рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Акваріум з коробки

Людмила Ніздерка
Акваріум з коробки

У дитячому садку ми з хлопцями вирішили зробити дитячий акваріум своїми руками. У нас немає акваріума і хлопці з радістю погодилися і активно допомагали у виготовленні. Коробку, яку ми вибрали залишилася з під косметичного набору і виявилася прозора з усіх боків. На задню частину ми наклеїли прозору плівку з малюнками рибок і хвиль р А в передній частині акваріума зробили виріз. Акваріум можна використовувати не тільки для гри з рибками, а й і для дихальних вправ. В процесі виготовлення акваріума ми підвісили на ниточки рибок і морських мешканців, виготовлених з двосторонньої паперу. І при диханні на них рибки начитають рухатися ( «пливуть»). На дно приклеїли фарбовану манку «пісок», і поклали дно різноманітними морськими мушлями і різнокольоровими камінцями. На них поселили морських мешканців: краб, осьминожки, морських коників. Рибок з глини приклеїли до стінки акваріума, по кутах приклеїли пластикові водорості. Діти із задоволенням грають в акваріум, використовуючи його не тільки в інтер'єрі ігрового куточка але і придумують різноманітні історії пересуваючи їх в куточку (д \ і «скарб», «русалочка», «океан»). Сподіваюся ви теж змайструєте власний акваріум з атрибутами, привезеними з моря, який буде прикрашати вашу групу і нагадувати про відпочинок на морі.

Публікації по темі:Публікації по темі:

Декупаж коробки   Я дуже зацікавилася «декупажем Декупаж коробки Я дуже зацікавилася «декупажем". Переглянула кілька майстер-класів та презентацій правильної технології декорування різних.

Чотири ідеї з однієї цукеркової коробки   Думаю, що я не першовідкривач цих ідей, але тим не менше Чотири ідеї з однієї цукеркової коробки Думаю, що я не першовідкривач цих ідей, але тим не менше. Мені просто захотілося розповісти ВАМ, як я використовувала коробочку з під.

Коробки для сюрпризних моментів   Хочу поділитися такими чарівними коробочками Коробки для сюрпризних моментів Хочу поділитися такими чарівними коробочками. Які виготовили мої батьки. Ці коробочки я використовую в різних моментах на заняттях.

Настільний футбол з коробки   Футбольне поле зробити дуже просто Настільний футбол з коробки Футбольне поле зробити дуже просто. Потрібен картон, білий папір, ножиці, олівець, лінійка, клей і скотч. Ще потрібна велика коробка.

Ляльковий будиночок з коробки   Ляльковий будиночок мрія всіх дівчаток Ляльковий будиночок з коробки Ляльковий будиночок мрія всіх дівчаток. Придбання готового будиночка зі всіма необхідними меблями - це значні витрати для сім'ї. А для.

Ляльковий будиночок з коробки своїми руками   Діти дуже люблять грати в будиночок, з чого б він не був зроблений Ляльковий будиночок з коробки своїми руками Діти дуже люблять грати в будиночок, з чого б він не був зроблений. Ляльковий будинок з магазину досить дороге задоволення для групи. Але велика.

Майстер-клас «Акваріум, акваріум, шматочок дна морського»   Хочу розповісти, як можна самим зробити макет іграшкового акваріума, використовуючи нетрадиційні матеріали Майстер-клас «Акваріум, акваріум, шматочок дна морського» Хочу розповісти, як можна самим зробити макет іграшкового акваріума, використовуючи нетрадиційні матеріали. Акваріум, акваріум! Шматочок.

Майстер-клас «Будиночок з картонної коробки»   Вирішила зробити для своїх діток ось такі будиночки для лялькового театру та інших ігор Майстер-клас «Будиночок з картонної коробки» Вирішила зробити для своїх діток ось такі будиночки для лялькового театру та інших ігор. Для початку вирізаємо з картонної коробки вирізаємо чотири.

Атрибут для свята «Російська піч» з коробки   Одного разу для відкритого заняття, яке мало пройти в нашому дитячому садку, було необхідно оформити російську хату Атрибут для свята «Російська піч» з коробки Одного разу для відкритого заняття, яке мало пройти в нашому дитячому садку, було необхідно оформити "російську хату". Звичайно, в наше.

Сенсорні коробки в нашій групі   Дуже люблю використовувати в своїй роботі з дітьми сенсорні коробки Сенсорні коробки в нашій групі Дуже люблю використовувати в своїй роботі з дітьми сенсорні коробки. І на заняттях, і у вільній діяльності. Часто шукаємо там букви ,.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com