рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

10 правил справжньої леді

10 правил справжньої леді

За визначенням леді - це дружина лорда, а значить, вона належить до самої привілейованої аристократичної прошарку. Але сьогодні леді ми називаємо жінку, яка володіє певним набором якостей, і блакитна кров тут ні до чого.

  1. стиль

Почуття стилю завжди відрізняє справжню леді. Зазвичай це якість є вродженим, але виховати його теж можна. Якщо з дитинства прищеплювати дівчинці смак до високого мистецтва, давати їй всебічну освіту та показувати приклад елегантності в усьому, то є надія, що з неї вийде справжня леді.

Стиль - це не тільки вміння добре одягатися. Це наявність особливого смаку до життя. Це вміння оточувати себе тільки витонченими речами і обраними людьми, здатність випромінювати особливий шарм і притягувати до себе оточуючих. І не завжди бути стильною - значить бути модною. Сьогодні бути стильною - це значить бути собою і не втрачати гідності ні за яких обставин.

  1. манери

Навряд чи можна назвати леді жінку, яка лається й поводиться зухвало розв'язно. Леді вміє правильно триматися, граціозно рухається і не втрачається в будь-якій ситуації. Вона буде на висоті в будь-якому оточенні, і навіть перебуваючи на самоті, не дозволить собі розслабитися.

Леді найлегше дізнатися за манерою говорити: акцент і погане вимова видають її моментально. Ось чому у всіх понесених шляхетних дівчат вимові приділяють першорядне значення.

  1. освіченість

Справжня леді говорить на декількох мовах. Вона в курсі всіх новин і легко підтримає розмову на будь-яку тему. Неправда, що доля леді - домоведення. Сучасна леді - жінка освічена й інтелектуально розвинена.

Вона може не мати наукових ступенів, але бути в курсі останніх досягнень в області науки. І на шляху свого вдосконалення вона ніколи не зупиняється.

  1. музика

Не тільки розбиратися в мистецтві повинна вміти справжня леді. Музика і танець супроводжують її все життя. З дитинства майбутню леді навчають музиці. Вона повинна вміти добре грати на музичних інструментах і не боятися заспівати пару романсів своїм гостям.

Якщо ти вважаєш, що відсутність слуху звільняють її від цього обов'язку - ти помиляєшся. Слух розвивається з часом. І навіть якщо дівчинці слон на вухо наступив, у міру навчання вона може почати чути і відчувати музику.

10 правил справжньої леді   За визначенням леді - це дружина лорда, а значить, вона належить до самої привілейованої аристократичної прошарку

10 правил справжньої леді

  1. уміння танцювати

Цей навик є обов'язковим для справжньої леді. Вона повинна впевнено триматися під час танців, бути граціозною та ритмічної. Бальні танці входять в обов'язкову програму для майбутніх леді. І саме на балах леді повинна вміти представити себе гідно у вищому суспільстві.

  1. знання етикету

Це не тільки вміння їсти з ножем і виделкою, але й знання всіх тонкощів поведінки за столом і в суспільстві. Як спілкуватися з королівськими особами, як приймати гостей, що і кому говорити, коли посміхатися і коли проявляти незворушність - усіма цими секретами справжня леді володіє досконало.

  1. домоведення

Навіть якщо леді живе в будинку, наповненому прислугою, вона є неперевершеною господинею. Готувати, красиво сервірувати стіл, розпоряджатися домашнім господарством - все це леді робить досконало.

Кулінарія - обов'язкова частина освітньої програми для леді. Вона завжди зуміє побалувати своїх гостей оригінальними і витонченими стравами.

  1. квітникарство

Уміння вирощувати квіти і складати букети - одна з найважливіших компонентів естетичного розвитку леді. Це вміння бачити і відчувати прекрасне, неперевершений смак і тонкість сприйняття.

Квіти супроводжують леді протягом усього життя, а в її будинку не можна побачити зів'ялого букета. Вона самостійно складає композиції і прикрашає ними свій будинок.

  1. уміння шити

І навіть якщо леді одягається в кращих магазинах і шиє вбрання у найзнаменитіших кравців, вона зобов'язана вміти шити і розбиратися у всіх тонкощах фасонів, стібків і тканин.

  1. У Ерхов їзда

Уміння їздити верхи, брати участь в полюванні, знання всіх тонкощів перегонів дозволяють леді почуватися впевнено у вищому суспільстві.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com