рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Статті - Як зшити костюм в домашніх умовах

  1. Кому підійдуть шаровари?
  2. Пошиття спідниці для костюма.
  3. спідниця полусолнце
  4. Пряма спідниця.
  5. Спідниця з воланом.
  6. шиємо пояс
  7. виготовлення ліфа
  8. хустка
  9. Способи вишивки биссером і паєтками
Головна

статті → Як зшити костюм в домашніх умовах

«Навіщо шити, якщо можна купити? Сьогодні вибір виставлених на продаж костюмів для танцю живота надзвичайно широкий. Це і турецькі і єгипетські варіанти. Можна підібрати дуже цікаві моделі у вітчизняних майстринь ... Але все ж особливі почуття відчуваєш, надягаючи той костюм, який створений своєю уявою і своїми руками. Яка насолода і гордість у відповідь на питання - "Яке диво - де ж ти це купила?" - сказати - "Це я сама ..." :)

І нехай ніхто не дізнається, скільки вечорів пішло на нанизування бісеру і паєток. Скільки магазинів ти обійшла, щоб підібрати саме ці поєднання кольорів ... Зате зараз це все блищить і переливається, бахрома слухається і допомагає в танці і ні у кого більше такого костюма немає :) Ви помітили, що той костюм, який був зшитий для себе, дівчина ніколи не продасть, навіть якщо вже є новий ...

Почитайте статті, в яких досвідчені і не дуже кравчині діляться з вами своїми знаннями, ідеями, знахідками в області пошиття костюма танцю живота.

Перш за все потрібно вирішити, який фасон костюма підійде саме Вам. У кожної людини свої уявлення про цю чудову і прекрасному костюмі. Костюми бувають відкриті (ліф і спідниця) і закриті (тобто з шароварами) або це буде чи це розшите стразами і бісером довга сукня.

Так само варто врахувати, що спідниці теж діляться на різні фасони: пряма спідниця, спідниця-кльош, спідниця-полусолнце і т.д. І, прийнявши остаточне рішення, за своїм смаком і можливостям, можна приступати до роботи.

До пошиття костюма потрібно поставитися серйозно і розуміти, що це потребує багато часу, терпіння і сил, але коли Ви дошьете - Ви ні на секунду не пошкодуєте, що взялися за цю справу!

Кому підійдуть шаровари?

Ви зважилися на шаровари - відмінний вибір! Але! чи підійдуть вони Вам? - так, якщо у вас гарна фігура і якщо Ви струнка. Якщо Ви трохи повненькі, то краще зупинитися на спідниці, хоча якщо дуже хочеться шаровари, то потрібно шити брючний варіант костюма!

Шаровари є досить популярною частиною костюма для танцю живота. І звичайно, незамінні на тренуваннях і репетиціях. Якщо учениця одягнена в брючки, то викладачеві набагато простіше побачити помилки у виконанні елементів танцю. Шаровари - зручна практичний одяг, що дає повну свободу рухів. Ви без зусиль зможете танцювати в партері, без побоювання виглядати непристойно. Існує безліч фасонів шароварів. Широкі, завужені, з воланами, з драпіровками, з розрізами. Зупинимося на основних видах.

  1. Класичні шаровари. Найпростіші в пошитті. Пошити їх зможуть навіть початківці. Тканини краще брати легкі, хвилясті (креп, шовк "кашібо", тонкий атлас). Якщо поверх шароварів буде одягатися спідниця, то можна використовувати і шифон.
  2. Шаровари з воланами Цей вид більш складний в пошитті, але дуже гарний і дає великий простір для фантазії. Рекомендується для більш досвідчених майстринь. Для верху штанців використовуються добре розтяжні, трикотажні тканини (лайкра, біфлекс, трикотаж з напиленням, французький трикотаж). Волани краще робити з легких, струмуючих тканин (шифон, органза, легкий атлас, креп). Потрібно враховувати, що чим пишніше волани, тим легше повинна бути тканина. Для пошиття таких брюк знадобиться форма будь-яких вузьких брюк, які вам подобаються. Визначаємо бажаний рівень розташування воланів (зазвичай рівень коліна) і укорочуємо викрійку. Майбутні штанці повинні щільно облягати фігуру, тому припуски на шви не робляться (посадка обеспечится розтяжністю тканини). Волани кроїмо за принципом спідниці-сонце (не забуваємо дати тканини отвісеться і потім вирівняти нижній зріз). Також волани можуть бути викроєні у формі пелюсток, квадратів і т.п. Головне - це ваша фантазія і бажання створити незвичайну, красиву річ.

