рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Остеохондроз грудного відділу. Вправи для лікувальної фізкультури

  1. В яких випадках лікувальна гімнастика може показати зворотний результат?
  2. Базові вправи для лікування захворювань спини
  3. Вправа «сидячи на стільці»
  4. Вправи з валиком
  5. З чого почати лікування хвороб грудного відділу хребта?

У наш час все частіше стикаються з такою проблемою як остеохондроз. До групи ризику входять люди, зайняті на сидячій роботі. Лікувальна гімнастика - це один з найдієвіших способів лікування, застосовується так само в складі комплексу і для профілактики. У наш час все частіше стикаються з такою проблемою як остеохондроз

Незважаючи на очевидну користь лікувальної фізкультури, все ж бувають випадки, коли займатися їй самостійно не можна.

В яких випадках лікувальна гімнастика може показати зворотний результат?

Трапляється, що люди будь-який дискомфорт в області спини приймають за остеохондроз і, не проконсультувавшись з лікарем, самостійно вибирають для себе комплекс вправ і займаються лікувальною гімнастикою, але ж біль у спині може виникати і з інших причин. Наприклад, якщо біль викликала пухлина, то інтенсивні тренування лише погіршать клінічну картину. При гострій формі захворювання також не можна застосовувати лікувальну гімнастику. У будь-якому випадку, при прояві симптомів необхідно проконсультуватися з фахівцем, перш ніж приймати будь-які заходи з лікування. Заняття лікувальною гімнастикою з метою профілактики захворювань спини так само повинні початися тільки після консультації, адже в деяких випадках вони можуть спровокувати загострення хвороб прихованого перебігу, тобто, пацієнт може навіть не здогадуватися про наявність у нього цього захворювання і необережно викликати його загострення. При застосуванні комплексу лікувальної гімнастики для спини з метою корекції постави є можливість довести ситуацію до хірургічного втручання. Пам'ятайте, тільки досвідчений фахівець може грамотно підібрати потрібні вправи для тренувань індивідуально для одного конкретного випадку.

Базові вправи для лікування захворювань спини

Дуже зручно для пацієнта лікувати захворювання спини саме лікувальною гімнастикою. Час на вивчення рекомендованого комплексу вправ досить короткий і становить не більше трьох занять, після чого пацієнт вже самостійно в домашніх умовах може застосовувати цей комплекс до лікування остеохондрозу. Будинки нескладно буде самостійно виділити час на щоденну гімнастику і контролювати число повторів.

Вправа «сидячи на стільці»

Застосовуються вправи зі стільцем і при лікуванні як хронічного перебігу захворювання грудного відділу хребта, так і гострого його перебігу. Такі вправи здатні поліпшити якість рухливості грудної клітки і хребта. Фанатично застосовувати їх в лікуванні не потрібно - якщо раптом Ви відчуєте, що больові відчуття посилилися, а сама біль прийняла гостру форму, то негайно припиняйте виконання і розкажіть про це лікаря.

Для виконання знадобиться стілець зі спинкою - важливо, щоб спинка його була пряма і тверда. Початкове положення - сидячи на стільці, прогинається спину таким чином, щоб грудний відділ хребта торкнувся верхньої частини спинки стільця. Вправа повторюєте три рази.

Ще один варіант виконання вправи зі стільцем тренує не тільки грудний відділ хребта, але ще і покращує роботу легенів. Початкове положення - сидячи на самому краю стільця, грудний відділ спирається на верхню частину спинки, потім, випростуємося. Повторювати вправу потрібно чотири рази, по черзі нахиляючись вперед і повертаючись в початкове положення. Для паралельної тренування легенів потрібно одночасно з прогином спини робити глибокий вдих, а одночасно з нахилом випустити з легких все повітря. Такий захід сприяє полегшенню дихання під час тренування.

Вправи з валиком

Для наступної вправи необхідно виготовити твердий валик. Зробити це можна, просто намотавши на качалку рушник. В результаті, діаметр валика повинен вийти близько десяти см.

Лягаємо на валик грудним відділом, руки в замок за голову, потім по черзі прогинаємо спину і піднімаємося, прогин робимо одночасно з глибоким вдихом, потім піднімаємо тулуб з одночасним видихом. Для того, щоб рівномірно тренувати весь грудний відділ, валик в процесі тренування необхідно перекочувати уздовж хребта. Вправу повторюємо не менше чотирьох разів.

З чого почати лікування хвороб грудного відділу хребта?

лікування остеохондрозу грудного відділу має проходити строго під контролем фахівця, після ретельної діагностики. Навіть таке часте захворювання як остеохондроз можна лікувати вдома, виконуючи лише базовий комплекс вправ. Тільки лікар може прописати потрібний саме для Вас комплекс вправ. Крім того, лікувальна гімнастика - це лише частина лікування, нехай і дуже важлива для результату. Крім ЛФК пацієнт повинен відвідувати кабінет фізіотерапії, а в деяких випадках - приймати медикаментозні препарати.

В яких випадках лікувальна гімнастика може показати зворотний результат?
В яких випадках лікувальна гімнастика може показати зворотний результат?
З чого почати лікування хвороб грудного відділу хребта?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com