рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Східні прикраси на голову - Ваш неповторний образ!

  1. Східні прикраси на голову - індійська тика
  2. Східні прикраси на голову - зимові пов'язки, чалма

Традиційні східні прикраси на голову стають все більш популярними і затребуваними. Все більше дівчат прагнуть відійти від звичного європейського способу і "зануритися" в чарівні нотки Сходу! Які аксесуари від DARI NOVA Ви можете застосувати для досягнення цієї мети? Огляд наших прикрас на голову в східному стилі Вас чекає далі, в представленій публікації!

Східні прикраси на голову - індійська тика

Тика для волосся є традиційним індійським прикрасою нареченої. Тика візуально виглядає як ободок, але тільки має додатковий поділ поперек, яке проходить по проділу між волоссям. Власне, завдяки йому аксесуар більш впевнено фіксується на волоссі.

Це чудове східне прикраса на голову може бути виготовлено з самих різних матеріалів: дорогоцінних каменів і металів, а також з біжутерії. Все залежить від уподобань дівчини, яка вибирає собі аксесуар. Тика від DARI NOVA - це аксесуари, створені з перлів, намистин, кришталю, стразів, а також інших матеріалів, що володіють неймовірною красою. Об'єднуючи їх в єдиний виріб - у прикраса на голову в східному стилі, ми створюємо для Вас моделі неймовірної краси! Вони ідеально підійдуть з нагоди найрізноманітніших подій:

  • Для святкування дня весілля;
  • При проведенні фотосесії;
  • Для випускного вечора, бали;
  • В інших життєвих ситуаціях, коли Ви хочете добитися не тільки урочистого, але і неймовірно ніжного образу.

Для святкування дня весілля;   При проведенні фотосесії;   Для випускного вечора, бали;   В інших життєвих ситуаціях, коли Ви хочете добитися не тільки урочистого, але і неймовірно ніжного образу

Будь-яке з представлених східних прикрас на голову, купити у нас Ви можете по максимально прийнятним для Вас цінам!

Будь-яке з представлених східних прикрас на голову, купити у нас Ви можете по максимально прийнятним для Вас цінам

Східні прикраси на голову - зимові пов'язки, чалма

Від традиційних індійський аксесуарам плавно перейдемо до арабським, виробам родом з сходу. Але, якщо тика розрахована, переважно, на теплу пору року, коли дівчина може створити гарну зачіску і підкреслити її цим неймовірно ніжним прикрасою, то в якості зимового аксесуара на голову ми представляємо пов'язку-чалму.

Пов'язки на голову мають і чудовий вид, і дозволяють відчувати себе тепло і комфортно під час зимових морозів. А унікальний елемент декору, який нанесений на аксесуар у вигляді намистин, стразів, брошок і т.д., створюючи цілу композицію, забезпечить Вам просто приголомшливий вигляд.

Представлені прикраси на голову в східному стилі Ви можете замовити у нас в будь-яких колірних варіаціях. А завдяки їх невисокій вартості, швидше за все, Ви захочете купити у нас не одну, а відразу кілька зимових пов'язок для волосся!

Східні прикраси на голову володіють своєю особливою родзинкою. Якщо Ви хочете стати в абсолютно новому, чіпляється і незабутнім образі, Вибирайте прикраси ручної роботи DARI NOVA і купуйте їх в Україні за невеликими цінами!

Для уточнення всієї необхідної інформації, а також для замовлення наших аксесуарів, телефонуйте за телефонами: 099-084-00-31 (Viber) і 098-600-70-70 (Telegram), а також підписуйтесь на наші сторінки в соцмережах, щоб бути в курсі всіх наших новинок!

Які аксесуари від DARI NOVA Ви можете застосувати для досягнення цієї мети?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com