рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маршмеллоу: смачні та оригінальні жувальні цукерки

Солодощі люблять не тільки діти, але і багато дорослих. І це не даремно, тому що смачні кондитерські вироби сприяють виробленню в організмі унікального речовини - серотин. Деякі фахівці називають його гормоном Солодощі люблять не тільки діти, але і багато дорослих щастя. При вживанні смачних цукерок у людей зникає поганий настрій і різні психологічні розлади. Небайдуже ставлення малюків до солодких продуктів пов'язано також з потребами в поповненні зростаючого організму енергією.
якщо відвідати сайт http://zefirushki.ru/, то можна за доступною вартості купити якісні ласощі для всієї родини. Багато дітей віддають перевагу кондитерським фігуркам з повітряного зефіру. Такий продукт є справжнім дивом. Він відрізняється невисоким рівнем калорійності і відмінними смаковими якостями. Основними компонентами унікального продукту є вуглеводи і білки. ласощі маршмеллоу швидко поповнює організм людини енергією і дуже легко засвоюється.
За смаком повітряні цукерки злегка нагадують традиційний зефір або пастилу. Для їх створення кондитери використовують цукор, желатин, харчові ароматизатори та барвники добавки. До складу унікального продукту ніколи не входить фруктове пюре або яєчні білки. Домашні господарки часто додають шматочки маршмеллоу в солодкі люду або напої. Солодкість ідеально підходить для прикраси тістечок і тортів.
Повітряний зефір іноді смажать на вогнищах. При термічній обробці він набуває тягнеться структуру. При цьому його смакові якості значно поліпшуються. Для жувальних цукерок характерна щільна однорідна структура. Їх не можна розділити на половинки, як традиційні Зефіріна. Виробники ласощі пропонують покупцям вироби у формі невеликих циліндрів або квадратиків. Можна купити маршмеллоу у вигляді переплетених кісок.
В інтернет-магазині є цукерки з різними колірними відтінками. Як правило, вони упаковуються в поліетиленові пакети. При бажанні можна придбати ласощі, прикрашене шоколадом, сухофруктами або горіхами. Маршмеллоу має досить довгу історію. Продукт, схожий на рахат-лукум, виробляли ще стародавні єгиптяни. Для його виготовлення використовувався солодкуватий сиропоподібну відвар алтея. Трохи пізніше компонентами маршмеллоу стали крохмаль і мальви сік. Сьогодні кондитери заміняють ці продукти харчовим желатином.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com