рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як поводиться закоханий чоловік Козеріг?

Доброго дня

Доброго дня! Хочу дізнатися, як веде себе закоханий чоловік, який є Козерогом по гороскопу? Не підкажете? Підкажіть, якщо нескладно ....

*

  • Аїда, 22 років, Воронеж: Впевнена, що Козероги подарунки розкидають. Тобто, купують коханої все-все-все, не шкодуючи грошей ніяких!
  • Оксана, 26 років Владивосток: Буде пилинки з коханою здувати, якщо закохатися! Віддасть їй все, до останньої дрібнички, до останньої копійчини! А себе віддасть повністю і цілком! Козеріг - чоловік - це мрія кожної жінки.
  • Тетяна, 32 роки, Москва: Козероги вміють чудово доглядати. Але до тих пір, поки не доб'ється розташування тієї чи іншої жінки. А потім залицяння закінчується. І він подарунки дарує у свята виключно. Загалом, змінюється до невпізнання, на жаль. І не в кращу сторону зовсім.
  • Елла, 23 роки, Москва: Вони ревниві дуже (Козероги ці), коли закохуються. Настільки ревниві, що всі думки про ідеальність йдуть назавжди куди - то нікуди!
  • Анастасія, 36 років, Красноярськ: Були у мене шанувальники Козероги. Я з ними намучилася! Постійні повідомлення, постійні дзвінки, постійні ревнощі і вимоги .... Довго я не витримала! Послала відверто! Але це ні в якому разі не рада.
  • Анастасія, 18 років, Московська область: По очах побачити можна любов Козерога! Більше сказати мені нічого. А більше говорити і нема чого.
  • Тетяна, 23 років, Москва: Неправда! Вони завжди приховують почуття свої. І чекають, поки дівчина сама їм визнається в любові! Ні краплі ніякої ініціативності немає! Це мене завжди дратувало в знаку Козерога.
  • Надія, 18 років, Тула: Закоханий по - справжньому Козеріг - це дуже трепетний людина. Але не в залицяння самих, а в плані сексу! З ним настільки добре, що ніякі почуття і їх сила не викликають і не можуть викликати сумнівів.
  • Анна, 19 років, Авдотьино: Любить коли - видно все по ньому. Але визнаватися не поспішає. Тому що, мабуть, боїться невзаємність дуже. Точно боїться!
  • Ірина, 33 роки, Москва: Не знаю, як на рахунок почуттів, але в знаку Козерога я розчарувалася зовсім не на жарт! Зустрічалася з хлопцем. Допомагала йому абсолютно в усьому. Навіть курсові складні допомагала йому робити! Потім він ночував у мене, оскільки вдома ремонт був у нього. Запитав, одного разу: «А як тебе віддячити за все, що ти робиш для мене? Чим віддячити? ». Я відповіла, щоб дякував, як хоче і чим хоче. Чекала подяки хоч якийсь, але так і не дочекалася. Він мені навіть квіточки ніякого не подарував! Мені було прикро, але я слова йому не сказала ні про що. Через три місяці розмова відбулася серйозна між нами. Він сказав, що не повинен мені взагалі нічого! Нічого, уявляєте! Егоїст! Я від такої людини в страшному шоці! Ненавиджу Козерогів! Любити вони точно не вміють взагалі! Вони тільки вміють використовувати.
  • Світлана, 29 років, Муром: Козероги стають дуже м'якими, дуже беззахисними, милими, спокійними .... Їх не можна дізнатися, тому що змінюються вони до цілковитої невпізнання! А які романтики ці Козероги, коли закохуються! З глузду з'їхати можна від їх романтизму, чесне слово! На моє двадцятиріччя Паша мені подарував справжнє колечко золоте з бірюзою! Збирав він довго на прикрасу, але подарував і був щасливий зробити мене щасливішим! Він віддав останні свої заощадження на колечко .... Але люблю я його не за це. Він просто дуже хороший! Супер!
  • Олеся, 23 роки, Астрахань: Вони листівочки дарують! І ті, які купують, і ті, які малюють і роблять самі. У мене було п'ять шанувальників під таким знаком, і все надходили аналогічно. Але мені це дуже подобалося!
  • Тетяна, 24 роки, Москва: Дуже вони любити вміють! Коли закохані - з ними відбувається неймовірне щось. Він з розуму сходить !!! Все віддає, що є. А якщо попросить улюблена відкрити грошовий рахунок на її ім'я - відкриє. І буде туди грошики пересилати, залишаючи себе без рубля. І він радий, що щаслива улюблена його! Дуже ображається на тих, хто дурним його вважає. Навіть спілкуватися перестає з цими людьми.
  • Світлана, 23 роки, Бобрик: Тут хтось писав з приводу сексу .... Так! У плані інтимному немає йому рівних! Але це його «плюс» єдиний. Як людина він мені взагалі не подобається. Ніколи не думала, що буду тепер так бути обережним у виборі хлопців ....
  • Марія - Магдалена, 38 років, Мурманськ: Перше кохання я згадала свою .... Він теж був під знаком таким! Він дуже ревнивим був, любив по мобільному моєму полазити, повідомлення почитати. Його ревнощі мене діставала до крайнощів! Як я на нього злилася! Терпіла, бо дуже любила. Але потім втомилася терпіти. Вигнала його! А він пригрозив, що вб'є себе, якщо я розлучуся з ним. І він влаштував сцену такого характеру недалеко від мого університету. Університет, звичайно, не мій, але я там вчилася. Ось він і підстеріг мене практично біля входу, щоб сценку розіграти таку. Добре, що подруга була зі мною! А то я не знаю, як і чим би все це закінчилося! Подруга зробила так, що він пішов. До сих пір їй за це вдячна! Ми згадували якось його, проводячи паралель з її чоловіком. Він - такий же. Правда, чоловік він цивільний (вони разом живуть, у них дитинка трирічний є). Вона так само страждає, як я страждала колись. І вона (її Оля звуть) сказала, що тепер розуміє мене як ніколи! Хоче, разом з дитиною, від нього до Німеччини з'їхати, але не наважується поки. Так, їй буде складно самостійно виховувати Марка .... Але рішення треба приймати їй, все-таки, а не мені! Загалом, закохані Козероги - це дуже - дуже супер ревниві Козероги! Але це виправити не можна ніяк.
  • Стефанія, 23 роки, Москва: Так, Козеріг - чоловік - це той чоловік, який доглядає казково! Але це він робить тоді, коли є у нього настрій на залицяння. Коли його немає - абсолютно непомітно .... Любить Козеріг, або не любить.
  • Глорія, 34 роки, Сахалін: Дякую, що поставили таке питання! Дуже хотілося висловитися про те, що чоловіки - Козероги - найніжніші створення на планеті всій! Я так люблю свого Олежика! Він - супер! Жодного разу не образив мене. Уявляєте .... За п'ять років жодного разу він не образив! Так і поводиться Козеріг закоханий, напевно.

Продовжимо. . .

Як поводиться закоханий? Дивись. - «Якщо чоловік закоханий ...».

Любовна психологія поведінки чоловіків в Любові. - Не пропусти!

Хочу дізнатися, як веде себе закоханий чоловік, який є Козерогом по гороскопу?
Не підкажете?
Запитав, одного разу: «А як тебе віддячити за все, що ти робиш для мене?
Чим віддячити?
Як поводиться закоханий?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com