рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маршмеллоу: смачні та оригінальні жувальні цукерки

Солодощі люблять не тільки діти, але і багато дорослих. І це не даремно, тому що смачні кондитерські вироби сприяють виробленню в організмі унікального речовини - серотин. Деякі фахівці називають його гормоном Солодощі люблять не тільки діти, але і багато дорослих щастя. При вживанні смачних цукерок у людей зникає поганий настрій і різні психологічні розлади. Небайдуже ставлення малюків до солодких продуктів пов'язано також з потребами в поповненні зростаючого організму енергією.
якщо відвідати сайт http://zefirushki.ru/, то можна за доступною вартості купити якісні ласощі для всієї родини. Багато дітей віддають перевагу кондитерським фігуркам з повітряного зефіру. Такий продукт є справжнім дивом. Він відрізняється невисоким рівнем калорійності і відмінними смаковими якостями. Основними компонентами унікального продукту є вуглеводи і білки. ласощі маршмеллоу швидко поповнює організм людини енергією і дуже легко засвоюється.
За смаком повітряні цукерки злегка нагадують традиційний зефір або пастилу. Для їх створення кондитери використовують цукор, желатин, харчові ароматизатори та барвники добавки. До складу унікального продукту ніколи не входить фруктове пюре або яєчні білки. Домашні господарки часто додають шматочки маршмеллоу в солодкі люду або напої. Солодкість ідеально підходить для прикраси тістечок і тортів.
Повітряний зефір іноді смажать на вогнищах. При термічній обробці він набуває тягнеться структуру. При цьому його смакові якості значно поліпшуються. Для жувальних цукерок характерна щільна однорідна структура. Їх не можна розділити на половинки, як традиційні Зефіріна. Виробники ласощі пропонують покупцям вироби у формі невеликих циліндрів або квадратиків. Можна купити маршмеллоу у вигляді переплетених кісок.
В інтернет-магазині є цукерки з різними колірними відтінками. Як правило, вони упаковуються в поліетиленові пакети. При бажанні можна придбати ласощі, прикрашене шоколадом, сухофруктами або горіхами. Маршмеллоу має досить довгу історію. Продукт, схожий на рахат-лукум, виробляли ще стародавні єгиптяни. Для його виготовлення використовувався солодкуватий сиропоподібну відвар алтея. Трохи пізніше компонентами маршмеллоу стали крохмаль і мальви сік. Сьогодні кондитери заміняють ці продукти харчовим желатином.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com