глини« (розумно!).

)

Три глини це власне:

  1. Каолін - глина, насичена силікатами, ефективно поглинає забруднення і бореться з жирним блиском.
  2. Гассул - глина, багата мікроелементами, повертає свіжий і здоровий колір обличчя.
  3. Монтморилоніт - глина, до складу якої входять корисні мінерали, бореться з недосконалостями шкіри.

Як наносити: зелену маску - на Т-зону, чорну - на вилиці і овал обличчя, а червону - на щоки.

Моя думка:

Пропонується наносити подібний бойову розмальовку тричі на тиждень, але мені здається для глиняних масок це занадто. Мій максимум - раз в тиждень, а то і в два. Найбільше мені сподобалася зелена маска з евкаліптом, і її я спокійно наношу в тому числі і на все обличчя. Очищає і непогано матує. Що стосується чорної вугільної маски, то це точно продукт для мультімаскінга. І я б краще завдавала її на Т-зону. Вона гідно очищає пори і нагадує хітову Black Mask. Відомого звуження пор від нанесення маски з червоними водоростями я не помітила (хоча наносила її і на ніс, і на все обличчя, і на рекомендовані щоки). Її скрабірующіе частки знову виявилися дещо жорстким, але це особиста примха - моя і моєї шкіри - віддаю перевагу максимально щадне відлущування. Одним словом, мультімаскінг тут виглядає скоріше як цікавий маркетинг-хід, вашому туалетному столику цілком вистачить однієї баночки на вибір, і я б радила взяти зелену.

Ціна: 457 рублів за маску.

Якщо вам сподобався пост - дайте про це знати. Мені завжди приємна ваша зворотній зв'язок в будь-якій формі: від лайка і репоста в соцмережах, до коментаря.

Цілу, ваш індіанець-Даша

фото - Надя Безгодова

PS:

PS:

Що таке мультімаскінг?
Що таке мультімаскінг?
А ось чи працює?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com