рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чому чоловік не дзвонить після першого побачення: думка експертів

  1. Скільки чекати дзвінка чоловіка
  2. Що може завадити зателефонувати дівчині
  3. Помилки жінок на першому побаченні, через які чоловік може пропасти
  4. Що робити, якщо телефон мовчить
  5. Корисна література по темі

На першому побаченні дівчина як на ринку, якщо вона не може себе вигідно «продати», то чекай біди: чоловік більше ніколи їй не буде дзвонити. Щоб Ви теж не зробили помилок, ми підготували для Вас сьогоднішню статтю. У ній ми відповімо на такі питання: скільки можна чекати дзвінка хлопця, що йому заважає його зробити, в чому винні можете бути Ви, чому він ігнорує Вас і як краще вчинити, якщо телефон все мовчить.

Скільки чекати дзвінка чоловіка

Якщо дівчина дійсно сподобалася хлопцеві, то дзвінка довго чекати не доведеться: максимум тиждень, але все індивідуально. Зазвичай молоді люди виходять на зв'язок в той же вечір або на другий день після побачення, щоб запросити на нову зустріч. Не варто нервувати, якщо цього не відбувається відразу ж, причин того може бути безліч.

Що може завадити зателефонувати дівчині

Ось кілька варіантів: Ось кілька варіантів:

  • Щільний графік роботи, навчання - може бути, молода людина звільниться тільки ближче до вихідних.
  • Інші дівчата - можливо, він вибирає, з ким продовжити відносини на більш серйозному рівні.
  • Непередбачені ситуації. До них можуть ставитися проблеми на роботі і вдома, термінове відрядження і т. Д. У разі форс-мажору чоловік пізніше пояснить своє довге відсутність.
  • Банальна сором'язливість. Сором'язливість більше властива юнакам.
  • Дівчина йому дуже сподобалася. Можливо, він шукав когось на один вечір, але зрозумів, що Ви для цього не підходьте і не хоче ображати Вас.
  • Дама відразу не сподобалася людині. Йому не вистачило сміливості зізнатися в цьому прямо в очі, або він не хоче засмучувати Вас. Цілком може бути, що йому не підійшла Ваша зовнішність або манера подачі себе.

Якісь із цих причин і пояснюють, чому хлопці можуть зникати з Вашого життя, що не писати і не дзвонити більше. Можливо, прояснити ситуацію допоможе наша стаття про те, чому чоловік різко перестає спілкуватися . Ми розповіли, що ж могло трапитися.

Помилки жінок на першому побаченні, через які чоловік може пропасти

Ви могли допустити таке:

  1. Поведінка бовтанки. Багато дівчат на першому побаченні поводяться з чоловіками як з подружками: обговорюють плітки, дрібні деталі свого життя і попередніх відносин. Чоловік не готовий почути вал інформації про Вас в першу зустріч.
  2. Демонстрація відчуження. Надмірно хвилюючись, жінка може вести себе вкрай скуто, мовчазно. Чоловік розтлумачить Ваша поведінка в негативному ключі - що він не сподобався. Після побачення молодий чоловік, природно, може більше не подзвонити.
  3. Очевидне бажання сподобатися. Бажаючи показати, в якому Ви захваті від представника протилежної статі, можна ненароком злякати його очевидною напористістю, гучним сміхом на будь-який жарт, смішну і не дуже. Чоловік вирішить, що для він останній шанс для Вас і не стане з Вами зв'язуватися.
  4. Недбалий зовнішній вигляд. Збираючись на побачення, жінки хочуть справити найкраще враження. Зациклившись на окремій деталі, наприклад, неслухняного пасмі, можна упустити загальний вигляд: поєднання аксесуарів, доречність наряду в тому місці, куди Вас запросив чоловік, плями або м'яті складки одягу. Все це псує враження про Вас.

Уникайте цих 4 моментів і буде Вас щастя! До речі, на сайті є окрема стаття, в якій розповідається про те, що приваблює чоловіків найбільше . Ви визначитеся з тим, яка повинна бути зовнішність, манера поведінки, одягання і мн. ін.

Що робити, якщо телефон мовчить

Причин, за якими чоловіки можуть пропадати - маса, тому жінка може зателефонувати сама і ненав'язливо довідатися про справи чоловіка Причин, за якими чоловіки можуть пропадати - маса, тому жінка може зателефонувати сама і ненав'язливо довідатися про справи чоловіка. Як це зробити?

  • Не потрібно з льоту питати: «Чому ти не дзвонив тиждень?». Поцікавтеся, ніж чоловік зайнятий, і Вам стане зрозумілою причина його відсутності.
  • Розмовляйте дружелюбно. Сумні або роздратовані нотки в голосі відразу видадуть в Вас образу. Цілком ймовірно, що він не захоче побачитися знову.
  • Запропонуйте зустрітися. Немає нічого поганого в тому, щоб сказати про Вашу симпатії і покликати його знову провести час разом. Відмовить, ну і нехай, зате не будете мучитися думками про те, куди він пропав.

Корисна література по темі

Допомогти краще розібратися в ситуації допоможуть книги, написані психологами:

  1. « Чому він не передзвонив »Рейчел Грінуолд. У книзі детально розбираються помилкові вчинки прекрасної статі на першому побаченні. Поведінка жінок розбите на типажі, що дає можливість знайти саме свої неправильні дії.
  2. « Ви просто йому не подобаєтеся »Грег Берендт і Ліз Тучілло. Книга розповідає всю правду про істоту вчинків і слів чоловіків.
  3. « Обіцяти - не означає одружитися »Грег Берендт і Ліз Тучілло. Це робота авторів, що стала бестселером серед тематичної літератури. Книга написана простою мовою про роботу над собою, в ній даються поради закоханим, як себе потрібно вести, в тому числі на першому побаченні.

Досить мудрі поради від психолога в цьому відео:

Не варто чіплятися за одного чоловіка, якщо він не хоче з Вами спілкуватися, так навіщо він потрібен? Значить, це просто не Ваша доля!

Як це зробити?
Не потрібно з льоту питати: «Чому ти не дзвонив тиждень?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com