рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити декупаж на полімерній глині

Автор znaikakadmin На читання 3 хв. Переглядів 5.5k.

Полімерна глина світлих відтінків відмінно підходить для створення декупажу на її поверхні. Перевага використання цього матеріалу в декупажу в тому, що ви самі можете створити поверхню, точно відповідну розміром під бажане зображення. У традиційному декупаж навпаки підбирається і обрізається відповідне зображення відповідно поверхні.

Декупаж здійснюється шляхом приклеювання тонкого паперу до твердої поверхні і закріплення її там. Спочатку він з'явився в бідних верствах суспільства як спосіб прикраси примітивної дешевих меблів. Зараз таким способом прикраси виробів захоплюються люди по всьому світу. Зазвичай для цього використовуються спеціальні декоративні серветки, як в нашому прикладі.

Зазвичай для цього використовуються спеціальні декоративні серветки, як в нашому прикладі

Для роботи знадобиться спеціальний декупажний клей, лак і тверда кисть у формі лопатки. Візьміть готовий виріб, вже запечене в духовці. Вирежіте орнамент із серветки. Змастіть глину декупажним клеєм і приклейте серветку. Після висихання покрийте роботу прозорим лаком. Все дуже просто.

Подивіться як цікаво виглядає приклад вдалого здійснення декупажу на полімерній глині:

Виріб вийшло схоже на камінь з екзотичним орнаментом.

Що потрібно знати про полімерної глини?

Ви можете отримати будь-який відтінок полімерної глини, який існує в лінійці товарів. Це працює за принципом змішування звичайних фарб. Потрібно взяти два шматки полімерної глини і довго м'яти їх в руці, поки вони не перетвориться в однорідну субстанцію. Якщо вас не влаштував отриманий відтінок, ви можете пофарбувати готовий виріб після запікання. На полімерну глину відмінно лягає практично будь-яка фарба крім акварелі. Існує спеціальна серія глини з різними тілесними відтінками, призначена для тих, хто займається виготовленням ляльок.

Полімерна глина добре підходить для створення прикрас, тому що вона дуже легка. Навіть велике прикраса не створює дискомфорту в процесі носіння. Цього не скажеш про інших матеріалах, що традиційно використовуються для створення біжутерії. У той же час полімерна глина дуже міцна і вироби з неї рідко можна розбити.

Полімерна глина добре поєднується з предметами з металу, дерева, скла, каменю і епоксидної смоли. Ви можете прикрашати речі з цих субстанцій глиною і запікати їх разом. Прикраса склянок мозаїчними орнаментами є одним з найпопулярніших і простих способів декорування предметів побуту з допомогою полімерної глини. За допомогою полімерної глини можна також створювати імітації дерева, металу і дорогоцінних каменів.

Крім цього полімерну глину застосовуються для того, щоб зробити об'ємні елементи в скрепбукінге, авторські штампи і оригінальні ґудзики. Ось одна з наших інструкцій про створення гудзиків у вигляді рослин: https://www.znaikak.ru/kaksdelatpygoviciizpolimernoiglinisprirodnimimotiv.html

Що потрібно знати про полімерної глини?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com