Пошиття спідниці для костюма.

Ви зважилися на спідницю? - відмінний вибір! Це дуже жіночно і красиво! І тепер залишилося вибрати яку спідницю Ви хочете, чи буде вона легкої і летить, чи буде прямий, чи буде розшита паєтками або прикрашена каменями ... і приступайте до роботи!

спідниця полусолнце

Як зшити спідницю полусолнце

Пряма спідниця.

Ах, скільки дифірамбів було проспівано на славу скромною вузької спідниці! Адже тільки вона, завдяки своєму завужені силуету і невеликий шліці ззаду, надає жіночої ході ту саму привабливість, що змушує чоловіків обертатися услід. Наша модель має класичну довжину, трохи прикриває коліна, і потаємну застібку на "блискавку" в задньому шві. Як зшити пряму спідницю

Спідниця з воланом.

Дами, які віддають перевагу елегатний класичний стиль, напевно не залишать без уваги цю жіночну модель, в якій знайшли відображення відразу три модних тенденції - асиметрія, расклешенная лінія низу і ефект "годе". Досягається ця модна комбінація за рахунок прітачіванія асиметричного волана до вузької верхньої частини спідниці. Як зшити спідницю з воланом

шиємо пояс

Ось ми і дісталися до "святая святих" - до найкрасивішою і привабливою частини Вашого костюма пояса. Він повинен бути досить жорстким, але і не здавлювати живота. Пошиття пояса так само сама копітка і вимагає посидючості і фантазії робота. Буде потрібно зробити основу, розшити пояс бісером, стеклярусом, паєтками, зате який красивий результат вийде! виготовлення основи і пошиття пояса як "посадити" пояс

виготовлення ліфа

Ліф і пояс - основна частина костюма, яка вимагає 80% фінансових і трудових витрат. Колір бюстгальтера краще підібрати в колір костюма, але можна взяти будь-хто і закрити його розшивочних матеріалом - паєтками, бісером, аплікаціями, тасьмою ... Зшивши ліф і пояс ви можете змінювати спідниці і у Вас з'явитися кілька варіантів Вашого костюма. виготовлення ліфа

хустка

Хустка може бути легкий і прозорий з шифону в тон одного з квітів костюма. Іноді для більш ефектною роботи хусткою його обтяжують тасьмою, бісером або великими паєтками по периметру хустки. Його так само можна прикрасити монетками Хустка для східних танців може бути прямокутним, трикутним або напівкруглим. Напівкруглий хустку криється з країв подібно спідниці полусолнце, а середина збільшується на потрібну довжину по прямій лінії. викрійки і моделі хустки

Способи вишивки биссером і паєтками

Існує кілька варіантів розшивок і Ви можете вибрати як найбільш простий, найбільш зручний для Вас, так і найбільш красивий різні варіанти розшивок і стібків

Ми будемо дуже раді якщо наша розповідь допоможе стати ще красивішим та привабливішим тим, хто любить, також як і ми, цей неповторний східний танець! »

купити   ,   костюм   ,   танець   ,   пояс   ,   виготовлення   ,   східний   ,   хустку купити , костюм , танець , пояс , виготовлення , східний , хустку

Кому підійдуть шаровари?
Яка насолода і гордість у відповідь на питання - "Яке диво - де ж ти це купила?
Кому підійдуть шаровари?
И підійдуть вони Вам?
Ви зважилися на спідницю?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com